Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 095
  • 865
  •   1
Отговори
# 840
  • някъде другаде
Добро утро!
Последен работен ден за тази седмица.
Утре отивам на Своге да нагушкам внуците. От там ще ме оставят при Боби.
За днес имам да напиша и изпратя едно неотложно писмо. После ще отида с колежката до Луковит , че трябва да пусна молба в полицията за да мога да бракувам един трактор , който беше на свекъра. Вчера пред полицията е било ужас , днес дано са се разпръснали протестиращите.

# 841
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Кръвното ми пада рязко напоследък, сега пия кафе и събирам сили да влезна в банята Sunglasses

# 842
  • Бургас
Добро утро!🍀
Очаква де тежък работен ден, та се настройвам психически. 😂

# 843
  • София
Добро утро!
Ети, сигурно ти липсват козунаците вече. Kissing Face
Тони, прекрасен план имаш. Дано всичко се сбъдне по график!
Ние ще си работим и следващите дни, та седмицата продължава с пълна пара. Уикенда пък ММ ще организира преместване на част от машините в съседно пощение. Аз тогава смятам да работя хоум офис, за да не им се пречкам из краката. Simple Smile
Мари, как си днес?
Лято, може да се яви на отчет, че се изгуби някъде. Wink
Конспиративните теории за срива на тока и мобилните оператори вече се вихрят с пълна сила.
Колко сме зависими вече от всички технологии.
А беше време, в което моите родители ме чакаха да отида до пощата, за да им звънна да кажа какво съм направила на изпита или да им изпратя телеграма.

# 844
  • София
Добро утро!

Допивам изстиналото кафе и ще приспивам Гого. Стана рано и вече киселее. Всеки момент чакам и храната.
После навън.

Хубав и топъл ден да имате!

# 845
  • Бургас
Роди, припомни ми кабинките в Студенстки град, пред които все имаше опашка от чакащи телефонисти Simple Smile Виждаше се текущата сметка и можеше да си говориш до последната останала стотинка. Телеграма нямам спомен да съм изпращала, но от пощата съм звъняла.

Ети, да се нормализират нещата при теб!

Слънчев и спокоен да е денят ви!

# 846
Добро утро!

Петък ми е днес Laughing

Не ми се работи особено, мисълта за почивния ден ме крепи утре. Обаче пък ме чака чистене, та не знам дали не е по-добре да работя.

38 прозореца не бих изчистила никогиш, освен, ако някой не ми плаща Grinning

Спокоен ден, банда!

# 847
  • Germany
Добро утро!
Разходих Ина и си допивам кафето с форума. Днес съм до обяд и се надявам да не е лудница, защото съм още схваната. Вчера добре, че имах Диклак от БГ, че иначе нямаше да мога да ида на работа... Чакам с нетърпение утрешният почивен ден Simple Smile

# 848
И ние снощи се мариновахме с Волтарен преди да си легнем Laughing Аз съм си перманентно с болки, любимия косенето и пръскането го довършиха Grinning

# 849
  • София
Е, как така?! Според моя любим косенето е нищо работа за 10 мин. Ще видим скоро като започне да коси дали все още ще мисли така.

# 850
То станало за добър ден, аз приготвям багажи, довършвам си стената... тестово пускане на поливната система ( естественно някой майстор е стъпил на една от централните тръби и я е пукнал - чудя се какво им пречеха и как аджеба не видя голяма черна тръба, та стъпи точно на нея)...офф, казах си че няма да се ядосвам, но много ми дойдоха, ходят из цялата къща, самообслужване с чаши, оставили боклуци къде ли не. Днес явно не ми е ден и за да съм дзен ще си взема книжката и ще полегна на терасата
Роди, като вземе да коси ще запее друга песен. В началото аз косях, ама то в Калгари малка моравката ( една приятелка ми се скара, че не съм викнала мъжа и да окоси, сякаш моя не беше в къщи). В Хюстън пак от време на време косях, но там 1 дка и отнемаше доста време. Пък и в началото пръскалките не бяха фиксвани и подстригах няколко...после ММ косеше и накрая гардън крю ( или с други думи имахме 2 гватемалци).

# 851
Късно се разписвам. Добре съм. Нищо не ми биха, не ми изписаха. Отокът почти спадна.
Хубав ден.

# 852
  • Бургас
Чакам да ми сготвят и да се прибирам Изключих си алармата,мисля да си изключа и служебния телефон

# 853
Добро утро в първия ден на май.
Хремава съм и не спах добре. Но днес ще почивам. 
Пожелавам ви прекрасен ден и месец.

# 854
  • някъде другаде
Добро утро!
Днес отивам да видя внуците и после при Боби.
Времето е слънчево , може да се свърши доста работа , но ще се почива. На 6 ще свърша , каквото мога.

Общи условия

Активация на акаунт