Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 372
  • 865
  •   1
Отговори
# 735
  • Canada
Съни, честита да си! Много пътешествия и приключения да имаш 🍀🌷🎂🎁🥂

Нали съм начинаеща котешка майка, изкара ми акъла едното тигърче тази сутрин. Лежи унил, не реагира като го викам, плаче като му пипна таза. Тествах го с черен дроб, хапна. После се разходи, скача, вода пи. Броя го здрав, явно съботен мързел го е обзел 😂

Успех на децата с изпитите!

# 736
  • София
Честита да си слънчева sunny! Бъди здрава, обичана и много щастлива!

# 737
  • София
Съни, честита да си! Има много поводи за усмивки и щастие! Усмивката да не слиза от лицето ти! Sparkling Heart
Децата да имат късмет на изпитите днес!

# 738
  • София
Привет!

Съни, честита да си! Здрава, щастлива, усмихната и обичана!
Късмет на децата! Ще се справят, знам!

Хубав и слънчев уикенд!

# 739
  • Телиш/Плевен
Съни, честит рожден ден! Flowers Bouquet Здрава, щастлива и много обичана бъди! Heart

Успех на всички с изпити днес! Hug

# 740
Честит РД Съни! Все така да си прекрасна и слънчева.
Успях на изпитите днес, те си знаят децата, само дето ние ги шашкаме.

# 741
  • София
Честит празник Съни, здраве и спокойствие ❤️

# 742
  • Бургас
Вместо да седна да готвя съм ударила лактите в едно заведение и ям кебапчета. Ако ММ пита нямаме ли ядене в къщи , ще кажа че отбелязвам рождения ден на Съни! На нея и пожелавам да се наспи Simple Smile
Само двете с малката сме. Ходихме да си купуваме книги. ММ вече е в сезон и работи, каката е при баба си

# 743
  • Бургас
Моите още са по леглата. Марто стана към 9, хапна, погледа телевизия и пак легна. Кака му още не се е размърдала, ама и как ли, като знае, че я чака пробно НВО.

Чакам ММ да се прибере от работа, да обядваме и да поизляза малко, който иска да тръгва с мен.

# 744
  • Бургас
Гледам Флората откриват днес. Обаче, не ми се вре, май ,с всички. Може утре да мръдна натам

# 745
Честита да си Съни, здрава и щастлива Birthday

# 746
Честит рожден ден, Съни! Много здрава, щастлива, успешна и ценена да си 😘!

# 747
  • Germany
Честита да си, Съни! Здрава, щастлива и късметлийка!
Боби, Тони, успех на децата!
Аз се наспах днес и от сутринта шътам из вкъщи - перални, прахосмучки, прах... Защо не съм се родила принцеса се чудя? Simple Smile
Хубав уикенд!

# 748
У дома чудо невиждано- измихме прозорците. Че и от вън! (Това е сложно, защото неотваеяемите трябва със стълба. По тоя повод и пердетата изпрах. Направо не знам какво става, ама си лягам за по-сигурно, преди да съм се хванала да търкам печката.

# 749
  • Варна
Честит рожден ден, Съни!
Здраве, любов, спокойствие ти пожелавам!
Успехи на всички, които имат изпити!
Моето момиче тези дни също имаше изпит-успешно завърши ниво 5 по езика в корейския университет. Ще започне 6, последно ниво тези дни.
Накупихме днес с моя мъж сума ти неща за садене в градината. Май се поизхвърлихме, то цветя, то зеленчуци.
С хубавото време и майстори имаме вкъщи. Правим разни подобрения отвън.

Общи условия

Активация на акаунт