Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 89 (м. април)

• 19 136
  • 653
  •   1
Отговори
# 525

Този кекс на вкус е екстра, но на вид все едно с индиго съм го готвил или с лилавата боя от яйцата. Глетаво, клисаво или там каквото Долче каза... Joy

# 526
На мен пък не ми е клисаво

Страшно боядисват тия боровинки Grinning

# 527
Гущер, браво! Усмихна ме поста ти. На мен пък взе една приятелка да ми размахва пръст как съм станала прекалено слаба и съм се вманиачила Rolling Eyes Същата дето 7 години ми повтаряше как трябвало да отслабна.
Натка най-накрая си купих като твоя часовник. Направо се чудя, защо толкова го мислех като не е и скъп. Направо съм влюбена в него, благодаря че го препоръча Hug

# 528
Ха ха.
Не може да се угоди на хората.
Ако си дебел, що си дебел.
Ако отслабнеш, що си слаб.
Joy

# 529
  • София
Скрит текст:
Този кекс на вкус е екстра, но на вид все едно с индиго съм го готвил или с лилавата боя от яйцата. Глетаво, клисаво или там каквото Долче каза... Joy
Екстра!
Глетавото е от печенето, на Елора не й е станал такъв, а и на снимката при оригиналната рецепта е доста въздушен. При мен е нещо средно, но щом щерката, която по принцип не близва моите кето печива, и която доооста се облажи от донесения ни домашен козунак, беше готова да го хапне целия, вече ми е оценка. Blush На вкус е превъзходен! И тя му вика кекс, но на мен наистина на вкус ми е като козунак. Yum И аз, разбира се, сложих обикновено мляко, няма да купувам цяла кутия бадемово, я, за да сложа 80 мл.

Ходих на декса скенера, и мъжа ми замъкнах, че той не ми вярва на преценката. Последните месеци съм добавила към мазнините в коремната област, ще трябва преоценка на храненето. Беше интересно да разбера и за мускулната ми маса, костната плътност и базовия метаболизъм.

# 530
Натка най-накрая си купих като твоя часовник. Направо се чудя, защо толкова го мислех като не е и скъп. Направо съм влюбена в него, благодаря че го препоръча Hug
Радвам се, макар че съм забравила че и това сме обсъждали, не че е изненадващо при такава огромна тема. Не са кой знае какво тия гривни, но съм си свикнала с такава и станаха вече няколко години все имам. Удобство си е, а и както каза не е и скъпо и си струва определено.

# 531
Кой точно модел е гривната?

# 532
С Mi Band съм аз, в момента с 9ката. Те не че са толкова различни де, едно и също вършат различните марки. Аз в интерес на истината бях решила че няма да си взема пак такава следващия път... и взех че спечелих 9ката от една томбола. Ще си я понося пък нататък ще го мисля каква да е следващата. Пак ще е някоя бюджетна, за мен не си заслужава голяма сума за такова нещо, особено както аз и за следене на спорт не я ползвам. На мен ми е часовник, крачкомер, следене на сън и пулс, плюс от телефона някои известия съм пуснала и на нея. И 5 пъти по-скъпа гривна да си взема, пак същите неща ще върши за мен, друго не търся от нея.
Тя и тази си е много хубава, но не харесвам приложението им, дразни ме. И алармата от самата гривна е само вибрация, което не за всеки е достатъчно, иначе е смарт аларма.

# 533
Така хора ендокринолога ми погледна резултатите от оня ден. Факт е че са по-лоши от предишните, когато спрях Глюкофажа.
Сега хомата ми е 1.9 преди не помня точно колко беше, но беше по-малко.
Човека каза да не ям нищо с подсладители, да не ям нищо от диабетичния щанд и пак ми изписа Глюкофаж за 6 месеца. И туй то.

