ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 244
  • 810
  •   1
Отговори
# 165
Хубаво де, леко, леко, съгласявам се, ама дайте да уточните колко кила живо тегло влизат във вашето определение за леко напрежение?
Не бе, между мусаката и свирката по некой скандал за разнообразие.

# 166
С подценяване на мъжете се стига единствено до писане в бгмама.
С глас се изсмях
С подценяване на жените се вижда докъде се стига

# 167
  • Пловдив
Сега остана и бира да пропия,  че да влезна в някакви рамки 🙄🙄

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 20:46 от Sun2000

# 168
  • По света и у нас
Каква свирка бълнуваш, само ако е заслужил. А пък мусака, само на рождения ден.

# 169
  • Обран бостан ;)
Всички пътища водят до Рим и всяка тема води до жените са ценност, ако са млади и красиви, преминат ли 40 стават мебел, мъжете са желани на всяка възраст, ако вървят с дебел портфейл, нямат ли го жените не ги отразяват.
Кой и кога ще смени грамофонната плоча?!

Истината винаги излиза наяве, колкото и да не се харесва на някои. Wink

# 170
  • Далечният изток
Коя истина?!
Thinking

# 171
  • sofia
Аз скоро се пуснах на любовния фронт...след 25 години.....и изводите, до които стигнах са, че като гаджета и иху-аху нещата са чудесни. Но е пълно с обвързани мъже, с малки деца, които не поглеждат жените си, стоят си в някакво странно съжителство и търсят секс и някаква тръпка на безумни места.
И имам доста чатове, които са направо копи-пейст....направо знам каква ще е следващата реплика 😂
Другата категория са младежите 30-35....там с ни един не мога да проведа нормален разговор. Честно, не мога да разбера какво искат да ми кажат....чувствам се тъпа направо.

А от дик-пикс мога албум да направя 😂 Но си признавам, че ги провокирам с приказки.

# 172
  • София
Е, Веси, така е в началото. Тегаво, ама ще се научиш полека лека. Бъди каквато си, вярвай на онова вътрешно чувство и хич да не ти пука, ако вържеш някоя тенекия.

# 173
  • София
Мусаката и свирката наистина са много свързани . Преди години ги карах да ми правят мусака не защото ми се хапваше,а защото ми действа много ....самият процес

# 174
  • Далечният изток
Много пипкаво бе... Едни яйца да ти изпържи?

# 175
  • По света и у нас
Ох смешно ми стана. Набраво бях травматизирана от дик пиковете, но затова и не чатя с никого фб-то е затворено отдавна. Направо се молех на бога преди всяка снимка, да не ме изненадва с тъпия му К*Р.

# 176
  • София
Пак ще го повторя. Аз лично бих сготвила нещо на мъж към 20тата среща.

Вече съм станала такъв ветеран, че ги режа още преди да им дойде на акъла за дикпик. Просто усещам накъде върви чата.

# 177
  • По света и у нас
Най-сполучливите ми връзки са били с мъже, за които не съм готвила въобще. Най-обичана съм била тогава.
Считай, че пипнеш ли тиган, все едно си сваляш цената с 40 точки в неговите очи.

# 178
  • София
Пак ще го повторя. Аз лично бих сготвила нещо на мъж към 20тата среща.

Вече съм станала такъв ветеран, че ги режа още преди да им дойде на акъла за дикпик. Просто усещам накъде върви чата.
Ооо,нЕма кой да те чака 20 срещи,за да му сготвиш. 20 ???

# 179
  • По света и у нас
А ти готвиш ли нещо от време на време или само ходиш по срещи за да ти готвят?

Общи условия

Активация на акаунт