Грижа за чуплива коса

• 294
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, цял живот съм с права коса с тънък косъм и съгласно неписаното човешко правило винаги да искаш онова, което нямаш, от край време мечтая за къдрава коса. Е, явно меракът ми не е достатъчно голям, че да се науча да се къдря с маша или ролки, но пък напоследък забелязвам, че косата ми се начупва след къпане (и въобще при намокряне, което предполагам е нормално). Из интернет съм виждала жени, които обясняват, че цял живот са си мислели, че са с прави коси, но в някакъв момент разбират, че всъщност са им къдрави, след като започват да полагат съответните грижи. Та, моля да игнорираме наивността ми, исках да ви питам дали на някой от вас се е случвало това? Дало въобще е възможно или споменатите мадами лъжат, за да рекламират разни продукти за коса? А като споменах и това, искам да питам тези сред вас с чуплива коса какви грижи полагате за косата си, за да ви се запазват къдриците хубави? Познати са ми споделяли за балсами при къпане, приставки за сушене и пр., затова ще ми е любопитно да чуя повече препоръки. Благодаря!

# 1
Вече има такава тема.
Качи ако искаш и снимка на косата ти и ще ти кажа дали е чуплива. Защото започваш темата с това, че косата ти е права.
Разбира се с годните може да се промени
Аз съм с чуплива коса. Пробвах кърли метода  и не е за мен. Нося я само чуплива като подчертавам вълните с пяна и дифузер
Пиши в темата за къдрава и чуплива коса.
Вече има такава.
Винаги съм обичала повече къдравите коси, от няколко години нося косата си на естествени вълни.
Ако искаш естествени и много лесни къдрици си вземи сатенен ролер.
Супер удобни за спане и имаш прическа за пет минути, а държи до следващото миене на косата. Откакто го имам се родих.
Имам всякакви преди и маши, ролки и каквото се сетиш за къдрене. Вече не ги ползвам. Къдря се само с ролера. Лесно и бързо и стават много хубави букли.

Общи условия

Активация на акаунт