Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 106
  • 865
  •   1
Отговори
# 105
Тит, на 1-ви и 06.05 са неучебните дни.
Само те ли? Калин е от 1 до 9 ваканция?!

# 106
Добро утро.
От години си обещаваме бягство по женски с приятелка. Уви, последните години много рядко си идва от Америка, а последните поводи са по лош повод, тав се го отлагаме.
Хубав ден да имате! Аз ще поработя.

# 107
  • На брега на реката
Добро утро!

Тит, празничните дни са 1-ви и 6-ти май, 2-ри и 5-ти би трябвало да са учебни, но с цел да се съберат повече почивни дни и да не се разпокъсват с по един учебен, кметовете могат да ги обяваят за неучебни. 7-ми и 8-ми няма повод да са неучебни.
При Калин явно е друго, в зависимост от училището, ти май писа, че не са имали пролетна ваканция.

Скрит текст:
Много, ама много ми е мъчно за това детенце, което загина, но Боби е права за пътя, а ако не сте идвали към северозапада, не можете да си представите, колко са зле.  Наскоро даваха пътя Козлодуй - Лом, ужасен, с огромни кратери с диаметър повече от метък и дълбочина, повече от педя и са една до друга. Хората протестират, всеки ден има по няколко човека, на които гумите са съсипани. Хората пътуват с по 1-2 резервни гуми в колите и не, не преувеличавам. Минавах наскоро от там. Ужас е.
Есента ходихме до Павел баня, ми то, да ти е кеф да караш. Пътищата нови и хубави. Почти навсякъде ги пооправиха, само в СЗ не, сякаш им е малко на хората, че е най-бедния край, та и изоставен! Жалко, много жалко!
Битува мнението, че умишлено е са изоставени, за да се види, колко ще оцелеят при тези условия!
Днес смятам да завъртя едни козунаци, че хем да има за тукашните ми деца, хем да занеса на майка и татко и на софиянчетата.
Довечера сме на пенсиониране на моята приятелка и утре отиваме на Хот спрингса.
По женски съм ходила само веднъж и пак бих отишла, но няма с кого. Моята приятелка не иска, защото е вече пенсионерка, а пък преди не искаше, за да не плаща Joy .Предпочита да ходи с мъжа си, за да плащал той.

За наше огромно съжаления, Билянка няма да идва с нас. Беше болничка. Вече е добре, но пък Матейчето беше с Т преди няколко дни, та не смеят да я пусат, че да не се прояви нещо там и да я мислят.

Ем, хапвай си, сега ти е паднало!

Изтървах Монката, ама съм виждала майка ѝ, та хич не ме учудвате, като казвате, че е красавица!

Хубав уикенд на всички!

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 07:01 от Бубoлина

# 108
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Вярвам ви, че са лоши пътищата! Уви, толкова погубени животи и безхаберие!
Изпуснах Монката, съжалявам Simple Smile
Вчера взех козунак, изяде се. Не знам дали ми се меси/прави. Чудя се днес докъде да мръднем. Може би след второто кафе ще имам яснота. То вариантите са Македония, за хапване, Гърция за същото, и подпиране на дивана Joy
Не съм почивала по женски от как съм с ММ. Точно онзи ден си говорихме за това с приятелка. С тях често излизаме и пътуваме по разни места заедно, но двете да тръгнем сами някъде, различно от МОЛ, магазини, ресторант /кафе - абсурд. Преди обичах и го правих редовно, сега не. Като Роди, нямам нужда нещо. Но всеки има различен начин на живот и ежедневие.

# 109
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Само 2 почивни дни останаха....
Днес планирам проверка на тетрадки и контролни.
Разходка....
Искам да видя водопада след дъждовете....
Дано и времето позволява.
Хубав ден!

# 110
Добро утро!

И аз изпуснах Монката, но от Инстаграм знам, че са красивици с майка ѝ 😘.

Ети, според мен пропусни подпирането на дивана и избери нещо от другите две опции.

При нас пътищата са сравнително добре. Пловдив - Асеновград беше зле преди, но откакто го направиха четирилентов е друго. Към Северозапада не съм идвала, но съм сигурна, че сте прави. Всичките катастрофи го доказват, а за последния случай нямам думи…Тъкмо ще поръчвам ново столче за детето, че старото умаля, и гледам да е с по-висока оценка на краш тестове. Дано не ни се налага да разбираме колко е сигурен, ама все пак.

Днес планът е фризьор и вечерта ще се събираме родата на село.

