ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 257
  • 810
  •   1
Отговори
# 300
  • Далечният изток
Айдеее, сега ще завалят лични съобщения за лични впечатления... Joy

Хубав, Фивър, хубав бил. Остави размера... Joy

# 301
  • София
Била е любезна.
Все едно на някой да му кажеш,че са му хубави ушите.
Wink

# 302
Не е така. Има стандарти за красота. Има хубави и грозни пениси.

# 303
  • София
Чак пък толкова.
Важно е да "работи", не да хубавее.
Пък и всеки човек има различни естетични критерии, слава Богу.

# 304
  • София
Ауу, анонимната хвърли бомбата Laughing

ПИТП, напрактика не каза ли ти преди няколко страници, че мъжете бил много елементарни Joy

Тая тема става все по-забавна Grin Зареждам пуканките Popcorn
Не помня да съм използвал тази дума ,а и имах предвид ,че жените са по-елементарни в комплиментите ,които използват понякога ,защото го правят с дори с повече клишета и изтърсени от нищото фрази

# 305
  • София
Жените не са един мозък, различните правят различни комплименти, някои елементарни, други пошли, трети изискани, четвърти дискретни. То и мъжете така, всъщност.

Чак пък толкова.

То че е важно, важно е, ама и вида има значение. За радост, едното не изключва другото.

# 306
  • София
Жените не са един мозък, различните правят различни комплименти, някои елементарни, други пошли, трети изискани, четвърти дискретни. То и мъжете така, всъщност.

Чак пък толкова.

То че е важно, важно е, ама и вида има значение. За радост, едното не изключва другото.
Да,ама това определение съм го чувал минимум от 10 жени . Представи си ,седнал съм на дивана ,тя на 4 крака прави френска и почва да повтаря колко бил хубав и да се разсейва . Е аз кво да отговоря на това ? Да го закара на изложба ли?

# 307
  • София
Ами приеми го като комплимент. Може пък наистина да е хубав, прав, с добре оформена глава, стегнати топки и прочие.
Между другото, втори твой пост ми прави впечатление, че не можеш да приемаш комплименти, а това говори за мачкане и взискателност в детството.

# 308
Все едно да кажеш, че при женските гърди няма естетика, важното е да работят (да можеш да кърмиш). Да, важно е, но има и естетичен момент.

# 309
  • над кукувичето гнездо
Айде, още един започна... 😆

Някое наддаване да организираме за тая скулптура Rolling Eyes

# 310
  • София
Все едно да кажеш, че при женските гърди няма естетика, важното е да работят (да можеш да кърмиш). Да, важно е, но има и естетичен момент.
Има ,но не ми се струва правилно ,докато ги целувам да почна да ти се лензя на среща колко са ти хубави циците и да го повтарям,като дебил

# 311
  • София
PITP,  изобщо не желая да си представям Rolling Eyes Не знам жените дали са елементарни в комплиментите си, но мъжете тук определено доказаха, че са елементарни в хвалбите си Joy

# 312
  • Out of the Mix
Ама аз другите нарекох чичовци Joy
Така може, оценявам и аз. Smirk

Ем... да де, но като е предвидено само за нея да си го напише на лично. Иначе всички го четем и цялата тая работа, че е само за нея се превръща в нонсенс и е  доста нелепо.
Пиша на общо основание в темите.
ЛС не пиша, само при много извънредни обстоятелства, броят се на пръстите на едната ръка.

Другите измишльотини и глупости няма какво да ги коментирам, смучене от пръсти, фантазии, явно им е много скучно на някои.

...мъжете тук определено доказаха, че са елементарни в хвалбите си Joy
Разбрали сме се в множествено число да не говориш, или добавяш в скоби ( без Ревоукъра Mr. Green ).

Доказала си, че си изпълнителна и точна. Bowtie

Meрките и теглилките отдавна сме ги претеглили и измерили, който чел и запомнил, прочел и запомнил, който не, да гадае. Relieved

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 08:46 от Revoker

# 313
  • Далечният изток
Явно има връзка между това да не обичаш да получаваш комплименти и да не обичаш да правиш комплименти.
Което е много тъжно. Една хубава думи да не ти се отрони да кажеш на жена... Представям си как се чувства...

# 314
  • София

То и за гърдите важи. Един намира за красиви големите, друг малките, трети стегнати, четвърти други.
Те не са само инструмент за кърмене.

Общи условия

Активация на акаунт