Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 16 569
  • 318
  •   1
Отговори
# 315
Над входа на магазина на Мосю Бриколаж:

"Добре дошли у дома" Yum

# 316
Странно ми е възрастен мъж да "тропа с краче" докато цака "белот" и да изстерясва: "Аз пия само Синкванон, пробиотик шампион!" Звучи ми нелепо. В детския вариант, да, приемам го, но "дъртаци" да се вдетиняват ми навява, че им трябват други хапове и те определено не са пробиотици. Btw, с AI ли е правена рекламата?! Пп Разбирам замисъла, но реализацията ми куца.

Вчера засякох реклама на Технополис или Техномаркет и "консултанта" много ми заприлича на Бачора. В първия момент си викам, че тоя ще почне и от хладилника да изскача вече, но пък Бачорски, консултант и магазин за техника в едно изречение някак не ми се върза, та реших, че просто има някаква прилика, която може и само аз да виждам. Sunglasses

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 08:44 от Джаста Праста

# 317
  • София
И аз мисля, че е Бачорски. Голяма досада е.

# 318
Хм, има нова реклама на ? "Синкванон, пробиотик шампион!" и то с бира? Laughing като един фен на бирата това трябва да го видя.

Аз видях отново, че рекламират отново онова малко хапче, което се разтапя върху езика ... еми не ми е приятно оная да ми показва език, да показва как се слага хапчето върху него. И без да плези този език мисля, че всеки по обясненията, ще се досети къде се поставя това хапче Sad

Общи условия

Активация на акаунт