Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 371
  • 865
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Аз отивам с малката до Хеликона,защото имаме списък с книги,които искат да си купят. Даже са се разбрали за именния ден и рождения ден да си купят книги.
Майка ми звъня да ми каже,че много и харесало Исус Христос Суперзвезда и сега щяла да чете из нета кой участва и тн. Та се наложи да и обеднявам къде какво да пише,за да излезе информация.
Голямата пък ,утре по литература ще разиграват Под игото, Радини вълнения и тя ще е Събка. Та сега репетира.
Карз,поздравления на момчето.

# 151
Добро утро!

Браво на децата за успехите им, все така целеустремени (в преден епизод на Един за друг имаше жени, които не знаят значението на думата 😁) да са и да постигат целите си!
Карз, и брат ми е в същия спорт от няколко години, има вече няколко медала от състезания. Мама твърдо отказва да гледа даже и на клип срещите и я разбирам. Иска ѝ се да се откаже.

Селесте, приятно прекарване на вас ☺.

При нас вчера времето беше чудно, но днес очаквано вече се разваля. Както казва Ени, да избутаме и тази седмица и после ще мрънкаме, че ни е топло 😁.

# 152
И тук е гадно и ветровито, само за гушкане с котката.
Ще трябва да изляза следобедно, имам масаж и фризьор да отмятам.
После традиционното неделно кафе с дружка и то денят минал.

# 153
  • някъде ... тук ...
Ние сме на сняг. Тръгнахме си от село овреме, че да не ни затрупа.

# 154
Отврат е навън,  а имаме билети за цирк. Никак не ми се излиза,  а това не е естествено за мен. Исках и до един музей да отидем,  обаче май ще отидем само на цирк, защото много духа и вали.

# 155
Бел, за "снажен" ли? Че си пропуснала да напишеш думата. И аз се втрещих! Млади, красиви момичета, на вид интелигентни, инфлуенсърки... 🤐

# 156
Ени, за целеустремени имах предвид, че ми дойде за децата от темата. Иначе и снажен, и морален, май и още подобни имаше.

# 157
  • при моите деца .....
При нас вали сняг на парцали.....

# 158
  • Бургас
Момичета,плашите ме с този сняг!
В Созопол е така!

# 159
  • при моите деца .....
Вече спря, но но високо има малка покривка...

# 160
Аа, Бел, сега прочетох внимателно поста и схванах. 😅 Аз не ги гледам тези предавания, но случайно попаднах и чух едното девойче да казва, че научила нова дума "снажен". 🙄 Другите съм ги пропуснала и по-добре.
При нас прехвърчат снежинки. Опаковах черешовото дръвче с торби. 🤣 Едва ли ще помогнат, но има толкова цвят, втора година щеше да има плодчета, че ми стана тъпо да го оставя на студа/снега.

# 161
  • Бургас
Лелеее,Боби 😱
Ени, дано оцелеят дръвчетата.
И щъркелите!

При нас дойдоха и лястовичките!😀

# 162
Селесте, благодаря за снимките! Искам още! Никога не съм опитвала паеля, нямам и желание, ама сниманата и на мен ми изглежда посна.
Силве, твоето девойче ме разби, признавам си. Въобще нямаше да предположа, че иска да следва медицина. Таз китара и гимнастика друго ми говореха.
При нас все още вали само дъжда и духа ужасно. Англичаните мърморят, че при тях времето е доста по- хубаво.

# 163
Никога не съм опитвала паеля, нямам и желание, ама сниманата и на мен ми изглежда посна.

То, има различни видове. Ние ядохме миналата година в Мадрид, когато бяхме на концертите на Металика. Не останахме впечатлени, но да го чекнем като опитано.
На испански се произнася паея, без "л". Едно бивше гадже на Дребси е родена и живяла в Мадрид, дори бяхме по едно и също време там, та майката ми каза, че така се признася.

# 164
Идвам в април, за да кажа, че вчера минахме през пътя, на който е загинала Сиана.
Ами страшно е, летят тирове, не се спазва ограничение на скорост.
Иначе, вали сняг цял ден в София.

Общи условия

Активация на акаунт