ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 244
  • 810
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Забравих темата за кво беше . Важното е да има опъване/упътване и ядене . Вървят си нещата заедно . Трябва да се направи една тема за снимков материал ,за да видим кой,кой е и с какво разполага ,а не само празни приказки -аз съм такъв ,аз съм онакъв

# 361
  • По света и у нас
Да беше казал че ти е огромен, вероятно щях да те подкрепя от любопитство, но да ми кажеш, че ти е красив… май ще пропусна.

Четвърто:  Зарязвай го често и заминавай нанякъде. Да не си омръзвате и да не се заседявате в рутина и досада. И през това време не стой на телефона с него да се отчиташ какво правиш

# 362
  • София
Да беше казал че ти е огромен, вероятно щях да те подкрепя от любопитство, но да ми кажеш, че ти е красив… май ще пропусна.

Четвърто:  Зарязвай го често и заминавай нанякъде. Да не си омръзвате и да не се заседявате в рутина и досада. И през това време не стой на телефона с него да се отчиташ какво правиш
Нямах предвид такива снимки . Всъщност аз май съм единственият ,който никога не е пращал на някой оная си работа . Никога,никога . Няма как да се случи при мен просто . Не за друго ,ами го считам за лична обида. Имах предвид снимки на пишещите отблизо и далеч

# 363
С днешното развитие на ИИ има ли човек, който да вярва на снимки? Око да види, ръка да пипне и това е.

# 364
  • Somewhere far away
Никой не е длъжен да си поства снимките тук.

# 365
  • Обран бостан ;)
Имах предвид снимки на пишещите отблизо и далеч
Аха, ясно:

Скрит текст:

Аз съм в ляво с бялата риза и тъмния панталон. Wink

# 366
Ха-ха, ша умра. Те в профилите си в СМ, дето са с имената си и ги знаеш, си слагат снимки, че майка им не може да ги познае, тук да поствали. О, свещена простота
Скрит текст:
(... и нагон)!

# 367
  • София
Аз лично имам достатъчно снимки, които се мотат тук и онлайн. Който видял - видял.

# 368
  • София
Е като няма да го споделиш, закакво беше този пост изобщо?
Ок, надявам се никоя да не го приеме лично, защото няма смисъл.

Попита ме дали в анкетата има отговор "Да отслабне". Това обаче може да се сметне за подточка за грижата за тялото.
О, това обяснява поведението ти и сервилни постове към мъжкото съсловие.

Рокси, коя е voice couch- ът. Само за срещи ли е, или и по принцип - бизнес, общуване.

# 369
Най-хубавата снимка, която съм виждала в тоя форум е на една грамадна тава с пълнени чушки от Янтра, дето каза, че е за едно ядене на мъжа ѝ и тримата ѝ синове, та ми се уплаши окото Joy
С ранъта никой не мож’ се мери! Joy

# 370
Ако отношенията са отишли, отслабването е загубена кауза. Ако обаче външният вид се занемари, има риск отношенията да зазлеят. Съгласна съм, че водещата мотивация е себевъзприемането и себе(не)харесването, но не пречи да отчиташ мнението на човека до себе си, а не "веднъж съм го/я вързал(а), мой/я е".

# 371
  • София
Значи няма да има опъване с упътване ,нито пък снимки на лично Confused
Тюх,а аз си зарязах мусаката по средата

# 372
Каква мусака?!
От нея се дебелее - само въглехидрати.
Стековете са новата мусака.
АКо ще подмамвате мацки – поне да е с нещо вкусно и протеиново.

# 373
Е като няма да го споделиш, закакво беше този пост изобщо?
Ок, надявам се никоя да не го приеме лично, защото няма смисъл.

Попита ме дали в анкетата има отговор "Да отслабне". Това обаче може да се сметне за подточка за грижата за тялото.
О, това обяснява поведението ти и сервилни постове към мъжкото съсловие.

Скрит текст:
Рокси, коя е voice couch- ът. Само за срещи ли е, или и по принцип - бизнес, общуване.
Ама нищо не ти разбрах, честно Rolling Eyes Може ли с малко повече думички да ми обясниш какво как обяснява? Ако искаш, де. Не ми пука особено какво мислиш, но уважавам мисленето ти.

Но да кажа, понеже, освен че съм сервилна към мъжкото съсловие според теб, друго не разбрах Sweat Smile , че дебела точно никога не съм била и съответно никога не ми се е налагало да отслабвам. ММ цени много това ми хубаво качество Joy

От мусака не дебелея, а правя страхотна мусака.

# 374
  • София
Всичко правя-мусака ,палачинки ,крем-карамел ,стекове-мекове. От кандидатката искам единствено да ми чете поезия с патос и артистичност

Общи условия

Активация на акаунт