Звездни Компромати- Април'25

• 292 467
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Кой е кума на Николета?
Принц Филип казал на внука Хари, когато го запознал с Мегън Маркъл:
"-С актрисите само се забавляваме, не се женим за тях..."

# 1 936
Кой е кума на Николета?

Наистина не си спомням, беше го цитирала в интервюто за ЕVA, май е съотборник на Николай, но не съм сигурна. Но със сигурност говореше за “кумовете”.

Намерих - Вилизар и Валя. Не ги знам.

https://eva.bg/article/46498-Nikoleta-Lozanova-vtori-brak-vtori- … vtoro-bebe?page=5

# 1 937
# 1 938

А тази реплика конкретно как е стигнала до знанието на широката публика?

# 1 939
Както всички други реплики, които се приписват на кралските особи 😂 - някой писач ги е изобретил.

# 1 940
Николета в интервюто звучи почти възвишено. Но кирливите ризи от годините с Валери, скандалите с Алисия, нейното поведение и пр. , показаха съвсем друго лице. И някъде там двете същности се преплитат.

# 1 941
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
За принц Филип винаги се е писало/говорело, че хуморът му е бая пиперлив и не си поплюва. За мен просто е бил болезнено откровен и си е казвал нещата, както си ги мисли, а не лицемерничи излишно. Имаше едно как иска да е вирус и да разкаже играта на хората, но нещо не го намирам.

# 1 942
Аз харесвам принц Филип, но то всички грубияни и простаци казват - о, аз просто съм откровен. Не е така. Просто е можел да си го позволи, без някой да ти отпери един.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 12:41 от Beauty queen

# 1 943
Е, да, пиперлив, както за богатите не се казва, че са луди, а ексцентрични.

# 1 944
Е и Меган се оплака многозначително, че той е питал какъв ще в цвета на кожата на детето им.

# 1 945
  • Glasgow
То разбра ли се кой е питал за цвета? Споменаваше се за член на семейството, но не знаех, че е той.
Дето се бъзикаше един британски комик- какво са се разтревожили за цвета, то нейното семейство трябва да се тревожи, че се е омъжила за джинджър 😅 (в миналото рижите деца са били обект на bullying)

# 1 946
Във всяко едно семейство това би било обект на интерес. За Меган, разбира се, това е трагедия.

# 1 947
Тя пък като е с толкова слаба психика, как се  е  съгласила за принц да се жени. Всъщност това е търсила и си го получи.

# 1 948
Не е бил Филип, в началото се говореше че е принцеса Ан. После някакви коментатори изкараха че са Чарлз и Кейт

# 1 949
Николета млъкна в последните години, обра се, посвети се на семейство и това е добре, защото приказването не е силната й страна.

Общи условия

Активация на акаунт