ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 229
  • 810
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Интернет общуването трудно може да покаже цялата палитра на нечия личност, дори когато той е напълно себе си. Просто онлайн средата не дава възможност да се разгърне напълно, защото е повече "виртуална" среда, където  основните неща са в теоретичната сфера и фантазията, отколкото в реалната и практична страна. Неслучайно се казва, че трябва да се тества "на терен".

# 151
То и аз се потресох, когато една възрастна дама, някога много щастлива сама, тръгнала в най-големия сняг сама към кабинета ми, без да се  обади, понеже вдигнала кръвно и я хванал страхът, че няма кой да я погледне. Всъщност, няма нищо потресаващо, затова така са ти говорили близките, и никой не ти е повярвал, че си щастлива сама, Mandy. Хората с повече опит житейски могат да гледат и мислят в перспектива.
Човек непрекъснато поема рискове -  големи, малки, всякакви.

# 152
Ох, ама аз съм била на 25, не на 70. И не съм била сам-самичка, с високо кръвно. И аз съм мислела в перспектива, че без деца и съпруг няма да е вечно щастие, затова съм омъжена. Това не омаловажа щастието и свободата ми преди. Иначе казано на 25 да мислиш за самотата на 75 е болестно състояние.

# 153
Разбрах, но ти - не. Жените имат срок на годност, мъжете - също. Ако на 25 се радваш на самотата и свободата, а на 30 се замислиш, може и да е късно.

# 154
Е, Дренка
На 30 да е късно… Expressionless

# 155
Като сметнем - ИР, АИТ, ПКЯ, ТВБ, изчерпан яйчников резерв и др., 30 не са просто 30, след които следват поне още 5, в които можем да реализираме мечтите си.
Достатъчно често чувам “да бях се сетила по-рано, за да си затварям очите и да пригласям на “има време”, “ще си замразя материал” и подобни.
Замразявайте, размразявайте, чакайте, умувайте, нерискувайте, кой каквото иска да прави. Отговорността първо е лична.

# 156
Аз съм практически, емпирично, обективно, субективно и всякак  - 100% несъгласна, че границата “късно е” е на 30.
42-45 вече е последен влак като описания

На 25-30 да имаш екзистенциална криза не е нормално, както и Манди казва. Трябва си едно количествено натрупване реалност, за да се отключи страх от смъртта и съпровождащите го въпроси.

# 157
  • Somewhere far away

На 25-30 да имаш екзистенциална криза не е нормално, както и Манди казва. Трябва си едно количествено натрупване реалност, за да се отключи страх от смъртта и съпровождащите го въпроси.
Има хора със страх от смъртта от 10 годишни.

# 158
Те нямат екзистенциална криза, имат просто страх от смъртта. Нужен е жизнен опит за криза.

# 159
Много хора минават през екзистенциални кризи на смисъла.
И то на различни възрасти.
Това някакси не го свързвам с хубави неща като любовта.
По-скоро на липсата ѝ.

# 160
Необозрими са флуктуациите на женската логика.
От пътеводител за жените в способите за отработване на един (даден?) мъж (щот нали не е хубаво да се обобщава), темата заби в екзистенциалните дебри на постмодерния парапсихоанализ.
За да се върнем по същество, предлагам авторката да пусне снимка на мъжа, (с) когото ще работи.
На капацитетките тук ще им е по-лесно да дадат експертно мнение и съвет.
Wink

# 161
  • София
Мъжете са лесни за работа - бира, пица и .... третото по желание и въображение. Може и малко тръшкане, ама малко, за сол.

# 162
С подценяване на мъжете се стига единствено до писане в бгмама.
От мен да мине, ще ви разкрия една тайна. Мъжете се различават един от друг. Wink
Не само по портфейл.
Ето ви пример: аз зимата бира не пия. Коняк, камина с меча кожа пред нея и нещо натурално на мечата кожа в хоризонтално положение.
Лятото е съвсем друго нещо... Ама какво да ви разправям тука, като сте се хванали, любов, та любов, все една песен си пеете...

# 163
Мъжете трябва да се държат и в леко напрежение, иначе се отпускат и размързеляват.

# 164
Хубаво де, леко, леко, съгласявам се, ама дайте да уточните колко кила живо тегло влизат във вашето определение за леко напрежение?

Общи условия

Активация на акаунт