Звездни Компромати- Април'25

• 292 306
  • 2 662
  •   1
Отговори
# 2 385
Като споменахте Лили Иванова…. Да допълня, че са големи кандърми, уговорки за интервю с Нея, освен, че интервюиращият трябва да припада от възхита по нея и минимум букет за 500 лева, да сме диван чапраз на локация, която Тя е одобрила…
VS.

Данчето Христова, на крака на Рд-то при Ники Кънчев в радиото, онлайн в YouTube. Усмихната, ведра и казва “Нося бонбони за всички, не пропуснах да почерпя и ПОРТИЕРА долу.”

Разлика от небето до Земята.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 19:03 от помбер

# 2 386
Верче,
Признавам, че съчувствам на Хари чисто човешки, но не понасям Меган, не прочетох и книгата му, защото я очерниха още преди да излезе.
Тоест научавам разните му там, гнусни подробности, тук и сега, в баш звездните компромати, ах🙈 Не ми се четеше излиянието му.
Просто си останах с размисли за попарения му, от убийството на майка му, живот.
Не ме вълнуваха семейни клюки отвътре. Беше ми някак нечисто, подобно любопитство.
Просто заех позицията на съчувстваща на осиротял, изгубил майчица по особено брутален начин.
За Уилиям съм наясно, че трябва да държи положение и да не се олюлява от мъка, бъдещ крал няма право да прояви слабост. Което обаче не го прави безчувствен. Протокола изисква от него да е обран.
Не влизам в кралски полемики. Благодаря за пояснението.
Личният живот е неприкосновен и затова не бива да е на показ.
Сега вече можем да затворим кралската скоба, подчертавайки, че наистина Маркъл е тази, която влече Хари стремително надолу.

# 2 387
Мелания има рожден ден днес.

# 2 388
Тръмп: Тя има рожден ден. Да. Има ли? Шегувал съм се. Да. Ще й наложа мито и ще има такова… сделка. Честит рожден ден! Ще бъда мил. В златния век сме. Понеже.

# 2 389
Мелания на снимката с миглите е в дълбок траур и смирено се моли за душата на покойника, амин. Идеята е да се покаже в момент на упокойна молитва🙏 По-добре така отколкото да гледа нагоре в небето Всевишния в екстаз.
Да е жива и здрава щом е родена днес🎂🥂

# 2 390
Тръмп го виждам в син костюм и синя вратовръзка. Странно наистина.

Мелания на 55 днес, патронът на таз месечната тема 🙂

# 2 391
Хари не e обичан, защото е мрънкалник. При всички емоционални трудности, той е много, много привилегирован човек и не е редно да се хленчи така, че не ти дали стая като на брат ти. Ако вие избухнете за подобно нещо, вероятно родата и близките ще ви се изсмеят. Той има благотворителни инициативи, но все пак основното, което прави, е да чопли своите мъки, което за един човек в 40-те, богат, е досадно.
Тук бих добавила и че публично се обърна срещу семейството си.  Не мисля, че е мразен точно, но хората се разочароваха от него и не го взимат насериозно. Останаха му благотворителните инициативи, с които да поддържа имидж и да съпровожда жена си по събития, свързани с нейните бизнес начинания.
И той реално с какво се занимава … да принц-ува ?!

# 2 392
Починала е Вирджиния Джуфре, сама е посегнала на живота си.

# 2 393
Тръмп го виждам в син костюм и синя вратовръзка. Странно наистина.

Както би казал Вансчо - Нямаш ли един костюм 😂

# 2 394
  • Down south
Мелания е католичка.
Относно Тръмп и принц Уилям, има причина да са извън протокола.

# 2 395
  • Пловдив

Паралелът е индиректен. Имах предвид, че и двамата ходят с тази история за майка си напред.
Хари не го следя отблизо, но съм останала с впечатление, че по-скоро другите оправдават неуместните му прояви с това и клюкарят по темата, отколкото той на всяко сядане да го споменава. Може да греша.

# 2 396
Мелания е католичка.
Относно Тръмп и принц Уилям, има причина да са извън протокола.

Каква в причината?

# 2 397
Уилям е бъдещия глава на англиканската църква. Може би заради това не е нужно да отдава почит "под" папата. Той ще е равен на папата някой ден.

# 2 398
И на мен ми стана интересно каква е причината.

Зеленски бил без вратовръзка, Байдън също със син костюм и вратовръзка.

# 2 399
Появата на Тръмп е посрещната с гробовно мълчание, тази на Зеленски с аплодисменти.
Зеленски е бил в черен военен костюм. Тези костюми не се носят с вратовръзка.

Общи условия

Активация на акаунт