# 534
Човека каза да не ям нищо с подсладители, да не ям нищо от диабетичния щанд и пак ми изписа Глюкофаж за 6 месеца. И туй то.
А досега консумираше ли такива неща?
Frau B., и след печенето, ако се разреже топло печивото, пак може да стане глетаво.
Иначе "приятелят" казва това:

Сочни печива предпочитам аз ("с добро потичане на съставките"😁), от моя гледна точка по-добре сочен кекс, отколкото козунак.😊
Моята гривна си стои в едно чекмедже със скъсана каишка. Върши основно работа на светещ часовник и може би и пулса да измерва горе-долу достоверно. За крачките е пълна трагедия за разлика от телефона, който се справя отлично. Всъщност, малко ми липсва светещият часовник.😅
Храната вчера беше кюфтета, яйца, айсберг. Директно вечеря, защото имах няколко часа при зъболекар един след друг.☺️

# 535
Виж из китайските сайтове за каишка, аз винаги имам по няколко - хем са в различни цветове, хем и да си имам резерва че както ги нося денонощно е въпрос на време да дадат фира от топлината на тялото. Хич не мога да ги мисля, тръгне ли да се сцепва накоя я хвърлям без да се замисля, те буквално са по 2-3 лева... А си мисля че едната си гривна дето я изгубих, точно каишката се е скъсала тогава и ми е паднала от ръката. Още я жаля, че беше последният модел Ми Банд с който можех да използвам едно допълнително приложение което е по-добро от тяхното си.

Да се оплача от пробиотика, не ми хареса как изглеждаше тая сутрин като изтече времето, ще го видя как ще е след престой в хладилника но хич не стана хубаво кисело мляко както с Ройтери ми става. А не вярвам да е замърсено, защото си беше съвсем течно течно преди да си легна - ако беше захванало достатъчно от нашите си бактерии от въздуха, те щяха да го заквасят доста по-скоро от това.

Откъм храна като гледам май ще съм на фаст днес, не виждам изгледи да огладнея скоро. За довечера ще е или варени яйца и зелена салата, или желатинова баница и зелена салата.

# 536
Не се знае. На мен ми се е откопчавала каишката много пъти при разни движения. Мисля, че този тип закопчаване не е най-надеждният по принцип...
Проверявах за каишка в няколко магазина около нас, но все нямаха подходяща и ми писна да се занимавам.😉
Колко часа ще се "мъти" този пробиотик?

# 537
Те в магазините са пак от китайците, само цената е в пъти нагоре...Не знам твоята каква е, за моята има опции и като материал на каишката, и като закопчаване. И аз не бих се занимавала да обикалям и търся, то и не е нещо дето се продава на всеки ъгъл, затова онлайн действам.

# 538
Не знам твоята каква е
Най-обикновена. За по-новите модели може и да има разни опции. Аз, честно казано, не съм и търсила да е различна каишката и не знам дали има и други опции.

# 539
А досега консумираше ли такива неща?
Frau B., и след печенето, ако се разреже топло печивото, пак може да стане глетаво.
Иначе "приятелят" казва това:

Сочни печива предпочитам аз ("с добро потичане на съставките"😁), от моя гледна точка по-добре сочен кекс, отколкото козунак.😊
Моята гривна си стои в едно чекмедже със скъсана каишка. Върши основно работа на светещ часовник и може би и пулса да измерва горе-долу достоверно. За крачките е пълна трагедия за разлика от телефона, който се справя отлично. Всъщност, малко ми липсва светещият часовник.😅
Храната вчера беше кюфтета, яйца, айсберг. Директно вечеря, защото имах няколко часа при зъболекар един след друг.☺️
Много рядко  ям нещо сладко. Откакто разбрах за ИР три пъти за 6 месеца. Единственно седмицата, в която дарих кръв съм ходила по малко да тренирам и това е. Нямам никакви забранени храни в  менюто. Глюкофажа няма да го пия. 1.9 не е чак толкова висока хома, че да  пия Глюкофаж. Ще я следя  и си продължавам така.

Общи условия

Активация на акаунт