Звездни Компромати- Април'25

• 292 526
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 1 845
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Вярно имаше диета Ваня и препоръчваше да се пие аспирин защото активирал нещо си.
Доста я рекламираше диетата, после добавки, после Ваня тръгна по планините, доста силови тренировки
правеше. И аз не съм чула да е имала диабет, но тя поне от снимки в социалните мрежи от доста време
се показва във форма. От известно време спря изобщо да се появява по телевизията, иначе преди редовно
беше гост на различни предавания. Има дар слово жената, може да разкаже доста интересни неща
от пътуванията си по цял свят, аз лично бих се радвала някъде да я поканят като гост.

# 1 846
Болшинството дебели хора са с диабет. Напълняването в областта на стомаха, ръцете и гърдите е типично за ИР, а тя е предшественик на диабет 2. Ваня Червенкова има фигура на човек с метаболитен синдром. Нейната диета беше доста популярна преди няколко години, но явно не действа в дългосрочен план.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 06:08 от мекичка*

# 1 847
Нелка ви поздравява от Дюбай … в търсене на мъж !!  Simple Smile

# 1 848
  • Glasgow
Един от първите филтри преди 10-15 г беше такъв, помните ли, с такива венци за глава😅 това май е истинско, де

# 1 849
До ринопластиката остават броени месеци.

# 1 850
До ринопластиката остават броени месеци.
Комбинацията от веждите и носа някак не е сполучлива, едното ако се промени ще стане нов човек.

# 1 851
  • София
Любо Киров е бил част от държавното посещение при Папата преди години.

# 1 852
Ванчето си е фантазьорка, само и само да отслабне, диабетичка се изкара. Аз също я следвам в Инста и никога не спомена да е на инжекции или да има диабет, но щом е за отслабване, внезапно вече има диагноза.

По едно време пишеше, че била стриктно възпитавана в юдейска религия (невярно), а проруските и снимки от москва и красноярск, колко добре живеели хората, сякаш цяла Русия извън големите градове не е едни панелени коптори и села без асфалтирани пътища, са толкова лицемерни…

А пък любимата и обида “цървул” за хора завършили Йейл, на нейния фон със селско образование и възпитание - също толкоз тъпи

Изобщо Ванчето обича да си фантазира и самозабравя
Логично е да е има диабет тип 2, доста години бе много дебела - над 100 кг. За геополитическите нагласи - всеки има право на мнение, като цяло всичките са един дол дренки по мои наблюдения. Кой е този от Йейл? То и Кирчо е Харвард ама Joy

# 1 853
Да почива в мир Папа Франциск!Преди много години когато почина Папа Йоан Павел плаках като малко дете.Толкова свят ми се струваше този човек и толкова благ,сякаш лично съм го познавала.Сега не чувствам същото,но пак е жалко когато си отиде такава значима и влиятелна фигура.И Йоан си отива през април преди точно 20 години на 02.04.

# 1 854
Дъщерята на Чанинг е голям сладур
Скрит текст:

И едно сполучливо меме
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 19:55 от bubanka

# 1 855
  • Наблизо
М тя и Круела е богата,и Изма.Явно парите те превръщат в анимационен злодей.

# 1 856
  • Viena
На чичо дядка либето чака второ бебе.Много се забавляват,да са живи и здрави.

# 1 857
Има нещо вярно за политиците. Ей сега като се връщах от Виена и срещнах в самолета Мая Манолова. Не е зле - легнеш да спасяваш МОЧА на палатка, на Великден обаче вземеш да отидеш до прогнилия Запад да си отдъхнеш.

# 1 858
След мъжовете, време е темата да се върне в нормалното лустро Stuck Out Tongue Winking Eye

Александра Богданска в Ню Йорк (видео) - https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/reel/DInjF-XA3fe/?hl=bg
Страхотна! Струва ми се отслабнала и онази "кобилестост", за която се говори определено е пообрана.

# 1 859
Сега даваха Натали Т , с черна рокля по тялото- не видях коремче.

Общи условия

Активация на акаунт