Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 18 158
  • 338
  •   1
Отговори
# 330
Най-противни реклами :1.Орбит рекламата, която в момента върви, с устата на челото, 2.ДжъмбоДжъмбо Джъмбо Джъмбо Джъмбо Джъмбо Джъмбо Джъмбо Джъмбо Джъмбо-100 пъти,3.Вагизан, вагинална сухота (особено по време на ядене).4.Намалеееения в Айко! Падат цени, валяяяят проценти!.5.За ''Дуколакс-на сутринта меко и леко'' и рекламата за хемороиди,6.''Цекови,как сте?''( постоянно),7.''Гледачката'' Латинка Петрова-ужас и пълна простотия са почти всичките реклами,въртят ги постоянно.А тази на плажа от ''Топлата бира'' заменена със ''Синкванона'' е направо отврат.
Забравяш рекламата за гъбички с гъбясалите крака на плажа ❗ 🤢

Оооо,не,не съм забравила,просто са толкова много още противните реклами,че да ги изброявам всичките.А и сега като почнат и новите за сезона,ехееее,край няма да има просто MoneyLaughingPersevere

# 331
Да де, ама тази с тоалетната чиния е интересна, нали? Joy

# 332
Aaa,  тази "секси" чиния, съблазнителката Wink LaughingLaughingLaughing
С нея вече свикнах и повече се хиля буквално.

Но на тези с дъвките и ментовите бонбони, където лед ли е, какво ли е му изригва изведнъж от устата, просто извръщам глава или затварям очи ... не мога иначе ..

На онази със Айкото където честват там няколко години, пак им хвърчаха и излизаха (не пайети ами забравих думата..) от ушите, и гърлото ... защо? Защо напоследък ги мислят такива гадорийки :/

А тази с бабата-врачка е толкова проста и нелепа, не наистина, толкова ли е трудно да се измисли реклама? По-добре го направете нещо кратко и ясно отколкото да мислите тъп сценарий за реклама :/ Тази не Ви се е получила със сигурност.

# 333
Aaa,  тази "секси" чиния, съблазнителката Wink LaughingLaughingLaughing
С нея вече свикнах и повече се хиля буквално.

Но на тези с дъвките и ментовите бонбони, където лед ли е, какво ли е му изригва изведнъж от устата, просто извръщам глава или затварям очи ... не мога иначе ..

На онази със Айкото където честват там няколко години, пак им хвърчаха и излизаха (не пайети ами забравих думата..) от ушите, и гърлото ... защо? Защо напоследък ги мислят такива гадорийки :/

А тази с бабата-врачка е толкова проста и нелепа, не наистина, толкова ли е трудно да се измисли реклама? По-добре го направете нещо кратко и ясно отколкото да мислите тъп сценарий за реклама :/ Тази не Ви се е получила със сигурност.

Толкова го могат,освен простотии, които се въртят  на почти всичките телевизии с тези тъпи  реклами,нищо свясто не могат да измислят,на хората им писва от постоянното им въртене по всяко едно време и изобщо не им пука,кога и по кое време хората сядат да се хранят и се погнусяват от всичката тази бълвоч.

# 334
  • Кърджали
В началото ми беше странна рекламата на IKEA, но после взе да ми харесва с това всичко наобратно и песента и тя май.

# 335
На мен ми харесва онлайн рекламата на морковена торта от Неделя с Неделяна със заека. Момичето, което е в ролята на Неделяна ми е много познато от някъде, напомня ми за бившата "ергенка" Мика като излъчване.

# 336
В началото ми беше странна рекламата на IKEA, но после взе да ми харесва с това всичко наобратно и песента и тя май.

На ИКЕА малко ме дразниш тази песничка :/ Ако беше друга щеше да е ок.

# 337
Тия са решили да откажат хората от дъвките.
Орбит дъвчат с чело.
А другите, забравихимимето, повръщат.

# 338
Тия са решили да откажат хората от дъвките.
Орбит дъвчат с чело.
А другите, забравихимимето, повръщат.

Другата е на дъвките Airwaves България и тя е много противна реклама.

Общи условия

Активация на акаунт