Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 360
  • 865
  •   1
Отговори
# 765
Добро утро!

И аз с първото кафе ви чета. Снощи излизахме да вечеряме навън, късно легнахме и въпреки това се събудихме рано. Детето е при баба си и вчера успях да изчистя, така че днес ни е свободен ден.
Утре ще имат открит урок от народните танци в градината и трябва да отида да купя бял чорапогащник.
Времето е смотано и май ще завали всеки момент, иначе ММ предлагаше да направим една тренировка на тепето.

Брат ми е на състезание при Ени, вчера противникът му се отказал да играе с него и спечелил служебно. Дано днес има късмет и да се справи със срещата.

# 766
  • На брега на реката
Добро утро!

Съни, честита да си, момиче! Здрава, щастлива и обичана да си! Много пътешествия, с любимите ти хора!

Стейси, Тони, браво на девойките!  Дай Боже повече такива деца!

Милото Мите, много е притеснителен.

Хич не съм наспана, ама аз съм си виновна.
Онази вечер взех малките и спаха у нас. Много ми бяха добрички. Едва съм ги събудила в 9, че ходиха на разходка с мама и тати. Аз пък на купон с колеги и като се прибрах, изгледах един сезон на предисторията на Йелоустоун. Хем тежък, хем интересен, та до 1 ч. и после явно сънувах някои неща, та съм дроб. Ще трябва да се ограничавам до серия - две и толкоз.

Сега ще си направя второ кафе и после смятам да измия остъклението. Вали - не вали, няма з акога да го отлагам, че др. седмица имам планове, които не включват чистене.

# 767
  • някъде другаде
Добро утро!
И за днес се наспах.
Няма да готвя , че има от вчера.
Теди е на гости на гаджето , та съм сама.
Днес трябва да оправя дрехите , които от вчера започнах.
Довечера ще излизам с приятелки на заведение.
Зарибих се от вас и аз ще направя маска. Теди , като ходи на ДМ купува и винаги има в къщи.
Времето е лошо. През ноща валя силно.

# 768
  • Бургас
Добро утро!

И аз при вас с кафето. След толкова козунаци, макар че още има половин купешки, се завръщам към неделните палачинки. Забравих обаче вчера да купя течен шоколад и ще има сърдити. Освен да пробвам да разтопя на водна баня от другия.

Лин, много хубави аранжировки видях на снимките ти. Последните години наистина се стараят, че преди това аман от гербери и карамфили. Ще отида и аз днес с нашите, докато Марти е на урок.

Бел, успех на брат ти! Да си спечели с кеф днешната игра!

У нас Вики е по маските, на мен не ми се занимава. Аз разчитам на козметичката ми веднъж месечно. Е, утре съм при нея, три часа да ме прави каквото иска. Вкъщи само почиствам и слагам крем. Вече втори път си купувам такъв от една дама от групата във ФБ "Купи подарък от майка на дете с увреждане", много хубави неща прави.

Слънчев да ви е днешният ден! Облаците да се разсеят и да си задържи дъжда за през нощта!

# 769
Добро утро!

И аз с първото кафе още. Днес поспахме, ама това е, защото любимият изгони Джуджека долу. По неговия график няма делник, няма празник - в 6 се става 😁

И ние днес ще чистим остъклението, котелът, кухнята и банята.  Ако не завали и из градината има какво да се бутне.
Маска нямам, ама ще си намацам косата с оцветяващ шампоан.

# 770
  • Бургас
Помните ли как Алф се опитваше да убеди котката Лъки,че не е котка,а поничка? И аз така се опитах да убедя децата,че всъщност не са гладни и нямат нужда от закуска, особено приготвена от майка им. Не ми се получи и правих пържени филийки.Сега си почивам с кафе на диванчето

# 771
  • София
Аз помня прословутата фраза - ти си геврек. Joy
Аз по-як купон на рождения си ден от снощния не помня да съм имала. Много песни и танци имаше. Добре съм подбрала гостите. Въпреки, че не се познаваха помежду си. Включително и баща ми стоя с нас до последно.
В 2:30 ч вече от близката къща, в която правят все още ремонт един от майсторите спящи там започна да святка с един фенер отвън, че му пречим да спи. Blush
Досега на никой не сме пречили наоколо. Но за арабската култура явно важи, че само те могат да пречат на останалите.
Съобразихме се, намалихме и така откарахме до 5.
Стейси, Тони, браво на децата!
Мен снощи така ме зарадва едно от момчетата на гостите. Единствен син, на 18 години. Като ме видя, че режа тортата дойде да ми помага да сервира. Добре го е научила майка му.
Сега се радвам на китките и букетите. Не мога да им се нагледам. Вкъщи ухае прекрасно.
Флората има доста нови неща тази година. Изглежда много красиво!
Моят синковец и той вчера беше на пробна матура. Задачата от работа му се е опряла. Ще видим колко точки ще има.
Аз засядам също с второто кафе да имам сили, че довечера свекърите ще идват на гости.

# 772
  • някъде ... тук ...
Роди, купонджии сте си вие Simple Smile
Много ви се радвам!

Ние сме си вкъщи вече. Багажът оправен, втора пералня върти.
Хич не ми се настройва за работа...

# 773
  • Бургас
Ние с моя мъж отиваме на събрание на входа.  Да видим дали ще го изберат за втори мандат и дали отново ще съм Първата дама на входа Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Утре съм на родителска среща,същата на която бях за едното дете,сега съм за другото.

# 774
Измих прозорците и заваля, ама дреме ми. Нали знам, че съм ги мила. Доста задачи отметнах днес, доволна съм.
Бел, стискам палци на брат ти.

# 775
  • Бургас
Лин, нещо по-така за гласоподавателите носите ли? Wink

Видяхме Флората, много се чудих на една куркума и накрая си тръгнах с нови обици.
Скрит текст:

куркума на преден план

# 776
  • Бургас
Да носим ли? Ха! То няма други желаещи да се набутат. Само ММ

# 777
  • Бургас
Еми значи да вземат да го даруват, че да не се откаже и той Simple Smile

Гриза пестил с портокалови корички, много вкусно нещо се оказа. Абе все хубави работи си купих днес от изложението за цветя Joy

# 778
Ааа да се поправиш с куркумата! 😍 Прекрасна е!

# 779
Куркумата и аз много я харесвам, но нямам място за нея. От вчера и днес имам 5 нови цветя. Доволна съм. Особено от дублиращите се.

Последна редакция: пн, 28 апр 2025, 07:18 от Sunny29

Общи условия

Активация на акаунт