Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 097
  • 865
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!

И при нас не валя, ама косачката се развали 😆 Тая градинка, горката,  немА късмет 😁

Сега бях на гумаджийница, че имах гвоздей. В момента съм на ремонт на косачката 😁 Интересен петък 😁

# 76
  • София
Привет!
Али, цяла седмица го чакаш този петък и накрая... Relaxed
Мъфин, Боби, направо ви завиждам за времето, което имате за разходки. Приятелка снощи ми предложи маршрут. Много добре ми изглежда. https://svetogled.com/kalofer-panicite-rai-raisko-pruskalo/
И аз трябва да засиля отново пилатеса, че последния месец даде фира.
Снощи подадох заявление за новата електронна виза за Англия и днес вече ми я изпратиха. Много са бързи.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 14:40 от Rodiva

# 77
Роди, кое е вашето дете.
Да почиват в мир!

Скрит текст:
Живея в Свищов

# 78
  • София
Роди, съжалявам...

# 79
Роди, съжалявам

# 80
  • София
Роди, кое е вашето дете.
Виктор

# 81
  • Бургас
Сега станах, добре си поспах!

Роди, съжалявам! Светло да му е там горе!
От последния случай сега със Сияна, не спирам да мисля ,,Докога,, ??? Колко още невинни дечица трябва да напуснат този свят, за да се вземат мерки и да има сериозни наказания за всички виновни!??? Няма Държава ! Няма оправия.... Ох, ще спра до тук! Тежка тема е!

Прегреших с козунак, не издържах! Сега ще съм на вода! Simple Smile

# 82
И козунаци, и сладолед обичам.
То ми ѝ личи, де;)

Карз, и аз го мисля случая с това хубаво дете. Не ни е виновна само държавата, ние също като шофьори и участващи в движението имаме много трески за дялане.
Не се спазват ограниченията, шофира се в неадекватно състояние, масово срещам шофьори говорещи по телефона. Пишещите са още по-рискови.
Война е на пътя, уви.

Роди, да почива в мир.

Але, скицо такава, всеки път ти чета премеждията с усмивка.

Щерката снощи се прибра от екскурзия, много кашляща и много развълнувана, изкарали са си супер.
Сподели, че чак тези дни е осъзнала колко е важно как се говори в едно семейство. Говорила си е със сина на една от учителките им, беше впечатлена от богатия му речник.
Казах ѝ, добро утро, маме, аз като обяснявам колко е важно да се чете и пише правилно, защото това е визитката ни пред другите, ти ми въртиш очи;)

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 11:56 от tuty

# 83
Май не съм се записала сутринта.
Роди, съжалявам за детето. Светла им памет на невинните душички.
Карз, подкрепата за колежката е много мила. Браво! И аз искам някой да ме бута в релсите. По възможност тактично и мило.
Козунак не искам да коментирам. Голяма мъка е изкушението.
Е, каква красавица е Монката, пу- пу!

# 84
Мари, аз ще те връщам в релсите, пиши като имаш нужда от побутване.
Уж съм тактична;)

# 85
  • Телиш/Плевен
Роди, да почива в мир и светлина! Hands Pray
Има много хубав ежегоден конкурс за млади изпълнители на популярна песен, посветен на друго, загинало в река Лим дете - „Звездици за Лора“. Мой близък приятел го снима всяка година в дните около 4 април. Да почиват в мир всички невинни жертви на тази трагедия! Hands Pray

Сияна... Cry Нейните баба и дядо са от моето село, готви се голям протест там на 12 април. Голяма трагедия, още по-лошото е, че е поредната такава. Две седмици преди Сияна един мъж (пак от нашето село) загина във верижна катастрофа... Че пътищата не са като хората няма спор, но по-големият проблем е в безразсъдното и безотговорно шофиране. Аз съм млад и неопитен водач, но честно казано, все по-малко желание имам да трупам опит, като гледам какво се случва...

Тути, като модел е! Heart Eyes Радвам се, че е изкарала хубаво.

Козунак обичам. И сладолед. И шоколад. И какво ли още не... Flushed Animal See No Evil Animal Pig

# 86
  • Бургас
Мари, тук Лина ме подтикна към КД. Така, че няма мърдане! Вземай се в ръце и действай! А
Аз трябва да наблегна на спорта,а как.....се питам?

Тути, разбира се,че и голяма част от шофьорите са камикадзета! Всеки ден ги виждам! Няма култура на пътя! Малко са съвестните и внимателните шофьори за съжаление!

Ама и снимка ли е имало, Тути? Не я видях, бързо си я изтрила! Ама си я знам Монката, че е хубавица!

# 87
  • Бургас
Тази работа с тактично подбутване няма да стане ! Знаеш ли как се дебнем с колежката Grinning Само като я питам ти това сега ще го ядеш ли? Притегли ли го?  И и се отяжда Wink Обаче е много доволна. Тя пък зарибила сестра си ,която още по-доволна.
Мари,ако искаш да ти пратя снимка на РД на детето миналия априли и сега. Да те подбутна Wink Или пък Селесте да се включи, тя знае разликата

# 88
Ееее, признавам си, не очаквах такова побутване в темата! Благодаря ви, момичета.
Лина, когато решиш- пращай снимки. Аз ти вярвам, да не си помислиш друго, но от черно на бяло по- голяма мотивация е само някой здравословен проблем.
Уви, не мога да свикна с приложението. Трудно ми е да въвеждам колко магданоз съм сложила в супата и какво друго още съдържа, да търся коя точно марка е моят печен слънчоглед. Такива неща ме изнервят. Искам да ги опиша стриктно, а не успявам и се изнервям.

# 89
  • Бургас
Печен слънчоглед не е добра идея,но може да си сканираш баркодовете на продуктите и става много бързо. Не е нужно да търсиш нищо. Пък 5 грама магданоз няма да ти промени картинката

П.С Това изнервящо съобщение колко точки имам от лоялната програма как се маха?

Общи условия

Активация на акаунт