Хубав уикенд, момичета 🥰

# 111
Добро утро!

С момичетата пътуваме поне веднъж в годината по женски, традиционно на море. Не го приемам като бягство от мъжа си, а като време, прекарано с тях без някой да бърза да сложи масата и да смени памперс. С него прекарвам пре много време. Последните години не бяхме всички, че все имаше по някое бебенце, но тази година планът е да сме петте. Чакам го с нетърпение. 

За днес планът ми е да чопля градината, докато не завали, а после мързел.

# 112
  • някъде другаде
Добро утро!
Пътя Луковит - Плевен е наистина ужасен. Сега покрай операцията и прегледите ходя често на Плевен. То имаме и друг вариант през Дерманци , Ъглен , Садовец , Крушовица и Ясен. До Садовец го направиха преди 2 години. Уж трябва да го направят до Тетевен и започнаха да работят , но се мотаят. Идеята е да се облекчи движението Луковит - Плевен. Ако стане при нас ще е ужас , аз живея на главната улица на завой. Отклоняват движението при нас , когато има катастрофа на Микре или Български извор и при нас точно става задръстване , когато се засечът тирове. За пепелта , която се вдига не ми се говори. Не може да си отвотя прозорците.

# 113
  • Бургас
Това лято ще ходя по женски на екскурзия с децата. Но, аз цяло лято съм без деца и с мъж,който се прибера късно. Така че си почивам от всички Simple Smile
Децата писаха,че тръгват за Бургас и ме събудиха.
Мари,,можеш да сканираш всичко ,което е с баркод. Рядко не излиза
Лято,можеш да си коригираш данните на храните.
Роди,за кога планираше да идваш?

# 114
  • Бургас
Добро утро!
От 2 ч. съм станала, та ми е вече добър ден.
Досега си пътуваме все четиримата, но скоро ще ги отбивам, като май ще е мъжа, не децата. Стягаме багаж снощи и той мрънка, че не му се ходело никъде. Ма моля, аз не съм ти сложила вилата на врата.

# 115
  • някъде ... тук ...
Добър ден!
Ние все двамата си пътуваме. Преди с децата, последните години те идват ако искат. Пътуваме с общи семейни приятели или на място все се запознаваме с други семейства. По женски нямам нужда сякаш, а и май няма с кого. Отделни приятелки, от необщия ни приятелски кръг, нямам. Така се случи с годините.

# 116
  • Бургас
Аз моя спрях да го питам иска ли да идва. Не идва и толкова!

# 117
  • Canada
Добър ви ден, девойки 🙂

Ем, с удоволствие бих седнала с теб на сладка приказка и изкушенията, които показваш 🤩

Не разбирам защо ви плаши ябълката, за мен е важна общата картина, която ми дава, не се втренчвам в детайлите. Зеленчуци, освен кореноплодните изобщо не ги вкарвам. Има дни, в които надвишавам калориите, в други ми остават. Като се съобразявам каква активност имам през деня. Най ценното е, че виждам разликата в хранителната стойност между калориите от три парчета шоколад и 100 гр извара да кажем 😅 Сега, да не помислите, че съм отказала шоколада 😁 Тази сутрин се премерих, почти три килограма разлика от началото. Което при моите разбъркани хормони е постижение 😁

Монката знам, че е красавица 🤩

Роди, 🤗

Детето често ходи при майка ми като е тук, всеки път докато пристигне ми се съкращава живота с няколко години 🫤

Казах ли, че колкото повече работя с французи, толкова повече ми липсват канадците 😅 Няма такова племе просто 😅

С нетърпение чакам май, хубави неща се очертават и почивка най вече.

Спирам, че много дълъг монолог спретнах, хубав да е денят ви ❤️

# 118
  • София
Добро утро!
И хубав да е пътя пак стават катастрофи, понеже става скоростна лента. Добрич-Варна ежедневно е така след ремонта. Липсвала им дори трета лента.
Лин, на 30.05 или на 06.06. Чакаме още точна покана за рождения ден кога ще бъде точно.
Аз с малко французи съм работила, но са си Ок.
Имам желание аз да отида в няколко малко френско селце и да седна пред някоя хубава гледка на чаша вино, хубаво сирене и грозде. Sunglasses

# 119
  • Бургас
И аз наскоро работих с французи. Доволна съм. Много лесна комуникация. Каквото се разбрахме така и стана. И с испанци скоро работих. Да не се надяваш ,но и те бяха много лесни. Направиха ми уникални лампи.
Роди, записвам те Wink
Ако други иска да ни вижда, да пише по от рано. Защото ние отпуски лятото нямаме и сме ангаже по цял ден. Някой път и вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт