Ще разкажа отгоре сигуацията, като започна от това, че преди 6 месеца започанх работа, която трябваше да е на граждански договор. От тогава само си премятаме договора едни на други и променяме по нещо понеже няма явно златна среда на която да се споразумеем.
Днес виждам в Нап че въпросната фирма е обявила дохода ми и от там ми идват и двете чуденки.
1-во обявената сума е по голяма с 0,7 процента от общата, която ми е изплатена по банков път.
Защо?!? Има ли някакви скрити такси и неща, заради които е обявен по голям доход от получения от мен?
2-ро нужно ли е да има активен договор за да могат те да впишат този доход, и ако да, това не ги ли прави подсъдни понеже все още няма подписан договор?
Благодаря за отделеното време, надявам се че съм описала казуса достатъчно ясно, не ми е удобно да изпадна в повече детайли към момента. Говорих с Нап и те ми казаха че ако има подадена от тях декларация значи най вероятно имам и активен договор, но не могат да ми го потвърдят....затова и реших да попитам тук, докато успея да се свържа с въпросния работодател и да съм по наясно ако започне да се оправдава и лъже.