Какво направих днес за себе си? тема 22

• 34 992
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • При децата ми
Довечера имаме семеен повод и ще излезем да се почерпим.

# 616
Полежах си един час вместо да чистя и готвя, докато бебето спи, както обикновено правя.

# 617
Пия цитронада в любим град.

# 618
Наредих си повечето срещи за близкото прибиране до Бг. 💪

# 619
Слушам  на живо любима група

# 620
Бях на концерт на малката дъщеря

# 621
Семейна вечеря и две чаши бяло вино.

# 622
Бях на плаж с приятелка . Поговорихме си и събрахме слънце. Водата още е студена.

# 623
Преди няколко дни се насладих на чудесно представление - Женско царство.  Толкова семпло, с минимални декори и недобро озвучаване, но това нямаше никакво значение, защото актьорите играха от сърце и душа. И накрая се оказа, че всъщност са непрофесионалисти, живеят в няколко различни държави и репетициите им са били истинско предизвикателство. Шапка свалям на тези хора!
Днес отказах предложение за работа.  Дали взех правилно решение не знам и никога няма да разбера. Но след като вдигнах пушилка в работата ми и се съобразиха с мен, за да остана, щеше да е наистина к*рвенски номер въпреки всичко да си бия камшика. Това казах и днес на тези, които ме искат - ако в подобна ситуация дойда при вас, значи не съм читав човек и само ще си вкарате таралеж в гащите.

# 624
  • София
Купих си малко козметика. По-рано успях да почета.

# 625
  • при моите деца .....
Бях на фризьор - боя и подстригване....
Обичам тези 2 часа за мен (от малкото разкрасителни неща, които си позволявам)
Чаша вино.

# 626
  • Банско
Чай, книга а голямото дете при съседката, бебето спи, мъжът на работа, кеф 🙂🙂

# 627
Започнах лека- полека да подготвям багаж за морето- трупам кърпи, мазила на един фотьойл.
Купих си бански.

# 628
Видях се с приятелка от ученическите години.  Толкова спомени имаме! Благодаря на съдбата,  че от 1989 г все ни пресича пътищата.
Съжалявам,  че не се обадих на Eva+ . С нея пък все се разминаваме.

# 629
Четене 📚

Общи условия

Активация на акаунт