ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 094
  • 810
  •   1
Отговори
# 735
  • Далечният изток
Викаш нормално дърт пергишин да се изживява като тийн... И да си пада по наборки на внучките си... Щом казваш.

# 736
Млад/стар – не съм забелязала мъжете да са свенливи на тази тема. Може би някои добре се прикриват. Не знам, аз не съм виждала такива, може да има.

# 737
  • Обран бостан ;)
Викаш нормално дърт пергишин да се изживява като тийн... И да си пада по наборки на внучките си... Щом казваш.

Много изтънчено изказване.

Прави са хората, че дамите от висшето общество си личат отдалеч.  Trollface

# 738
  • Далечният изток
Мога и по-изтънчено Joy

# 739
  • Обран бостан ;)
Не се и съмнявам. Wink

# 740
  • София
В съседната тема има оплакване, че жените не били директни. Пък тук виждаме какво става като са дирекни Laughing Нема угодия.

# 741
  • София
Ако някой на моите години загледа дъщеря ми, съм готова да му издера очите буквално и на момента.

# 742
  • София
Аз помня като бях в ранните 20, как ме беше гнус да ме задяват разни чичаци. На един даже скандал му вдигнах, защото освен всичко друго го правеше изключително нагло и настоятелно Joy

# 743
Леко се експонира ми се чини.
Мазен гаден похотлив чичка, който точи лиги и гледа да се отърка в някоя девойка или ѝ говори мръсотии и Бънди. Не го защитавам, но не ми прилича на такъв.
Виж, за някои потребители по съм склонна да го повярвам.
Роки, дъщеря ти след 20 години всеки има право да я заглежда, тя вече е жена. Изборите са си нейни. Дали тя ще избере чичаци, дядовци или връстници, си е неин избор – без значение дали аз или ти го смятаме за грешен или правилен.

# 744
  • Обран бостан ;)
Ако някой на моите години загледа дъщеря ми, съм готова да му издера очите буквално и на момента.

Пращай я в манастир Wink

# 745
  • София
Тя си има гадже и вече ми спят на спалнята. Аз, дето се заричах, че няма да пусна мъж там! Какви майтапи си прави живота, направо ме кефи!

# 746
  • Обран бостан ;)
Тя си има гадже и вече ми спят на спалнята. Аз, дето се заричах, че няма да пусна мъж там! Какви майтапи си прави живота, направо ме кефи!

Спят викаш Trollface

# 747
Като сте започнали темата с Ал, ММ също ме е генерирал по описание Sunglasses

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 08:40 от Telesilla

# 748
  • По света и у нас
Ал от такъв който хващаше първата срещната  без оглед на нищо, изведнъж за 4 дни на гъби стана манджия, не може да се говори с него че и претенции …  Мерилин Монро не му била в категорията.

Ей това прави любовта с мъжа.
Правете си сметка как ги разлигавяте вашите мъже. И не забравяйте да обръщате оная метафоричната палачинка по- често.

# 749
  • Обран бостан ;)
Ал от такъв който хващаше първата срещната  без оглед на нищо, изведнъж за 4 дни на гъби стана манджия, не може да се говори с него че и претенции …  Мерилин Монро не му била в категорията.

Ми тя умряла. Каква категория ?

Общи условия

Активация на акаунт