Какво направих днес за себе си? тема 22

• 34 988
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Рано сутрин пия кафе на тераса с хубав изглед.

# 631
И аз се включвам в сутрешното пиене на кафе на терасата. Полюбувах се на цветята си, полях ги и се насладих на утринното спокойствие.

# 632
Аз си харесвам този път и книжката и сериала, които си избрах.

# 633
И аз, просто съм възхитена от "Сирени"/Нетфликс, стигнала съм до средата но нямам търпение да приключа работната част и да седна да го гледам, днес и уикенда

(Имам приятелки old and new money; жени с много пари от доста време и разпознавам във филма всякакви patterns - близостта със съпрузите, с другите жени, какво става при големи неравенства в парите - сериалът е за това и е брилянтен. Много съм учудена, че приликите са толкова много, въпреки, че героите и моите познати живеят в различни точки на света)

# 634
  • При децата ми
Видях се с приятелка от ученическите години.  Толкова спомени имаме! Благодаря на съдбата,  че от 1989 г все ни пресича пътищата.
Съжалявам,  че не се обадих на Eva+ . С нея пък все се разминаваме.

В нашия град ли сте учила? Simple Smile

# 635
  • Козлодуй
На магия взех от 3-ти път шофьорска книжка - още не мога да се зарадвам защото много грешки направих на изпита такива които по принцип не допускам Simple Smile

# 636
Честита книжка! Леко и безаварийно!

Направих “моя” морковен кекс.
Както обикновено, накрая си оставих малко от суровата смес. ☺

# 637
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Едно бледо лилавко маникюрче ми направи една прекрасна дама, която зарадвах със специален шоколад! Щастлива съм! Heart

# 638
  • някъде другаде
1 час народни танци.

# 639
Може ли рецептата за морковен кекс?

Бях на вечеря навън с ММ

# 640
Започнах лека- полека да подготвям багаж за морето- трупам кърпи, мазила на един фотьойл.
Купих си бански.
Ние вече открихме морския сезон с еднодневно плажуване в Гърция. Водата е много топла, няма още хора, изкарахме чудесен плаж. Кърпи, мазила, бански - нека да е лято 🏖️ Толкова ми хареса, че за неделя планувам басейн.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 08:16 от мекичка*

# 641
Браво на вас. Аз виждам морето от терасата и още не съм отишла Grinning
Но пък днес бях на острова. Много приятна разходка.

Започнах лека- полека да подготвям багаж за морето- трупам кърпи, мазила на един фотьойл.
Купих си бански.
Ние вече открихме морския сезон с едно дневно плажуване в Гърция. Кърпи, мазила, бански - нека да е лято 🏖️ Толкова ми хареса, че за неделя планувам басейн.

# 642
И аз пия кафе и мързелувам. Пратих мъжа на село да коси Sunglasses
Сега умувам дали ми се ядат толкова много плодове, че да се замъкна до пазара или да се отдам на щастливо безделие и грижи за цветята. Чудесна терапия е това.
Димис, дано скоро се видим! Heart
Допълвам - купих и череши, и едни сандали.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 11:40 от Eva+

# 643
Купих билети за Венеция.

# 644
  • София
Излязох на кафе с мама, прекарахме си много добре, купих си нова чанта. Направих плановете за идната седмица, продължавам със задачите.

Общи условия

Активация на акаунт