Какво направих днес за себе си? тема 22

• 34 986
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Купих се от любимите, мега удобни сутиени, както и две летни пижамки.
Празнувахме РД на детето, който беше преди няколко дни. Голяма лудница беше вкъщи, но той е щастлив, това е важното.
Сега се крием от жегата вътре, опънала съм се с книжка.

# 646
Шопинг 😊

# 647
Разходка на Витоша

# 648
  • София
Разходка до манастир...Имах нужда след като  ми се случиха тегави случки тази седмица 💓

# 649
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Купих сребърно пръстенче на малкото девойче на мама Heart Eyes

Не беше планирано, ама не можах да ѝ откажа... Та го нарекохме, че е за това, че тази година отново е пълен отличник.
Вярно, само 3ти клас е, но пък е едно от 2те деца в класа с пълен отличен.
И на мен ми беше приятно да ѝ купя нещо и да я поглезя.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 22:49 от CvEtEmOe

# 650
Вчера си направих педикюр и маникюр. Тази сутрин се поглезих с дълъг престой в банята с пилинг, маски на лице и коса, пълна програма без никой да тропа на вратата. Сега излизам на разходка с новите сандалки, ще ходя да купя здрав тирбушон за мама, че да не изпадаме пак в кризисни ситуации като последния път.

# 651
  • Mediterraneo
Снощи накарах ММ да дойде да ме вземе от работа и направихме ранна обиколка на баровете в английската зона. Пихме бира с мои колеги, видяхме се с други приятели, много приятно си изкарахме.

# 652
станахме рано с мм и си направихме разхошна разходка до пекарната за закуска в градината с децата   Simple Smile

# 653
  • София
Опазих шевовете си от операция! Вчера ги намокрих да първи път и всичко ми е ок.

# 654
Педикюрче.

# 655
В нашия град ли сте учила? Simple Smile
[/quote]

Не. Синът ми учи сега там.
Eva  объркаха се  плановете ми за престой там. Мислех да гостуват повече дни. Знам,  че нямаше да откажеш да се видим, но не исках да е припряно и колкото отбий номер. Ако има и други съфорумки, аз нямам нищо против за среща и с тях.
Дано скоро пак съм там.
Вчера намерих място на едни аранжировки от типа" от нищо- нещо"  под навеса на село и брат ми много се зарадва. Вечерта бяхме там на скара и раздумка.
Сега планувам разходка в парка и шопинг, но ми е топло.

# 656
Сутринта си поднових лака на краката ( много ми е досадно да лакирам именно краката), а от обяд до сега бяхме с малката ( по - малката дъщеря имам предвид, иначе вече хич не е малка) на басейн. Напоследък се разбираме много добре с нея и това ме радва, защото в един период отношенията ни бяха критични и бях загубила надежда. Сега сме като двойка гълъби, не знам как ще преживея евентуалното й заминаването на есен.
Изкарахме си много добре, събрах сили за работната седмица Sunglasses
Поръчах си оформящо бельо на много популярна марка и само се моля да не е някаква китайска щуротия, брандирана и опакована като нещо супер луксозно. И да съм улучила размера си, естествено.

# 657
Две блузи и разходка край реката - това направих днес за себе си. И много крачки.

# 658
Видях се с родителите ми и брат ми. 😊

# 659
CvEtEmOe напомни времето, когато моята дъщеря беше малка.Сега се глезим взаимно и е много хубаво.
Аз последните 4-5 дни доста се забавлявах.Имахме семеен празник, хубави емоции, изненади, подаръци.
Навъртях сума ти км.пеша.Започвам заредена и с приповдигнато настроение новата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт