Искам да кажа...(229) през АПРИЛ 2025

• 38 103
  • 865
  •   1
Отговори
# 90
Мога ли да сканирам баркод и на продукт, който не фигурира в изброените?

# 91
Роди, спомням си. Голяма трагедия! Моя съученичка пътува малко след това по маршрута и я е било много страх.
На тези дата преди 4 години тръгнахме за Малдивите. Искрено се надявам догодина на РД да страдам там. Пожелайте ми го!
И аз имам нужда не от побутване, а от шут в борбата с килограми. Изтеглих си проложението, но ми е дървено, не успях да намеря разни продукти в него, по погрешка дадох различни грамажи на хляб, които няма как да изтриеш... 2 дена и го зарязах. И движение ми липсва.

# 92
  • Бургас
За Лин гарантирам на 100%, че има голяма промяна, откакто е на режима. Момиченце е направо. И е супер стриктна, аз набивам ребра колкото половин прасе, тя си следва с усмивка порциона за деня.

Изпуснах Монката, че цяла сутрин се занимавам с глупости, а работа за пет пари не съм свършила.

# 93
Аз с това приложение имах фалстарт и му теглих една майна.
На всички телефони покрай мен го свалям, като тръгна на моя ми иска пари Mr. Green
Да си гледа работата.

Поне правя упражнения с непостоянен график и съответно с почти никакъв ефект. Ама хората са казали - най-трудно се сваля умна жена и корем Joy

Монката я видях. Прекрасна!

# 94
Лято, пожелавам ти го!

# 95
  • някъде ... тук ...
Лято, да се случи!

Мен приложения не ми трябват.
Упражнени и стягане трябва, ама хич не се сещам.
Скрит текст:
Иначе от 1.08.24 съм на стриктна диета с малки прегрешения по празници заради псорито. Свалих 8 кг и застопорих на 50. Моите не ме харесват толкова слаба. Аз се чувствам добре, обаче ефект върху плаките няма. А уж трябваше да има изчистване. Май и цигарите трябва да спра, макар да не пуша много.

# 96
  • София
Лято, пожелавам ти го и аз! Може да поканиш и дружки ако имаш нужда от компания. Kissing Face
Шофирането и трафика тук са цвете пред това в Китай например. Странното е, че там нон-стоп говорят и пишат по телефона, докато шофират с над 120км/ч. Но там има доста по-малко катастрофи от тук по ред други причини - качествен път, знаци, маркировка, липса на алкохол и наркотик в кръвта.
Монката я изтървах. Растат децата и различни неща вече им правят впечатление. Как бързо минава това време...
Лин, докато дойде юни и пристигна да те видя да не изчезнеш съвсем от слаботия? Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 97
Лято, пожелавам ти го и аз! Може да поканиш и дружки ако имаш нужда от компания. Kissing Face
Планирахме с една съученичка, с която сме заедно отпреди да се родим, да ходим и страдаме двете. РД са ни през няколко дена, всичко го бяхме измислили, на 7.03 се прибираме, на 08.03 кацаме в София и според букетите, които ще получим, ще решим дали ние да черпим мъжете в ресторанта на Манчев, или те нас. През последните месеци се случиха случки, които ни поотдалечиха и едва ли ще го осъществим.
С много близка приятелка, една година по-малка от мен, сме планирали да празнуваме живота. Приемаме и други желаещи, без мъже и деца Sunglasses .

# 98
Ами щом каниш така, ще дойда.
снощи се самопоканих така за Египет, що и на Малдивите да не прескоча.

# 99
  • София
+1 глас и за мен. Аз супер рядко оставам сама без мъж и деца, но с огромно удоволствие бих опитала да се прежаля за каузата. Relaxed

# 100
Лято, много е хубаво.
Ние всяка година правим по една женска екскурзия. Тази сме в Бари Grinning

# 101
Не знам за какви диети и режими говорите, моят уикенд започна така:

След това обикаляхме магазина с приятелка, сега чакам любимият да ми сготви нещо вкусно. Grinning
Роди, това с визата звучи обнадеждаващо.
Ние имаме традиция вече всяка година да ходим на женско пътешествие, зароди се в студентските година и остана.
Един от най- хубавите ми рожденни дни беше по- миналата година на Мавриций. До последно не знаех дестинацията, а голямата изненада дойде там, където ме чакаха сестра ми с нейния мъж. Със сигурност отново бих отишла там, но този път с девойката.

# 102
Аз пропуснах женското ходене на кални бани по женски, заради пустата математика
Я да попитам как почиват българските училища по Гергьовден?

# 103
  • София
Аз досега не съм ходила никога по женски на почивка или екскурзия. Може би не съм имала нужда да избягам от съпружеското тяло.
В предишната работа обаче 13 год ходех доста често в командировки.
Ем, покажи малко коремче. Да видим дали ти се отразяват тортичките. Blush
Тит, на 1-ви и 06.05 са неучебните дни.

# 104
  • при моите деца .....
Привет!
Роди, голяма трагедия... 😪
Цяла седмица не мога да приема катастората при Телиш...
Тути, има много шофьори камикадзета, но там има проблем с пътя...
ММ каза, че с риск да му вземат книжката, минава през села, там настилката при капка дъжд и поднася.....
Вкъщи сме всички.... Обичам почивните дни...
Тит, Роди ти е писала...
Може кметовете да обявят някой друг неучебен ден, но ще е за определен град.
Днес се разходих в родния Правец....
Имам почти 16000 крачки....
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт