Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 364
  • 865
  •   1
Отговори
# 750
На разходка из София сме, сега лежерно се припичам на една слънчева пейка.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 16:57 от Sunny29

# 751
Еее, Съни, страхотна си!
Али, що се мъчиш, нали ще вали?
Стискам палци на децата Боби и Тони.
Селесте, какво стана с пробната матура?
Стейси, поздравления за щерката и взетото ниво! Браво!

# 752

Али, що се мъчиш, нали ще вали?

Е аз на тая кълка седя от три години 😆

Не си легнах 🙄 Любимият се хвана да коси  че не заваля и на мен ми стана  неудобно,  та зачистих втория етаж. Сега пенка пере килимчета, а аз запалих барбекюто.

# 753
Честита да си Съни smile3525. Здрава, щастлива, обичана и ценена.

Стейси, браво на девойката Hands Thumbsup. Някоя снимка с ханбок, на фона на цъфналите вишни няма ли Wink.

Децата вероятно са приключили с изпитите днес. Сигурна съм, че са се справили.

Вчера окосих, сях цветенца, но оставих прозорците за през седмицата, че и без това за утре го дават дъждовно.

Спокойни почивни дни.

# 754
  • някъде ... тук ...
Съни, здрава и усмихната да си! Весел празник!
Ние полека лека се прибираме. Сега ни вали дъжд на Термопилите, но поне успяхме да си направим банята в минералната река...

# 755
  • Варна
2в1, снимки с носии да искаш, но засега правени в България. Някой ден ше покажа, че останаха на друга карта.
То и с цъфналите дръвчета щях да я показвам, от сега, в Корея, но не успявам. Излиза ми грешка и писах в темата за въпроси към модераторите.

# 756
  • Бургас
Марѝ, тъкмо ѝ гледам грешките. Аз тези задачи не мога да ги реша, ама няма да ѝ казвам Joy Днес прави вкъщи, утре ще има в школата. Изпитите наближават, а оценките ѝ втория срок са трагедия. Не знам, не знам...Вместо да седне да си разгледа грешките, тя точно сега се сети, че има спешна нужда от слънчеви очила и хукна с баща си.

Изпуснах май Съни, а?

Ели, лек път!

Стейси, браво на твоето момиче!

# 757
  • Бургас
Подлъгах малкото да дойде с мен до Флората. Имаше много интересни аранжировки и около 1003945902 човека
Скрит текст:

# 758
  • някъде другаде
Стейси , браво на момичето. Ще се справи и с 6 ниво.
Теди взе изпита. Доволна е , значи и аз съм доволна.
Успях преди дъжда да окося и да оплевя.
Вече две седмици , а Далията и Гладиолите не са поникнали.

# 759
Добро утро.
Благодаря ви за пожеланията.  Чудесен ден имах. Днес се събудих в 5, но не станах, а след това се сетих за пожеланието на Лин да се наспя и заспах. Сега определено се чувствам добре.
Чакам гости за обяд, трябва да пооправя. Менюто е ясно и просто, няма да се презорвам. Ако изгрее и слънце, ще е супер.
Хубав и усмихнат да е денят ви.

# 760
Добро утро!
Беше ме срам да се разпиша по- рано в почивния си ден. Но се чувствам наспана. Кафето е изпито, минавам на чая. После ще нахрая куче (на него и ще се скарам, че не е спряло да лае), коте и почвам да отмятам задачите на целия китайски народ. Обаче по примера на Съни ще се мацна тук- там с нещо за разкрасяване. Simple Smile
Хубав ден от мен!

# 761
Мари, казвала ли съм ти колко се радвам,  че мога да съм пример за нещо хубаво!? Разкраси се, работата може да почака.

# 762
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Мари, и аз се разписвам след първото кафе Grinning
Тъкмо щях да напиша, че много ме е мързел за маска, ама ще взема да стана да се намажа Yum
Почива ми се, обмислям кратка екскурзия, да видя само какво ще сътворя Simple Smile

# 763
  • София
Добро утро!

Пия кафе в леглото. Станах малко по-рано днес, да използвам, че всички спят. Да си открадна малко време за мен. Планове нямам. Трябва да ходя до магазина за хляб и прясно мляко. И памперси. И аз мисля днес да се поразкрася. Ще си сложа маска на лицето. По-късно и пачове под очите. Но първо да ги купя, че свършиха. Добре, че са лист маските - вадиш и слагаш.

Хубав и слънчев ден да имате!

# 764
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Наспах се....
Доволна съм.
И Митето спа спокойно.
Сега се наслаждавам на първото кафе.
Ще взема да се поправя и да потърся маска...
Марти преди получаваше Бел бокс или нещо подобно, та има продукти.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт