Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 091
  • 865
  •   1
Отговори
# 825
Маре, боцна ли се вече?
Не. Личната ме препрати на спешен кабинет, че нямала тетанус. От там ме върнаха пак при личната за направление за хирург. А той предписа компрес с йод и утре на контрола. Тогава ще решат дали да изписват нещо и какво.

# 826
  • Варна
От няма месец сме на а1. Добре, че интернетът ни все още е към виваком, та имам връзка със света. То скоро и виваком имаше срив май. Трябва да поръчаме пясък за утре, ама няма как засега.
За прозорците си намерих оправдание-имаме майстори отвън на къщата. Въпреки, че мога отвътре да тръкна някой, че са много.
Поорязах с ножичка малко декоративна трева в двора. Ама малко, че все вися в нета да се свържа с този и онзи.
Марѝ, кога последно имаш ваксина срещу тетанус? Нали има някакъв срок на действие?
Май на 10 години ни слагаха такава ваксина, но не помня кога и на мен са сложили.

# 827
На работа системите се сринаха в неделя сутринта и ги възстановиха частично вчера през деня. В момента не знам как е, дано до петък всичко заработи нормално.
Виваком не се ли сринаха миналата седмица?

Мони, аз бях като теб тази сутрин, понеже снощи гледах сериал до късно. Станах, без да правя резки движения, пих кафе и веднага ми просветна.

Успях да открия сезона на късите гащи и за разкош малко парфюм с аромат на лято и плаж.

# 828
В Момента А1 имат проблем с 5G, 4G и 3 G мрежата. 2G работи, наземният им интернет също
Виваком казаха са били с проблеми вчера
Разправяме се с майстори, ММ е пред инфаркт. Производителя и монтажниците си прехвърлят топката....ремонтът до сега, ни струва 70% от цената и се оказа, че е един фитинг.

# 829
Маре, боцна ли се вече?
Не. Личната ме препрати на спешен кабинет, че нямала тетанус. От там ме върнаха пак при личната за направление за хирург. А той предписа компрес с йод и утре на контрола. Тогава ще решат дали да изписват нещо и какво.
Маре, купи си го от аптеката и към личната или спешното отново.
Нямат, да, ние сме купували, за да поставят.

# 830
Хм, ние сме на А1, но не сме имали проблеми.

Добър ден.

Марѝ, купувай и върви да те боцнат, да ти е мирна главата.

Моите прозорци и те чакат да ги измия, но ми е студено днес нищо, че пече слънце.

Чакам дечицата да ги доведе дядо им след градина. Звъняха ми снощи да си поръчат супа топчета. Винаги това искат. Не знам как не им омръзна.

# 831
  • Варна
Вместо да чистя прозорци, взех, че ги преброих. 38 ги изкарах. Повечето големи.
То как да започнеш...

# 832
Ох, и на мен ми е студено цял ден, пък уж не е чак толкова. Вчера и бая духаше и хич не беше приятно. Ходихме и на открит урок от народните танци в градината. Много бяха сладки с носии и добре се представаха спрямо възможностите си.
Днес ще я водя на зъболекар, много се надявам да даде поне да я прегледат.

Стейси, тази бройка би ме уплашила сериозно 😁. Аз едвам се навивам за нашите два пъти годишно.

2в1, и Михаела винаги супа топчета си поръчва 😁.

Много сладък Гого видях, порасна и той 🥰.

Мари, и според мен най-добре вземи от аптеката и отиди да ти я сложи личната.

# 833
Супа топчета и кюфтета с бял сос не се приемаха добре, понеже не бяха приготвени, както в детската градина. Simple Smile

Стейси, как така 38 прозореца?

# 834
Утре ще се видя с лекаря. Не става днес да се боцна, пък утре да ида пак на преглед при него.

# 835
  • Варна
Лин, три етажа е къщата. Сигурно са и повече. Ама май започвам да се услушвам за фирма. Ми то аз цял месец трябва да чистя. Само тях, ми другото!

# 836
  • София
Стейси препоръчвам професионален  препарат и  уреди.
https://kamakbg.com/

# 837
  • Бургас
Леле, леле, 38, ми то докато изчистиш последния и станало време пак за първия! Аз за 10 плъзгащи се на терасата викам човек, с 38 не ми се мисли.

Моите племенници пък все си поръчват леща и мусака, когато ще пътуват насам. Майка е доволна, че си казват и поне менюто е ясно.

# 838
  • Бургас
Стейси, ако имаш мече,перо и пръчка лесно и бързо се чистят. Правиш си вода и сапун и ги мяташ. Става бързо, без да се налага и да търкаш с какво ли не.
Мид, правилно те е насочила. Ето това ти трябва - https://kamakbg.com/product/805/komplekt-profesionalni-instrumen … chistach-mop.html
Имам ги и става супер лесно. Особено ако и прозорците ти са удобни!

# 839
  • при моите деца .....
Привет!!!
Карзче, запазвам си уреда.
ММ се прибра и вечеряме, сипах си вино...
Митето е добре, личната изписа Тусипрес и инхалации с Йалоклийн.
Мари, такава е системата...Преди година кагато се набадох на метален клин личният ме изпрати да си купя ваксина и ми я сложи. После имах кърлеж, но 6 месеца важи ваксината.
Момичета, Митето си поръчва кюфтета със сос и леща, като звъняхме на готвачката на стола за точната рецепта....
Утре на работа, чакам почивката...
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт