ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 183
  • 810
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Има презумпция и си я написала в първото изречение. И тънко си добавила за дефицитите.
"Разбирам, че за хора, на които не им е в натюрела, може да е дразнещо". Няма да правя разбор на изречението.

Като имаш да казваш нещо, казвай го. За мен е смешно обясняването на непознати по цял ден кой какво прави, къде си го вкарва и по колко пъти. Мога да го облека в някакъв булшит за "личното пространство при истинската любов и как тя е за затворени врати и не е нужно да каниш целия форум в спалнята си", за да мачне индиректността и снизходителността на поста, но истината е, че просто го намирам за смешно и толкова. Нито ще започна да си изнасям бельото и кирливите ризи из форума, за да прикова вниманието на чекиджиите. Нито пък някога ще приема и част от написаното от такива за истина. Тотална загуба на думию

И за да го вържа с темата - по мои наблюдения мъжете реагират най- много на сексуалност, в която има недоизказани елементи. Иначе, имам познати, които много цъфтят и обясняват какво могат, колко го могат, колко им е дълбока устата, коя чашка носят, на какъв секс са навити, но има една граница, където нагонът спира и дава място на отвращението в дългосрочен план. Изключвам отчаяно загорелите мъже.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 17:44 от The Catcher in the Rye

# 466
Кечи, това е вид хумор и разтоварване.
Не е нужно да се приемат толкова сериозно нещата.
Кой се закача, кой се шегува, кой говори небивалици, няма значение. Форум е.
И мен ме дразнят не малко потребители и теми.
Не си го слагам;), скролвам и чета, когато и каквото ми е интересно.
А и темета е с такъв уклон. Или аз не съм разбрала?

# 467
  • София
Кетч, по-скоро деликатно Wink Така съм преценила, така съм го казала. Мога да вляза и грубо, но предпочитам поне да не започвам така. Вече кой какви презумпции ще види, признавам, не успявам винаги да отгатна предварително.

Иначе разбирам защо и какво може да е смешно. Не ми хареса, че от написаното от теб прозвуча, все едно всеки, който бил демонстрирал някакви неща тук, напременно го прави заради комплекси, дефицити и т.н. все негативни неща. Понякога хората просто си правят кефа. Не всички, разбира се, и не винаги изказаното е вярно, да уточня пак. Твое право да не изказваш твоя личен свят, щом това не е твоето и не ти допада. Би било смешно всички да сме еднакви и да изразяваме себе си еднакво.

+1 за Бази. Точно така мисля и аз.

# 468
  • София
Допълвам с цел обективност - другата крайност, каквато за мен е примерът на потребителката с размъкнатите, дрехи също не е окей. Да се гласиш и показваш като сексуален обект само пред мъжа си, а пред другите да се дехуманизираш едва ли не.
Мъжете е хубаво да виждат жената в естествената ѝ стихия и женственост - и отстрани. Не говорим за флиртуване или навиране в други мъже, но да съществува сексуално и отделно от половинката.

Бази, като е хумор, ето - смея се, нали това казах. Що ще се чувстват клъвнати Grinning

# 469
Да разведрим малко обстановката след поредната форумна драма.
Според новата директива на ЕС неизползван х*** повече от 3 месеца, Урсула ще го вземе.
Така че, дерзайте

# 470
  • София
В този форум има неписан закон, че ако някой се похвали с нещо, задължително трябва да му се излее кофа студена вода върху главата Laughing

Иначе факт, че нашите мъже са първенци по абсурдни и напоителни хвалби, но както вече писах по-рано, предпочитам тези, пред вечно мрънкащите по целия женски пол Wink

# 471
  • София
Кажете как да пиша първи на съфорумка,че съм съветски възпитаник и не мога да се оправям с технологиите

# 472
Имам чувството, че на някои лоялни участници в темата (и подобни в Семейните) това ни е отчетна тема.
Създадена по наш вкус: не за да се ласкаем/както в другите отчетни, а за да не се уважаваме Grinning

# 473
  • Out of the Mix
... това е вид хумор и разтоварване.
Не е нужно да се приемат толкова сериозно нещата.
Кой се закача, кой се шегува, кой говори небивалици, няма значение. Форум е.
И мен ме дразнят не малко потребители и теми.
Не си го слагам;), скролвам и чета, когато и каквото ми е интересно.
Така възприемам и аз форума, като цяло.
Дразнители принципно има навсякъде - на улицата, в колите, в магазина и т.н.
Цитирам, защото мислих подобно да напиша, но си ме изпреварила.
Ако го няма горното, ще е много стерилно всичко, дори не мога да си го представя.

Натюрелите са различни, не само в сексуален аспект.
На мен ми се лиготи понякога, то като те провокира нещо и ти идва, що пък не, квот дойде.
Когато сме сериозни, мисля си личи, ама през останалото време мохабет да става.

# 474
  • София
Ние се уважаваме, Хейзъл, затова спрях. Иначе, мож' до утре Joy
Имам още какво да кажа за превзетите от мъжката част и опошлявени теми, ама няма нужда. Ама поне не са злопаметни, това им признавам.

# 475
Ако всички са си взели дневната доза неуважение, да продължим с неуважаването на мъжете, които пък обикновено си го просят Grinning

# 476
  • София
Те се ласкаят, дори от негативно внимание.
Не само тукашните. По принцип. Най не харесват да са безразлични.

# 477
Често не съм съгласна с мнения от нашата агитка тук, но си ви обичам. Sunglasses
Различните от моето мнение не ми пречат да харесвам някого.
Днес съм  изпълнена с любов за всички. Joy

# 478
  • София
Когато сме сериозни, мисля си личи, ама през останалото време мохабет да става.

Покрай една друга тема за това кой колко е различен онлайн, даже се замислих, че тук пиша основно със "сериозната" ми страна. Честно казано, намирам това за негатив, защото съм човек, който обича да се забавлява и да си отпуска душата. Но атмосферата във форума все повече става жлъчна, агресивна и злобарска, и някак полето да изразиш по-фриволната си страна е доста стеснено.

И с това казано, мисля да подема призива на Хейзъл Laughing Чакам нашите мили господа да дадат нужния материал (да не се чете двусмислено, моля Joy).

# 479
  • София
Аз - обратното, Бази.
В повечето пъти съм съгласна със самото мнение, но когато е поднесено я в сравнение, я думам ти моме, сещай се снахо, я с нюанс на уязвяване, ми умира ищаха да "чуя" човека. Важно е и в бизнеса, и във всекидневното общуване кое как се поднася.
Включвам и себе си, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт