Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 362
  • 865
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Привет!

Сядам да пия второ кафе. Имахме много приятна утрин. Бяхме всички заедно, така най-обичам. ММ отиде да поработи на къщата, аз приспах Гоги и сядам да пия кафе на спокойствие.
Монката не я видях, но съм сигурна, че е прекрасна!

Хубав уикенд!

# 121
Lino,каниш ли ни?
Лято, само спомена Малдивите и се заформихме една група. Ако ти ни поканиш директно - идваме

# 122
  • Бургас
Добро утро!
След кошмарна вечер, ей сега ставам, но все едно не съм спала.
Легнах си с главоболие, събуждах се хиляда пъти, ужасни кошмари сънувах и се събудих като пребита, боли ме цялото тяло....Какво е това чудо!?

Сега пия кафе и дано се освестя малко.
Имам малко домакинстване. Ще направя и копривена супа, който иска да яде.
Другите планове ги обмислям още!

# 123
Аз скубя трева 🙄 Имам още много 😵
Подозирвам,  че довечера ще спя като къпана. Това, ако пуснат водата.... Иначе ще спя некъпана 😁

# 124
Добро утро!
Само 2 почивни дни останаха....
Днес планирам проверка на тетрадки и контролни.
Имам да проверявам и аз, но умишлено не ги взех.
Натали и ММ са на разходка във Франция и Италия. Да видим утре последните им планове, че да знам за колко дни да пускам бележка по семейни причини.
Една седмица си отлежах. Отметнах само прозорци и пердета. И данъчната декларация. И почти всяка вечер излизах с приятелки. И не съм готвила нищо.
Бе, голямо мързелуване.
И понеже ми е малко скучно, 20 пъти сигурно си пусках предаването с нейното участие.
https://m.youtube.com/watch?v=P4tGTArpWR4

# 125
  • Canada
Лина, за спорадични контакти са чудесни 😁 При работа на ежедневна база отчетливо лъсва типичният им колонизаторски манталитет 😁

Селесте, наближава ли времето за Малага?

# 126
  • при моите деца .....
Разходка - направена...
Сега седя с трето кафе и се мотивирам да започвам тетрадките.
Митето е на шах....
Един пълноводен водопад да ви покажа

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 08:11 от * Боби *

# 127
Калин успя да отметне близо 100 задачи ( не се майтапя). След седмица навярно ще пее математиката. Тази вечер е на нощни снимки ( а после децата ще останат да спят там). Режисьорът ги събира като квачка пиленцата си, голям купон е.

# 128
  • София
Браво на Калин!
Малкия по-рано с ММ измиха колите и стегнаха всички колелета за употреба. Сега единия спи на дивана, а другия играе на лаптопа.
Аз успях да закарам кучето до ветеринаря. Вече е готов за Гърция- обезпаразитен и с ваксина. Blush
След малко мятам да готвя телешко варено. Иначе свекървата ми даде днес лапад, но той ще е друг път.
Карзче, дано ти е отминало вече.
Тит, аз като ходя ще споделя датата. Ако има и други желаещи за среща там. Kissing Smiling Eyes
Боби, с тази невероятна гледка вероятно ти е дошла мотивацията за тетрадките.

# 129
  • Бургас
Роди, за сега уж съм добре! Да чукна на дърво!
Ходих до аптеката за аспирин, че снощи не открих у дома.
Аз чакам да ми кажат, кога да тръгна да гледам спаринга на големия. След малко ще му свърши курса от БЧК и отиваме.

# 130
Калин има интересен живот. Много му се радвам. Натоварването сигурно е голямо, но всеки ден му е различен.

# 131
  • Бургас
Фонс, направо си дойде Simple Smile Пристигнахме днес. Послушах те и мушнах една Кордоба в програмата, че кой знае кога пак ще ме огрее този район.

Боби, красота!

Браво на Калин! Не е шега работа ежедневието му.

# 132
  • Бургас
Оххх,прибрахме се !
Странно е чувството да гледаш спаринг на детето си!
Момчето с което игра бокс моя, ходи редовно по състезания. Има опит. Синът ми за първи път го пускат да се бие срещу момче от друг клуб! До сега само с момчета от техния, които тренират заедно! Как ми издържаха нервичките и емоциите, които ми идваха, само аз си знам! Въпреки тричасовото плуване на курса и обучението, беше изморен, личеше му, но се изправи мъжката на ринга, срещу противника и се би до край! И победи! Не е доволен от себе си, можеше и още. Но предвид натоварването му последните два дни и  без да ходи на тренировките по бокс, добре се справи!
Доволна съм от сина си! Има сърце, хъс, кураж и смелост!

# 133
  • Canada
Карз, браво на момчето ти! Спортът определено изгражда характера!

Селесте, говори ни в снимки 😘 Весело да ви е !

# 134
Карз, поздравления за победата. Още много такива да има!
Селесте, очакваме много снимки! Приятно и нека времето е с вас!
Силве, утре ще гледам хлапетата.
Калин си стана звезда, браво!

Общи условия

Активация на акаунт