Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 89 (м. април)

  • 18 531
  • 653
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 3 018
Ма аз като ви речем че е храна за кози това, не за хора, вий не ми вярвати. Sweat Smile

# 31
  • Мнения: 24 608
Аз като една истинска коза (Козирог), това отказвам да го паса! Grinning Дай поне кравички нещо, те по-дълга обработка правят на фуража, ще се справят и с кейла сигурно Grinning

# 32
  • Мнения: 3 018
Ама козите ядат и бодливи храсталаци и не подбират особено, кравичките са по-капризни, за тях мека тревичка.

# 33
  • Мнения: 40 322
Ма аз като ви речем че е храна за кози това, не за хора, вий не ми вярвати. Sweat Smile
На мен ми викат редовно овца, тъй че мога зеленчуци да рупам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 34
  • Мнения: 31 829
Обзалагам се, че Дейв, когато е бил вегетарианец, е говорел само хубави неща за кейла...😅

# 35
  • Мнения: 1 310
От който ъгъл да го гледаме, растенията не са ни никакви приятели Simple Smile
Всяко едно се чуди как да ни стъжни живота Grinning Grinning Grinning

# 36
  • Мнения: 24 608
Обзалагам се, че Дейв, когато е бил вегетарианец, е говорел само хубави неща за кейла...😅
А, аз него неслучайно го споменавам с насмешка. Не че не са верни някои от нещата дето казва, но там водещото е да има шоу и какво последно е пуснал да продава Grinning Иначе примерно бронираното кафе се води негов патент, мисля, не е съвсем безполезен де.
Пък той съвсем хард - не просто вегетарианец ами веган суровоядец е бил, май няколко години. Кейл ще е ял колкото малко стадо кози сигурно, а не както ти ще си опечеш на чипс чат-пат Grinning

# 37
  • Мнения: 31 829
Е, то моето печене на чипс от кейл да се разбира по-скоро като нещо, което се случва един-два пъти годишно, а не като през ден. Да му мисли Дейв!😂

# 38
  • Мнения: 24 608
В някои от нещата дето говори има резон, обаче... има и една част която си е хлопане на менците, да не го забравят че е в играта и той.

# 39
  • Мнения: 3 018
Е, то моето печене на чипс от кейл да се разбира по-скоро като нещо, което се случва един-два пъти годишно, а не като през ден. Да му мисли Дейв!😂
Не се оправдавай. Яж щом ти харесва Simple Smile
Не знам кой е измислил бронираното кафе, но на мен ми свърши чудесна работа в прехода от кафе със захар към кафе с масло. Признавам си, в началото бях с големи резерви, защото свързвах маслото с филии, обаче се оказа много удачна комбинация.

# 40
  • Мнения: 31 829
Ха ха, не се оправдавам😅, просто наистина не правя по-често кейл, въпреки че ми харесва. Той и по нашите ширини е екзотичност и съвсем за кратко го виждам в магазините.
Брониранито кафе и на мен ми харесва, но никога, дори и да съм си пила кафето в чаша 400-500 мл, не съм добавяла по няколко лъжици мазнина, както масово правят американците.🙂
Днес брънч с поширани яйца, кашкавал и кафе (преди посещение при зъболекар), вечерята беше салата от маруля, селъри и краставица с поширани яйца.

# 41
  • Мнения: 24 608
То това тяхното са кофи с нещо си, поне свястно кафе да беше. Макар че като знаеш как се хранят повечето, нищо чудно и все да им се спи Grinning

# 42
  • Мнения: 31 829
Да, то кафето в тези кофи вероятно се губи измежду другите съставки.☺️

# 43
  • на острова на мечтите
  • Мнения: 6 355
Кейл, или черно зеле. Много го тачат в Тоскана. Ама трябва да се знае как да се приготви😁😉Аз го обичам само леко прекарано през тигана , защото наистина много бързо изгаря и с джоджен. И чипс от салвия обичам, пак тосканска рецепта, макар че става страхотна панирана. Има ли кето панировка?! Трябва да обера малко салвия от градинката.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 22:29 от danilu

# 44
  • Мнения: 24 608
Кето панировка става хубава от равни части хуск и бадемово брашно, като обем равни а не като тегло че хускът хич не тежи. Кокосово брашно също става за паниране, ако не те дразни миризмата му, пак ще стане хрупкаво.

Общи условия

Активация на акаунт