"Селски" номера и пинизи - тема 3

• 59 414
  • 780
  •   1
Отговори
# 75
Детето се е размрънкало - жената е излязла. Какъв е проблема?

# 76
Няма проблем, питам вие бихте ли отишли с бебе на театър. Аз не бих, сверявам си часовника.

# 77
  • Варна
Жената попита "какво мислите". Да е написала някъде, че й е било проблем?

# 78
  • France
С първото - не, но с второто бих. Защо не?

# 79
Ами с моя отговор смятам, че показах какво мисля. Не го мисля дори. Не би ми направила впечатление така показаната ситуация.

# 80
Жената попита "какво мислите". Да е написала някъде, че й е било проблем?
Няма защо да се тълкува емоционално въпроса. Питам, ако в казуса се е забелязъл проблем.
Може ли да не ми се прави забележка как да си формулирам въпроса. Мерси.

# 81
Аз бих, но да, ше си изляза, ако има драма.
Виждала съм обаче как пианистът на сцената свири и нечие дете сяда до него, за да гледа от "първи ред". Ето това вече си е селско до немай къде.

# 82
  • Пловдив
Не знам дали бих отишла с бебе на театър, защото и без бебе не ходя на театър, но отиване с него и излизане в момента, в който мрънкането започне, е напълно ОК и според мен.

# 83
А какво мислите за бебе на постановка? Бях преди няколко месеца на театър и една жена беше с бебето си в слинг. Седеше на крайно място, то по едно време се размрънка и тя излезе. После не обърнах внимание дали се върна. Разбирам нуждата на майките от култура и социален живот и че може да няма на кого да го остави, но мисля, че все пак има време и място за всичко. Да уточня, че постановката си беше за възрастни, не е куклен театър или нещо за деца.

Не окачествявам това като селски номер, просто стана дума за театът, а на мен ми беше много странно да видя бебе в залата. Друг път не съм попадала на други толкова малки деца.
Не го възприемам. В крайна сметка, човек като реши да има деца, трябва да приеме, че за няколко години социалният му живот ще е на стоп. По същия начин не приемам и малки деца да се водят на постановки за възрастни, защото в един момент им става скучно и започват да шумят. Тази жена поне е седнала в края на реда и е излязла, когато бебето е започнало да пречи.

# 84
Междудругото, точно заради разни осъдителни погледи и цъкане с език заради ревящото ми бебе мноооого дълго време не посмях да отида до магазин с детето ми. За хранителни подукти. Не за друго. Тъкмо пак се осмелих, той пък сравнително скоро проходил, пипа всичко, бърбори, аз сама с него, пак същите погледи. Гушнах детето, върнах си нещата по стелажите и дим да ме няма. Преминах на онлаин пазаруване за още един период от време за да не смущавам околните. Сега си се чудя на акъла честно казано.

# 85
  • ...живея на последния етаж...
Има огромна разлика между дете, вързано в количка и такова, щъкащо между рафтовете, дето събаря всичко, до което стига. Поставете се на мястото на персонала. То има и пенсионерки с действия като на прохождащи, ама са за друг коментар.

# 86
От както спря да ми пука за осъдителните погледи ми е доста по-добре.
Като се разплаче детето точно в магазина за някоя простотия, си го извеждам на спокойствие и го успокоявам. Драмата минава за минути. Обаче грам ве се впечаглявам от цъкащите с език.
Напълно ми е непонятно схащането, че майка и бебе трябва да се затворят и всякакъкъв социален живот да се забрави.
В описана ситуация не виждам никакъв проблем, жената е застанала накрая на залата и е излязка при мрънкащо бебе. Напълно се е събразила с останалине посетители.
Много дълго време време се съобразявах и се поставях на мястото на всякакъв персонал. Сгъвала съм и връщала всяка разгледана от мен дрешка в магазин. Пробваните дрехи от пробната прилежно върнати но правилното място със закачалките. В хранетелните магазини също, винаги всичко съм поставяля на мястото му, дори след като им беше забила системата и никой не успя да плати с карта. Влязох си обратно и върнах продуктите от хладилника по местата им. Ами на такова отватително отнишение съм попадала винаги от пирсонал, че спрях да се поставям ва тяхно място. Не разрешавам на детето ми своеволия, но ако се случи да събори нещо няма да си счупя краката да го вдигам. Опротивяли са ми магазинерите.
Вчера една щяла да ми извика полиция, понеже тръгвах за ровя за търся паднала обеца дето някой друг преди мен я беше извадил от картончето дето са набучени.
Бързо се усети и завъртя на друга посока ама...аз там повече няма вляза. Онлайн има всичко. Да се оплакват от себе си, че магазините замирали и персоналът оставал без работа.

# 87
Не, да караш останалите зрители да слушат мрънкащото ти бебе, дори и за няколко минути, не е съобразяване с останалите.

# 88
Не, да караш останалите зрители да слушат мрънкащото ти бебе, дори и за няколко минути, не е съобразяване с останалите.
Не мисля, че едно излизане продължава няколко минути, не че е важно. Чиста дребнавост си е чак пък такова вглеждане. Само вкъщи да се държат бебетата е най-съобразено със всички.
И мен ме дразнят като плачат, моето си ми стига. Напълно съм наясто обаче, че проблема и в моя " телевизор".

# 89
Това е ТЕАТЪР, за Бога! Не е магазин, площадка, пазар или каквото и да било друго. Ясно е, че културата в България е последна дупка на кавала, ама откровеното безкултурие е потрес!

Общи условия

Активация на акаунт