ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 080
  • 810
  •   1
Отговори
# 795
За идеални пропорции на човешко тяло се считат тези, при които дължината на главата се нанесе 7 пъти върху тялото. Така, че ниските и набитите, може да са симпатични, дори красиви, но са далеч от пропорционалното съвършенство.

# 796
  • София
На мен ми се струва от една страна дребнаво да се взираш във външния вид на хора, които нямат никакво отношение към теб (както каза Бънди, дори не те привличат), и от друга страна изключително вредно на по-глобално ниво, защото поставя идотски и нереалистични стандарти, които в крайна сметка водят до толкова жертви на естетичната хирургия.

# 797
Жените се фокусират върху правилността и естетиката, докато мъжете върху сексапила и излъчването.

Нека всеки си харесва, каквото иска. Особено пък жени жени. Сякаш ще се женят за тях. Мен само ме дразни някой като каже "ох, ама тя е харесвана от еди- кого си, как може да не я харесваш, значи завиждаш". Много елементарно логика и освен това в зависимост от човека може да отрича цялото ни народно творчество, когато се величае жена - "висока, стройна, със снага еди- каква си, пухкави устни, бяла гладка кожа" и т.н. А не "ниска, набита и късокрака". Примерно.

Ама в народното творчество има и това Joy

"Краката съм си изтрила
със Чирпанска керемида
хем са бели, хем дебели
хем са слънце невидели.

Яла любе довечера
ще те чакам на пенджера."

# 798
  • София
Всичко има в българското творчество - и народ мърша. Горното ми беше ясно, че някой ще изнамери, но си е взиране. Става дума за хвалебствия.

Относно естетичната индустрия - има разлика между харесване и приемане на себе си. Ако всички се харесваха във всякакъв вид, нямаше да спортуват, да се поддържат и да се мажат с кремове. Виж, да си приемаш такъв, какъвто си е хубаво качество. И го апелирам.

# 799
Това е като ние жените има универсални красавци, които не ги харесваме всички.
Ето, едни харесват Брад Пит, други не, едни Джони Деп, Тимъти Шаламе, Патрик Шварценегер и т.н., други не.
Всеки си има вкус и това е нормално.
И в реала е така.
А стереотипите за красота може би са за хора, на които им липсва персоналност. Объркват се иначе кое е за тях естетично и кое не.
Аз досега не съм била с мъж, който да харесва винаги едни и същи жени.
Прехвалената Анджелина Джоли нито един от мъжете, с които съм била, не я харесваше, примерно.

# 800
  • По света и у нас
Фокусирана съм била в телата на жените, когато бях инфантилна пуберка на 16 и си мислех че тялото на жената е най важното, и ако не си еди как си не си стойностна (за някой си, за света ?!). Това отдавна е проключило.
Изобщо не се фокусирам и виждам как доста нестандартни в тялото жени си живет живота прекрасно в кожите си, не се преокупирт с бричовете си имат си ухажори, радват се на живота...
И така е по лесно да се живее между другото.
Пък разликата и кусура прави човека разнообразен и интересен.

# 801
  • София
В постовете ми дори няма намек, че някой си не е ценен заради нещо във външния си вид. Просто коментирате външен вид в темата по цял ден, впрочем.
И се почва с речите - знаеш ли колко жени с криви носове и пълни крака си живеят страхотно и всички ги обичат. Да, и?
Двете неща не са взаимноизключващи се. Перфектни хора няма. Всеки има някакъв кусур.
Много ви галят в щатите със сините косички и "моделите" от по 138 кила. Чак ми лепне на езика.

# 802
Това е като ние жените има универсални красавци, които не ги харесваме всички.
Ето, едни харесват Брад Пит, други не, едни Джони Деп, Тимъти Шаламе, Патрик Шварценегер и т.н., други не.
Всеки си има вкус и това е нормално.
И в реала е така.
А стереотипите за красота може би са за хора, на които им липсва персоналност. Объркват се иначе кое е за тях естетично и кое не.
Аз досега не съм била с мъж, който да харесва винаги едни и същи жени.
Прехвалената Анджелина Джоли нито един от мъжете, с които съм била, не я харесваше, примерно.

Скрит текст:

По темата - която ми пусне, нема начин да не ми хареса.
Която не ми пусне - се тая.

За различните критерии за красота - има си тема, бе! Хубава жена май се казваше, в общите дискусии. Аз там ги набелязвам и после си гоня планинга. Сега, Елизабет Тейлър я изпуснах с едно 50-60 годинки, но вече подбирам по-реалистично.
Wink

# 803
Всичко има в българското творчество - и народ мърша. Горното ми беше ясно, че някой ще изнамери, но си е взиране. Става дума за хвалебствия.

Съмнявам се да има "пухкави" устни и "дългокраки" девойки. Изобщо не са били идеал дебелите устни, а добре оформените. Дължината на краката също не са я обсъждали. То и в първата брачна нощ не са им виждали краката. Под "стройна" се е имало предвид добре сложена и с хубава стойка, ама достатъчно яка да пере дрехите на чешмата, да работи на нивата и да ражда деца. Ако са имали някакви идеали, то са свързани с лицето, не с тялото. Правилни черти основно.

# 804
  • София
Добре, идеалните пропорции са скучни, без персоналност, най- красиви естетически са късокраките, затлъстелите и с тънки като конец устни, скрити под гърбав нос. А че са най- щастливи, се подразбира. Разбрахме се. Не ми се спори да викам на черното бяло.

# 805
Не, що се отнася до народното творчество. Идеалът е бил овално лице, закръглено, без изразени скули и брадичка, големи очи, тънки извити вежди, високо чело, сравнително малка уста с  добре оформени устни и прав тънък нос.

# 806
Нормално, през различните епохи има различни модели за женска красота.
Както и в различните култури.

# 807
  • София
Ау, Ана Мария ми е ужасна точно затова. Обаче и аз обичам определени несъвършенства у мъжете, така че те разбирам.

# 808
Няма да навлизам в подробности защо АМ не излъчва нищо симпатично, та ченето ѝ е най-малкия проблем и хич не помага, но не това имах точно предвид под несъвършенства.

# 809
  • София
На мен пък ми харесва. Топ е ,нищо,че нама задник

Общи условия

Активация на акаунт