Най-приятна и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 24

• 35 463
  • 622
  •   1
Отговори
# 615
Именно. За това, каквото и да гледам, го гледам на запис, за да мога да превъртя рекламния блок. Но не е нормално рекламите да бъдат през 15-20 минути за по 10 минути.

# 616
Абе, предОбриха отвсякъде.

# 617
Аз съм пък съм най-доволна от рекламите в прайм тайма. Вечерята ми е обилно подправена с дамски превръзки, пърдене, газове, разстройство или запек, гъбички в интимната част, говореща тоалетна чиния, зъбни ченета, възпалени венци, пожълтели зъби, кашлици и кихане върху пуканки, зачервени сливици, увредена простата, схванати кръст, пръсти и крайници, уригване и мляскане на всякаква храна, обилно полята с лелейна газирана напитка и добре обезкосмени или избръснати мищници, триъгълник и други части от телата на мъже и жени. След това съм добре информирана чрез кой бърз кредит или кредитна карта мога да си набавя финансов ресурс, за да се сдобия с всичките тези прекрасни продукти. Едва сред този водопад от цветущи реклами, ако изобщо вече ми е до ядене, мога да си продължа вечерята и гледането на някое предаване.

# 618
  • София
На Цикатридина рекламите са много зле. Особено тази за вагиналните овули, където са изтипосали супер младо момиче да ги рекламира. Много неподходящо.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 13:44 от Muffin...

# 619
  • Sofia
Рекламите за дамски превръзки преди бяха със синя течност.Сега натюр 🤬

# 620
  • София
Харесват ми нестандартните реклами на АИКО.

На Орофар не мога да разбера какво пеят в началото, ако някой е разбрал го поздравявам..

# 621
АИКО са откачени по сладък начин да.

Онази с Айн , Цвайн ... еди к'во си , зин кекс, .. грах ... LaughingLaughingLaughing много й се кефя, но не я пускат често за съжеление :/ Продължавам да се мъча, да хвана текста Sweat Smile Sweat Smile

А какви са тия гадни буболечки, които се събират с Тези тааблетки на Марсианците подяволите????? Ужас! Това, ако по случайност някой ми го изсипе на килима, най-малкото ще изпискам!

# 622
Текста е елементарен - брои до десет на немски, като след всеки две цифри съобщава какво може да консумира без проблеми. В програмите, които гледам я пускат често

Общи условия

Активация на акаунт