ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 101
  • 810
  •   1
Отговори
# 75
Едно е да си бунтар и екстраординарен, друго е да си темерутест дупак дето се стиска за всеки жест и показ на обич. Нали?

# 76
Има и жени, които не си падат по "романтиката". Всеки си търси подходящ за него си човек. Да кажем както има мъже геймъри, така има и доста жени геймъри, и спокойно могат да си живеят удовлетворени във виртуалния свят.

# 77
  • София
Принципно не съм срещал жена ,която да не харесва романтиката, но тогава според мен нещо няма да е наред ,защото жената по природа е такава и това всъщност е много хубаво и естествено . Просто представите за романтика много често са пресилени и клиширани. Аз под романтична обстановка разбирам наето ателие или малък апартамент на морето без телевизор задължително ,да сме в леглото с чаша сладолед и някакъв алкохол и да си говорим ,след това секс ,плаж, приготвяне на нещо за хапване в квартирата ...такива неща . До там ми се изчерпват представите за романтика . Може и разходка по плажа по залез ,но някакви простотии ,като розови листа в леглото ,шоколад под възглавницата ,разходка с файтон и т.н. направо си ме дразнят

# 78
  • София
"Романтиката" няма общо с вниманието.

# 79
Много студентско това с "квартирите"
В хубав хотел дори не се налага да си романтичен, сървисът го прави вместо теб.

# 80
Друго нещо си е хотелският опит. Не е за пренебрегване. Ама ниво се иска, ниво-о-о! А то, както знаем, пада. Устремно.
От личен опит го казвам.
Wink

# 81
  • Somewhere far away
Ниво се иска, ама пари нЕма.

# 82
Глезотийки, гледане на залеза, разходки под лунна светлина и хотели са в началото. Много романтика, ама след n брой години е :
- дай 300 лв.за осми март, че съм си харесала еди какво си.
Хем романтично, хем и практично.

# 83
  • Обран бостан ;)
Друго нещо си е хотелският опит. Не е за пренебрегване. Ама ниво се иска, ниво-о-о! А то, както знаем, пада. Устремно.
От личен опит го казвам.
Wink

Не мога да проумея защо някои жени си мислят, че секса с една и съща жена в хотел, е по-различен от този в къщи.

# 84
Както казал врачанинът на гаджето си:
- Тия дървета виждаш ли ги?
-Да...
Тая планина виждаш ли я?
-да
-Тва синьото небе виждаш ли го?
-Ъхъ...
-Такам, стига толкова романтика, да преминем към мандръсаньето..

# 85
Хора без опит.
То ако не правите разлика между доволна, отпочинала, спокойна жена на почивка - и жената в работен режим, явно не сте живели с жена изобщо.

# 86
Затова.
Първо любенето.
После романтиката.😅
Майтапа настрани - наскоро наехме един апартамент за няколко нощи.
Ами, различно е усещането. 🥳

# 87
Това, което се опитват мисля да кажат и останалите жени е тук е, че идеята да не си даденост е свързана с това, да мислят за теб, не само когато са с теб (понякога и когато са с теб не мислят за теб, но това е друга тема). Примерно минава мъжът случайно пред някой магазин и се сеща, че аз примерно обичам да ям нещо, което се предлага там, и ми го купува. Или има останал един банан, знае, че обичам и ще ми го остави на мен. Аз може и да не го изям и да го оставя и аз на него Simple Smile)), ама му минавам през мисълта и без да съм пред него. Примерите са съвсем илюстративни, никъде тук няма романтика, но има нещо по-важно.

# 88
Хора без опит.
То ако не правите разлика между доволна, отпочинала, спокойна жена на почивка - и жената в работен режим, явно не сте живели с жена изобщо.
Живяли са, живяли, ама ако е била мебел за тях, спокоен и неспокоен мебел все е мебел.

# 89
  • Обран бостан ;)
Както казал врачанинът на гаджето си:
- Тия дървета виждаш ли ги?
-Да...
Тая планина виждаш ли я?
-да
-Тва синьото небе виждаш ли го?
-Ъхъ...
-Такам, стига толкова романтика, да преминем към мандръсаньето..

Тъй де. Защо ще ходиш на гурме ресторант и ще си носиш храна от къщи ?

Освен ако не е Хелскитчен де. Trollface Там може и гладен да останеш.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт