Какво направих днес за себе си? тема 22

• 34 995
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
И аз наруших . Срам. Обаче днес не знам какво ми стана . Цял ден умирам от глад. Не съм имала такъв ден отдавна.
Иначе си постоях на спокойствие , поръчах си една блузка, подреждам багажи и се разходих малко в гората.

# 586
Цял ден със сина ми ❤️ Четохме приказки, ритахме топка, тичахме и се смяхме. Благодарна съм.. 🥹

# 587
Направих кисело мляко със закваска изпратена ни  от България, съпругата ми направи домашни бисквити от бадемово брашно. Станаха страхотни!

# 588
Режим не съм нарушавала, защото нямам такъв, а трябва.Разхождахме се с мм.Привечер най-сетне се видяхме с приятели и пак не успяхме да си кажем всичко, което ни се е случило напоследък.Беше много приятно и зареждащо.
До преди малко садих цветя в сандъчета. Най-сетне успях.

# 589
Забавих... буквално. На работа, в ежедневието, давам го по-спокойно. Отразява ми се прекрасно, че бях пред бърнаут отвсякъде с това препускане и бързане.

# 590
Събудих се. Видях слънцето. Благодаря!

# 591
gemmahazeld успех! Аз също това го правя, но понякога така се насъбират нещата, че колкото и да се старае човек не може да не се умори.
Днес ще продължа малко багаж, малко сортиране на гардероб , малко гладене ... и една огромна салата от зеле, моркова и разни репи. КАто начало няма да подправям, който каквото иска да слага.

# 592
Хапнах 2 топки сладолед Рафи....
Празник е, наруших режима.
Точно същото направих вчера : ), само друг сладолед
Още сутринта заявих на ММ, че щом е празник, не се брои Grinning

# 593
  • София
И аз направих същото - взех на мен и детето по един огромен сладолед (някакъв нов вид Магнум). За съжаление, беше ужасен, имаше вкус на сметана от флакон и някак странно мазнееше. Даже детето забеляза, че има неприятен вкус....
Но да съм по темата - имах много динамичен, уморителен, но пък пълен с емоции и удовлетворяващ ден. Станах в 06.30 да изпратя едното дете на зелено училище. После ходихме на село да косим, чистим, плевим и пр. в подготовка за празнуване РД на детето другия уикенд. Много се изморих, но свърших доста работа.
След това със синът ми отидохме до Панаира на книгата. Купих само деткси книжки, даже получихме автографи от автора и илюстратора на едната (любим на сина ми). Simple Smile
Вечерта завърших с пица. Simple Smile

# 594
Свърши учебната година... детето е пълен отличник, в класа му са само 4 пълни отличника. Много съм доволна, пожелавам си следващата година да не ми е толкова натоварена. Иначе уцелих промоциите на котешката храна, на шампоаните и на ТХ. Избих рибата!

# 595
  • София
Ходих на фризьор,доста късо се направих! Мъжо ми ще ме бие ама Animal Dog

# 596
Пуснах си отпуск без причина,пих кафе на двора,четох книга,обръщам си внимание. Трябва по-често да го правя.

# 597
Стартирам новата седмица със силова тренировка за дупе! 👌🏻

# 598
  • При децата ми
От петък вечерта до вчера бях избягала от ежедневието и непрестанната домакинска работа! Пътувах, видях морето, пих кафе, обядвах и вечерях близо до него! Кеф!

# 599
Минах през библиотеката и купих билети за театър

Общи условия

Активация на акаунт