Всичко за гел лаковете - тема 58

• 30 910
  • 486
  •   1
Отговори
# 480
  • Down south
Различни продукти са. Единият е задължителен, другия не толкова, взависимост от съответната ситуация.

# 481
Аще споделители кой е задължителния и в какви ситуации другия не

# 482
Дехидратор(праймър) => ултрабонд => тънък слой прозрачна база => цветна база или гел => лак => топ лак

# 483
Здравейте, нямам идея това правилната тема ли е, но имам нужда от съвет, защото съм отчаяна - за първи път ми се отлепиха ноктите (гела), не успях веднага да отида, заради неприятни обстоятелства, сега махнат 2 от ноктите - в долната част са зелени. Не знам какво да правя, търся съвети за специалисти във Варна или някакво лекарство? Не знам и аз.

# 484
Здравейте, нямам идея това правилната тема ли е, но имам нужда от съвет, защото съм отчаяна - за първи път ми се отлепиха ноктите (гела), не успях веднага да отида, заради неприятни обстоятелства, сега махнат 2 от ноктите - в долната част са зелени. Не знам какво да правя, търся съвети за специалисти във Варна или някакво лекарство? Не знам и аз.
Насъбрала се е влага там, заради отлепянето на гела. Най-вероятно са гъбички.

# 485

Най-вероятно се е получило от насъбрана влага и бактерии между нокът и гела.
Трябва да се децинфекцира хубаво. Знам за водороден пероксид 3%, но не съм сигурна как се разрежда точно. Има и препарати за почистване на нокти с високо съдържание на алкохол, който са подходящи за дезинфекция. Тук момичетата могат да ти кажат къде си поръчват такива, би следвало да има в онлайн магазините за маникюр. Повтаря се дезинфекцията няколко пъти на ден, за около 2 седмици. Може и внимателно с много фин буфер да се изпили засегнатите място и пак да се се дезинфекцира.
Не се слага нов гел лак докато не израсте, особено ако не е само по-повърхностния слой на ноктите. Ако има и отлепване на нокътната плочка най-добре е и антигъбично средство някакво за профилактика. Чаено дърво е хубав вариант за профилактика ако не са се появили гъбичките все още. Аз ще започвам тези дни чаеното дърво като свърша с Канестена за гъбички.

# 486
  • Down south
Аще споделители кой е задължителния и в какви ситуации другия не
Primer е задължителен, непременно вземи хубав.

Общи условия

Активация на акаунт