Всичко за гел лаковете - тема 58

• 49 787
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Да ви се похваля с новото творение.
Очаквано старият се напука на места, предполагам от дебелите слоеве и го свалих, за да не стане някоя беля с влагата.

Май е една идея по-добре.

# 421
Добра е тази пила, да. Надеждна колкото и другите китайски 😀

# 422
Новият ми маникюр:

Предишния ми маникюр издържа 1 месец и матовия топ на ДНКа издържа и си остана матов. Имаше надрасквания, което е нормално, но не мръдна. Определено ме впечатли и го препоръчвам ако някой търси.

# 423
И аз с нов.Много се чудех дали да го показвам,защото съм го правила и друг път,но беше на къс квадрат,а сега формата е друга.

Този път ги направих адски тънки,макар че са укрепени с гел в бутилка, та дано е здрав,че да не ги счупят.

# 424
Да ви се похваля с новото творение.
Очаквано старият се напука на места, предполагам от дебелите слоеве и го свалих, за да не стане някоя беля с влагата.

Май е една идея по-добре.

Изглежда перфектно! Браво!

# 425
Здравейте от мен! Нахлувам при вас с молба за препоръка на база с брокатени частици. И имам въпрос: може ли да слагам само база и върху нея топ или е задължително да се слага и цветен лак?

# 426
Здравейте от мен! Нахлувам при вас с молба за препоръка на база с брокатени частици. И имам въпрос: може ли да слагам само база и върху нея топ или е задължително да се слага и цветен лак?
На Коди опал серията имат, MOON също имат такива бази. Аз ги ползвам за изравняване е отгоре слагам топ. Без да слагам цвят. Стига да ти хареса покривността и цвета и може директно топ отгоре.

# 427
  • Пловдив
Аз ползвам блестяща база на andreia директно с топ. Ето я /не е най-успешния ми опит 😊, че малко претупах/

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 00:00 от Lara1

# 428
А после до къде сваляш? Махаш ли направо базата?
На Коди опал серията имат, MOON също имат такива бази. Аз ги ползвам за изравняване е отгоре слагам топ. Без да слагам цвят. Стига да ти хареса покривността и цвета и може директно топ отгоре.

# 429
Не мога да се ориентирам тази съставка ТРО как да разбера има ли я в моите лакове. Ползвам само claresa, на самите лакове няма състава. Купувани са  от мейкъп, гледах в сайта и там не видях да има описан състава. Чудя се да ги хвърлям ли...

# 430
Моите на Клареса имат стикер отзад, който се отлепя и отдолу има състав.

# 431
Моите на Клареса имат стикер отзад, който се отлепя и отдолу има състав.

Благодаря, нямаше да се сетя. Сега ги разгледах моите. Всички са със съставката... Само една база няма. Яд ме е, имам лакове, които купих скоро, имам и такива слагани само един път. Намирам за странно обаче, че в мейкъп все още се продават, не би ли трябвало да ги забранят?

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 15:11 от беба28

# 432
явно продават и се надяват, че в началото няма да има проверки или първо ще почнат да проверяват салоните. Много неприятно наистина

# 433
А после до къде сваляш? Махаш ли направо базата?

Редно е да се махне всичко, но аз откакто съм с бебе, махам до дъно само, ако имам отслойка. Ако нямаш отслояване, можеш веднъж да махнеш само топа, позапилиш леко и да изравниш пак със същата база. Пак казвам...редно е да се маха всичко, но аз съм го правила на своя глава доста пъти този (мързелив)  номер и не съм имала проблеми.

# 434
Може да продават и новата формула на тези лакове без ТРО.

Общи условия

Активация на акаунт