ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 210
  • 810
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ми аз избягах от един, който гледаше как режа картофите. И оттогава мусака не бях правила две години. Миналата седмица направих, заради децата.

Упътване - не им се водете по акъла, защото понякога не се усещат какви глупости правят. Най-умните и готини си го признават.

# 436
  • София
Ми аз избягах от един, който гледаше как режа картофите. И оттогава мусака не бях правила две години. Миналата седмица направих, заради децата.

Упътване - не им се водете по акъла, защото понякога не се усещат какви глупости правят. Най-умните и готини си го признават.
Шегувах се. Манджата не ме интересува толкова

# 437
  • София
Всички гледат, гледали са и т.н.
Въпросът е, че или имаш богато въображение и си сексуален по принцип, игрив и деен натюрел, или си дърво.
Не ти лично, като цяло.
Тези с палавия натюрел не се плюнчат по форуми. Не ти лично, и за мъже, и за жени важи.

# 438
Докато някои се опЪтват, други се опУтват Joy c'est la vie
Да закриваме. Joy
//
Като бях преди в женската си енергия много ми беше важна заливката на мусаката – трябва да е дебела, бухнала и пухкава, леко зачервена, но не препечена. Детайлите са ми важни.
//
Сега съм в мъжката си енергия – други детайли гледам. Joy
//
Упътване има да чакате – коя жена ще си каже салтанатите.

# 439
  • над кукувичето гнездо
Предпочитам да ми го сготви някоя вкъщи ,за да наблюдавам процеса.
Мен ето това най-много ме напряга в устройството на мъжете. Някоя - коя да е, а не точно конкретна, набелязана, желана, очаквана, жадувана.
Всичко под ножа на общо основание. Брррр...

# 440
Мен на "да ми сготви" вече ме изгуби. Последните ми 2 връзки мъжете винаги са искали да готвим заедно – всъщност е доста забавно – смях, разговори, пощипвания, побутвания. Дори последния се разсърди сериозно, когато реших венъж да не го събудя и да си готвя самичка. Той толкова искал заедно да го правим...
Само първият ми мъж чакаше да му се сготви. Що пилешки гърди, яйца и оризища съм изготвилаааа (хранеше се по строг режим). Е, резонно – вече не сме заедно. Не само заради това, но това чакане част от камъчетата дето обърнаха каруцата. Младост-неопитност - учим се.

# 441
  • София
Мен ето това най-много ме напряга в устройството на мъжете. Някоя - коя да е, а не точно конкретна, набелязана, желана, очаквана, жадувана.
Нее. Аз много подбирам. Дори и да ми е харесала ,като визия ,ако нещо не ме изкефи няма да се стигне до готвене . Иначе ,като визия съм по естественото. Малко целулитец и мазнинка да има най-добре ,а не да да е от недохранените. Разбира се да е в рамките на разумното мазнинката

# 442
  • Обран бостан ;)
Мен на "да ми сготви" вече ме изгуби. Последните ми 2 връзки мъжете винаги са искали да готвим заедно –
Скрит текст:
всъщност е доста забавно – смях, разговори, пощипвания, побутвания. Дори последния се разсърди сериозно, когато реших венъж да не го събудя и да си готвя самичка. Той толкова искал заедно да го правим...
Само първият ми мъж чакаше да му се сготви. Що пилешки гърди, яйца и оризища съм изготвилаааа (хранеше се по строг режим). Е, резонно – вече не сме заедно. Не само заради това, но това чакане част от камъчетата дето обърнаха каруцата. Младост-неопитност - учим се.

Хот-дог Wink

# 443
Право в десетката. Но, за да сме справедливи, не може да се твърди за всички мъже.

Ай стига с тия клишета за мусаки и производни. Пътувания, местенца само за нас, шум на вълни и симфония от цикади.

# 444
Бънде, Лъвчето е по сандвичите.
Аз обичам като италианките – да си свиркам и да готвя манджички.
Принцеси, ако минават за сандвичи.
//
Елифче, аз не обичам да пътувам и мен ме напрягат подобни разходки. Романтиките ми са други на мен.

# 445
Бази, ами няма лошо. Ето, с твоите партньори сте си намерили златното сечение. За мен е друго, проверено, работещо - постоянна съм с партньорите, непостоянна с местата Joy

# 446
  • Out of the Mix
Кечър, няма нужда от хапливост.
Просто не разбираш какво ти казвам, при все уточнението, но как и да е. Иначе си абсолютно права - натюрелите ни нямат нищо общо. Ако успееш да не я проявяваш (излишната и постоянна хапливост, което не е шега), ок, ако не, спираме комуникация, няма проблем.

PITP, не е важно загоряло ли е, какво е, важно е усилието й, старанието, и това, че го прави за теб, за вас. Всяко усилие се оценява.

Босилек, айде сега...това да му е бил кусурът на мъжа ти, ако всичко друго е било топ. Ми той пък куп други неща може да е правил...
И малко си противоречиш, обичаш да готвиш. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 447
Щом не съм с него все още, а аз съм мега толерантна към хората/мъжете, които са с мен, дали повечето неща са били топ? Не ми отговаряй.
Готвя по мое си вдъхновение и протокол – днес готвя, утре не. Но да е по задължение и ежедневно – какво ще се яде и с торбите до печката – найн. Само за детето ми съм го правила по задължение, за да не му се разваля стомаха и да се чувства добре. Но мъж да ме гледа в ръцете и да чака да му се готви всеки ден - пращам го при мама му. Smile

# 448
  • София
Revoker, къде пак видя хапливост, че и към теб специално. Интерпретираш поста ми себеотносно.

Това са елементарни наблюдения, ясни за всеки човек с малко акъл и имал досег до другия пол (или същия, в зависимост кой го привлича). Който има потребност постоянно да си излага сексуалността на показ вербално, картинно и обяснително, има някакъв комплекс
- или е незадоволен и намира отзвук в думите
- или има някакъв комплекс относно нея и гледа да го прикрие, свръхкомпенсирайки
- или има дефицит на внимание и така привлича такова

Има и още причини, но тези ми хрумват на прима виста. Рядко е необуздана сурова сексуалност, която не може да бъде премълчана.

# 449
  • Out of the Mix
Ама, Босилек, кой е казал, че ще те гледа в ръцете, или ще ти "изисква", както дойде, ти сама ще проявяваш желание...то в това е смисълът и черешката : ))
Остави готвенето, храната, за всичко.

Викаш да си разваляте вашите стомаси...Joy
Ок, айде, шегувам се...

Ок, Кечър, no problem.

Общи условия

Активация на акаунт