ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 150
  • 810
  •   1
Отговори
# 105
Простотата е съвършена, стига да не налага мизерия.
базилката
Следвайте ме за още съвети.

# 106
  • София
Това "просто и натурално" ми звучи като кърска любов.
Не си падам по кърската любов ,защото обичам любовната игра, хубавото бельо и дългите целувки по хубави места . В кърската любов всичко е неудобно ,набързо и гледаш някой да не те види. С една дума отврат

# 107
  • София
Е, значи като всеки човек - хубава храна и хубав секс.

# 108
  • София
Е, значи като всеки човек - хубава храна и хубав секс.
Да,ама обичам аз да съм си приготвил храната ,а не да се чудя микровълнова ли са ползвали,заместител на кашкавал ли са ползвали ,кака Мара готвачката има ли хепатит и т.н.

# 109
  • Somewhere far away
Като цяло е хубаво да сме недоверчиви - но тава е малко прекалено. Да бъдем и малко реалисти. Кака мара нямаше да я вземат да работи като готвачка, ако имаше хепатит.

# 110
  • По света и у нас
За който го интересува все още - мъжете тук слава богу все още са мъже и мнозинството не се епилират, но уви и това не облекчава ситуацията.
Създателя на матрицата така е формулирал алгоритъма, че ако нещо е в + то е за сметака на нещо друго, такаче не смея да си пожелая перфектен в спането за да не излезе после че е зле в сексенето 😱.

# 111
  • Поморие
На мен като ми се случи това в една връзка преди години, знаете ли какво направих... Просто се омъжих за друг. Чувствата ми отдавна бяха изстинали от това отношение. Друг е въпроса, че попаднах на човек от другата крайност - маниакален. И там не случих, че сега сам-сама гледам две бебета.
Ако има упътване за работа с мъж - правило 1 трябва да е - отваряйте си очите навреме! ✅

# 112
Как се жениш/омъжваш ей така за някого? Simple Smile

# 113
  • Обран бостан ;)
Това "просто и натурално" ми звучи като кърска любов.

Защото си жена.

За един мъж това значи без дивотии като "романтични" вечери на свещи, гарнирани с изтъркани фрази, "ти си най-красивата", "потъвам в очите ти", "караш ме да се чувствам различно" и т.н. лексиконни мъдрости.

С две думи - пристъпвате директно към действие, а каквото има да си казвате го казвате после.

# 114
Що така бе, Бънде? Искаш от вратата за краката. Не става тая работа при всички.
Има ли жени, които не харесват комплименти, внимание и ухажване?
Хубавите ресторанти, хубавото вино, дори вечеря вкъщи, приготвена специално за тях.
Един мъж, който не ми е показал нужното, през леглото не ми е минавал, но явно има доста и от другите жени, за радост на мъже, като теб.

# 115
Ми на Бъндето не му пускат, за това теории развива

Простичко е да правиш комплименти. Харесва ти нещо в тая жена - казваш го.
Ако нищо не ти харесва, за чий го дириш там

# 116
  • Пловдив
При мен когато ми говориш и се събличаш.................. съм най възприемчив! Rolling EyesInnocentInnocentInnocent

# 117
  • Обран бостан ;)
При мен когато ми говориш и се събличаш.................. съм най възприемчив! Rolling EyesInnocentInnocentInnocent

Ами и аз това казвам, ама като искат да вярват на приказки от 1001 нощ - да вярват. Не е мой проблем.

Защо заключихте другата тема ?
Сега къде Лъвицата ще се хвали колко е вървежна. Нямат сърце тия модератори, ей. Wink

# 118
  • София
Ти това ли заключи от това, което написах Joy Не можеш да спреш хората да си проектират болката и тва е Grinning

# 119
  • Обран бостан ;)
Ти това ли заключи от това, което написах Joy Не можеш да спреш хората да си проектират болката и тва е Grinning

Оооооо, Пепи, тоест Лъвче. Я кАжи за кандидатите Trollface

Общи условия

Активация на акаунт