Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 32 518
  • 555
  •   1
Отговори
# 135
Тази реклама на Орео с кучето и паролата е страхотна, много ме разсмя, днес я видях за първи път Joy

# 136
  • Fairbanks, Alaska
Въпросната реклама я излъчват от доста време.

# 137
Днес пак изслушах Джъмбо-и пак я харесвам. Мелодията е супер и приятна за слушане и припяване.За мен смисъла е разбираем... Ако света е Джъмбо всичко ще е чудесно. Споменаването на заплатите и това, че труда ще е ценен е насочено към бъдещи служители. За останалото е ясно-толкова е прекрасно в Джъмбо-като утопия! За мен това е най-добрата и мелодична тяхна реклама. Нищо общо с онзи нещастник в морето,, за училището, да не споменавам за предишните, които с истеричното повтаряне ми докарваха тикове направо.. Joy Но всичко е въпрос на вкус.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 22:15 от reninel

# 138
Има една реклама с братя Аргирови на матраци.
С тях е снимана една жена, която накрая трябва синхронно заедно с братятя да каже една реплика- "гот е когато ти е удобно".
Тя не знае думите и отваря устата по съвсем различен начин.
Защо?!?! WTF?!?!
Коя е тази жена и защо са я избрали да рекламира нещо, като не го рекламира, а го компроментира?!!?

Никога не съм се заглеждала в рекламата до край и гледала в устата й Laughing
Нарочно потърсих клипчето, за да я изгледам. Жената просто не може да си отвори ченето на края като хората. Но трябва да си забиеш очите в екрана, за да го забележеш, нищо страшно Simple Smile

Страхотна е рекламата, обожавам я. Ритъма е прекрасен с тази песен, чудна! Heartbeat

# 139
  • Враца
Според мен не знае репликата и "маркира" с отварянето на устата.
Нелепа е. Та това са 4 думички!

# 140
Много ми е забавна рекламата на Тик Так с багажа на летището. Сигурно, защото скоро попаднах в подобна ситуация. Е, не ми беше забавно като на ТВ, де. Grin

# 141
Любима 🐈 🐕. Жалко,че не работи вграждането

# 142
  • SF
Новата реклама на Джъмбо Ви хареса?
Хванах някои думи от текста, но какво по дяволите?

Текстът е леле-мале! Пълно е с прозодии, които не звучат никак приятно.
Ииииискам с теб семейство! Усилията ни щяхА да сЕ ценят. Светът (или цветът), ако е Джъмбо, само си прЕдстави.

# 143
  • Пловдив
Какво му е на "само си прЕдстави"? Wink

# 144
Новата реклама на Джъмбо Ви хареса?
Хванах някои думи от текста, но какво по дяволите?

Текстът е леле-мале! Пълно е с прозодии, които не звучат никак приятно.
Ииииискам с теб семейство! Усилията ни щяхА да сЕ ценят. Светът (или цветът), ако е Джъмбо, само си прЕдстави.
Нямаше ли и нещо, че заплатите ни щяха да са в небето? 😆  Само веднъж съм я слушала тази боза. Видях май и някакви риби, увити в хартия от Джъмбо. 🤪

# 145
Много се смея на моментите с: "и трудът ти ще се цени" - и ми дават строителя как е седнал на платформата и си вее  краката, докато другите строители си бачкат около него Laughing
*Не е хубаво по принцип да се подкрепя това безхаберие.

А там танцуващата на бензиостанцията се пее "мечите ни са утопия..."
Утопия означава "място, което не съществува" ... Целият текст звучи като "надрусан".

Еми, добре, одобрили са я рекламата, запушвам ушите като започне и така Simple Smile

# 146
Какво му е на "само си прЕдстави"? Wink
Ами безумно отвсякъде, хаха. Дори и сега, като ви чета коментарите, пак по телевизията звучи същото "Само си прѐдставиии...". И пак Nova News (че след 9.30 не бих си причинил лиготиите на панела на Гала или онези лели с диалектите в "Преди обед", а пък по БНТ1 в 100% будни водещият нонстоп философства и затапва постоянно екранната си партньорка, толкова грозно, че няма накъде. "Всичкознаещият" Стефан Щерев, който все трябва да е последна инстанция, та Nova News ми върви за фон преди обед), на всяко рекламно прекъсване "Светъъът, ако е Джъмбоооо" Grinning Явно във всяка държава са си направили версия на техния език на Strangers in the night за тази реклама. Не знам за другите, но нашата звучи трагикомично.

# 147
Според мен, на Джъмбо рекламите някой им ги прави за без пари. Или бартер, за някой и друг пластмасов артикул. Иначе, да си платиш, и да получиш това недоразумение...

# 148
Моля за "отваряне на очите" - има една реклама на крем "Каро" - там Гого от ИВ ли е мустакатия бръснар или така ми се стори???

п.п. Рекламата на ДжАмбо е точно "интелектуална боза" - дано не са се охарчили много за нея...

# 149
п.п. Рекламата на ДжАмбо е точно "интелектуална боза" - дано не са се охарчили много за нея...

Аз пък се моля да са им взели много, много, много пари, че да не използват пак тази агенция и да не ни тормозят вече с толкова тъпи реклами Joy

Скоро не ми се беше случвало да сменям канала заради реклама. Тази е просто ужасна.

Общи условия

Активация на акаунт