Какво направих днес за себе си? тема 22

• 34 991
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • при моите деца .....
Ходих на танци 1 час.
Преди това имах дълга разходка в града.
Доволна съм.

# 601
Сдобих се с еър фраер. То не че е за мен де, просто се наложи да купим, аз се дърпах до сега. Но май ще ми хареса.

# 602
  • Mediterraneo
2 часа фитнес след работа. После пихме бира на плажа с ММ и ядохме калмари.

# 603
Навредих си. Толкова много се ядосвах. Насъбрах толкова много гняв.......

# 604
Вчера направих си така желаната разходка след работа и си купих здравословни хрупанки. Simple Smile

# 605
Снощи вечерта се разходихме с мъжа ми в центъра на града, ядяхме сладолед. Оставихме телефоните и просто чудесно си разчистихме главите.

# 606
А аз си направих за вечеря едно топло прясно мляко, козе от близка ферма, и си сложих вътре две малки лъжички собствен наш мед Simple Smile  А днес за закусна един айрян също самонаправен от козе мляко. Иначе разчиствам хладилници и гардероби, ще имаме ваканция Simple Smile
И в разрез с моето обещание към мен  да не пазарувам дрехи, пълна съм с дрехи , си харесах панталон за лято лен и памук и една блузка от естествена коприна. Намерих ги на добри цени  и си ги купих.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 10:04 от bella-ciao

# 607
С ММ седнахме на прохладен въздух и люпихме семки снощи.
Май досега не го бяхме правили, коментирахме как всеки в Бг (нашето поколение) умее изкуството да люпи семки Grinning
Даже поклюкарихме докато се стъмни. Много приятно беше

# 608
С ММ седнахме на прохладен въздух и люпихме семки снощи.
Май досега не го бяхме правили, коментирахме как всеки в Бг (нашето поколение) умее изкуството да люпи семки Grinning
Даже поклюкарихме докато се стъмни. Много приятно беше
Малее това онзи ден го разправях на мм, че като дете нашите, особено баща ми страшно обичаше да хрупа семки, и понякога сме си правили семейни събирания с люпене на семки Grinning, и как като дете пред блока докато играем майките люпиха семки и правиха купчинка, и ми е било много хубаво, мм отиде уж за солети и се върна и със семки, и си направи фунийка от лист хартия. Grinning Grinning Grinning

# 609
Ходих на  танци. Живнах. Оптимизирах се. Доволна съм. Радост.

# 610
Пипнах коминочистача Simple Smile Той се засмя и ми пожела много късмет Simple Smile

# 611
Отдавна отлаган преглед. Йога. 🙂

# 612
Маска за косата, разходка и книга

# 613
  • София
Купих си блуза. Дано само да я спася,че ...

# 614
  • Mediterraneo
Взех си черен топ, имам същия такъв бял. Пих кафе с мама. Сега тренировка и семейна вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт