Звездни Компромати- Април'25

• 292 501
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 1 875
  • До морето
Все така мизерно изглеждаща.....🙄

# 1 876
  • София
Марая Кери с децата
Скрит текст:

Марго Роби
Скрит текст:
Хейли Бийбър с бебето
Скрит текст:
Лейди Гага
Скрит текст:
Кание и Бианка
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Хайди Клум и Том Каулиц
Скрит текст:
Ирина Шейк Rolling Eyes
Скрит текст:
Робърт Патинсън и Суки Уотърхаус
Скрит текст:
Кейт със сако на българският дизайнер Петър Петров.
Скрит текст:

# 1 877
Определено трендът е клош-мода!

# 1 878
ЖДНБ, Бианка е облечена 😂😂😂, сигурно са й свършили чорапогащниците😁

# 1 879
От последния пост само и единствено снимките на Кейт стават за гледане.
Не проумявам, пък и не искам, клошарските вайбове и стайлинги.
На Марая семейството защо е нарамило тези кошници за щипки за пране!?!?

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 10:13 от mardji1

# 1 880
Около Канчо се вихри нов скандал, вчера е писал в Туитъра, че е имал сексуални отношения с братовчед си като са били деца. Брутална работа. И новата му песен била за това.

# 1 881
Гледам, говорили сте за хубави мъже. Специално за българските актьори, може и да съм пропуснала, но не видях да сте споменали Калин Врачански. Да, нисък е, и има характерното за географските ширини тяло - с издължен торс и къси крака, но е много красив и харизматичен мъж. Освен това, за разлика от всички останали споменати хубавци, е "добро момче" - свестен човек, с хубав характер, без обичайните за бранша залитания и зависимости по едно или друго. Е, на младини се е натискал с тази или онази колежка, но като цяло е далеч от суетата (разбирай - оформилите се компании и кръгове на влияние). Дори и жълтата преса не може да му припише нещо повече от някакви рандъм "провинения" - "спа с еди-коя-си" или "сби се пиян в бар".
Силно му симпатизирам и досега не ме е разочаровал с нищо, за разлика от всички останали споменати.
Калин:
Скрит текст:

Иначе през годините, припомням Илия Караиванов - много красив и харизматичен мъж с много хубави роли, най-запомнящата се от тях - като Васил Левски. Жалко, че масовата публика няма достъп до записите на театралните постановки, в които е играл, а и снимки от онези времена няма кой знае колко. Освен това тогавашната тенденция "мустаци на всяка цена" скрива иначе перфектните му черти.

Скрит текст:

# 1 882
Илия е харизматичен. Грам харизма обаче не откривам у Врачански, на един кантар са ми с Вергов.

# 1 883
Това не са ли снимки от роли на Илия? Васил Левски действително е имал подобен мустак като на първата снимка. Не ми изглежда да е заради модните тенденции, а по-скоро заради историческата достоверност. Все едно Димитър Благоев да не е с брада. И е нормално, ако е пуснал за някоя роля мустак, да не го маха, докато не приключи с ролята.

# 1 884
Калин Врачански е хубав наистина, единствено твърде белите зъби не са ми по вкуса.
Не разбирам тая мания цвета на зъбите да съвпада с тоя на санитарния фаянс.

# 1 885
Това не са ли снимки от роли на Илия? Васил Левски действително е имал подобен мустак като на първата снимка. Не ми изглежда да е заради модните тенденции, а по-скоро заради историческата достоверност. Все едно Димитър Благоев да не е с брада. И е нормално, ако е пуснал за някоя роля мустак, да не го маха, докато не приключи с ролята.

Познавах го лично, в по-голямата част от времето беше с мустак - и за роли, и без роли - така си изглеждаше. И актьорите, и обикновените мъже от това поколение - едни поне 60-70% носеха мустаци. Такъв беше тренда.

# 1 886
…който тренд за съжаление се е посъживил напоследък в световен мащаб и мен лично ме докарва до лудост.

# 1 887
Имаше и мода нокътя на кутрето да е дълъг... LaughingJoy

# 1 888
Около Канчо се вихри нов скандал, вчера е писал в Туитъра, че е имал сексуални отношения с братовчед си като са били деца. Брутална работа. И новата му песен била за това.

И аз видях. Братовчед му го изнасилвал до 14-годишен. Някои травми цял живот са с нас. 💔 Омръзнало му да се прави, че всичко е наред с оня, май бил в затвора сега.

# 1 889
Починала е журналистката Диляна Грозданова. Мир на душата й!

Общи условия

Активация на акаунт