Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 369
  • 865
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Благодаря ви! Но това е само приятелски спаринг между клубовете!
Но, с това се започва, знам си аз! Говорих с треньора. Предстои състезание май месец и мисли да подготвя и моя. Но предвид поетия ангажимент за курса, може и да се наложи да пропусне. Тъкмо още да потренира!

Селесте, да се забавлявате, а нас да радваш със снимки!
На Калин и аз много се радвам! Нека има повече такива деца като него и като Натали!
С удоволствие да ги гледа човек!

# 136
  • Бургас
Днес ще е малко сбит преразказ Joy, че сме каталясали и нямахме сили за обиколки, то пътят Бургас-София колкото София-Малага, отделно висене по летище. Разходихме се малко, хапнахме и по леглата. Времето е екстра, топло и слънчево, доста почервенели девойки срещнахме днес. Пае(л)ята и сангрията не бяха от най-хубавите, ама ги отметнах още днес, да не се мина случайно.
Скрит текст:

# 137
Като видях тази снимка, се сетих за вас с диетите:

🤣🤣🤣

# 138
  • Бургас
Охх,аз днес прегреших с козунаците!
Признавам си без бой!

# 139
  • На брега на реката
Добро утро!

Карзче, браво на детето ти! От думите ти личи, че си много горда с постижението му и то с основание въпреки, че се страхуваш. Много успех  му желая. Нека все така да ти носи поводи за радост и гордост.
Малкият ми син като студент в Русе, записа кик-бокс /не знам дали правилно го написах/. Беше тренирал само 4 месеца и стана втори на държавното първенство, а само месец след това, републикански шампион на студентското първенство и това беше повода да го наградят и от унито и дори включиха дисциплината, като избираем спорт. Много, ама много бях горда с успеха му, но и много ме беше страх. Тренираше до края на обучението и след това продължи любителски. Вече няма време и го прави много рядко. Пиша го това не за да се хваля, а защото прочитейки те, ме върна 12 години назад и хем ми стана приятно, хем тъжно.

Селесте, много хубаво да си изкарате, а ние с нетърпение, ще очакваме нови порции снимки!

Винаги, като прочета за дечицата ви, в случая Натали и Калин, ме обзема едно топло чувство и надежда, че има бъдеще. Браво, гордейте се с децата си и им го казвайте, нека знаят, че техния труд е оценен.

Ох, разприказвах се, а трябва да ставам, че път ни чака!

Хубава неделя, момичета!

# 140
  • при моите деца .....
Добро утро!
Карзче, браво за успехите на сина ти!!!
И аз се радвам на успехите на Калин и Натали.
Селесте, чакам и аз още снимки.
Вчера отметнах тетрадките и контролните, днес ще подготвям уроци.
Хубав ден!

# 141
  • някъде другаде
Добро утро!
Селесте , хубаво да си изкарате. Снимките са много хубави , много цветни.
Карз , браво на момчето. Хубаво е децата да се занимават със спорт.
Браво на Калин.
Навън вали отново.

# 142
Добро утро.
Браво на децата.  Нека бъдат все така целеустремени.
Селесте,  забавлявайте се. Ако са цъфнали магнолиите, ще се радвам на снимки.
Хубав и усмихнат ден.

# 143
  • София
Добро утро!

Карз, браво на момчето ти! Много победи и занапред да има!
Калин ще стане звезда, сигурна съм!
Селесте, забавлявайте се!
Седнах да пийна няколко глътки кафе докато Гого не се е събудил. Навън е студено и мрачно. Пуснах конвектора даже. Сняг щяло да има... И да има, ще е малко. Зимата си отиде. Макар да я обичам, искам и малко слънце.

Хубава неделя!

# 144
Добро утро!

Страшна гняс е временцето тук, иде ми да припаля котела...

Вчера успях да си свърша задачите из двора, даже си личи, че съм пипнала 😁
Днес съм Робокоп...
След малко съм на маникюр,  ще ида да си видя дечицата и баба и дядо и ще легна с котки и книга.

Селесте,  весело да ви е!

# 145
  • Бургас
Добро утро!🍀
Благодаря ви, за пожеланията!🍀 Да бъде!🙏
Но ми се иска и малко от този хъс да е насочен към учението 😉Не само към спорта!
При нас засега е слънчево,тихо и топло. Да видим докога.

# 146
  • София
Привет!
При нас времето е студ и вятър.
И аз смятам да съм днес на дивана пред телевизора или книгата.
Браво на децата за успехите!
Всяко ще намери неговото прозвище.
Селесте, приятна разходка!

# 147
  • Бургас
Добро утро!

Браво на всички деца за труда и постоянството! Може мъничко прашец да ръснат и насам Wink

Ще раздигам домашните и ще видим какво от програмата ми ще видим днес. Децата ме питаха на почивка или на екскурзия сме тук Joy, защото знаят, че второто е свързано с много вървене.

Хубава и спокойна неделя!

# 148
Браво и от мен на дечицата! Все така да са! 🍀
Селесте, и аз чакам виртуална разходка. 🥰
Времето навън е само за вътре. 😓 Още седмица го дават кофти... Стискам зъби!
Ще захващам да правя козунак.

# 149
Karz, поздравления за сина ти. Предполагам, колко се притесняваш за него, но е важно, че има някакви цели и ги гони.

Общи условия

Активация на акаунт