ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 253
  • 810
  •   1
Отговори
# 330
  • По света и у нас
Аз празни комплименти не правя, но когато нещо ми харесва го казвам винаги, защото така карам тези около мен да го правят без дори да се усещат. А понякога ги моля с един такъв глас... който доста работи и при мъжете и при жените.

И според мен първи урок на "Упътването по Мъжкология" е как да си направиш гласа мазен, горе долу като на служителка в секс телефон.

# 331
  • София
Оо, много е важно. В момента следвам една voice coach - добра е. Има страхотни гласови техники, ама трябва мерак да уча...

# 332
Питах ММ какво една жена трябва да направи, ако мъжът я възприема за даденост. Отговорът му не е включен, може би е донякъде подточка на един от отговорите, но няма да го споделям по негов съвет Grinning

# 333
  • Somewhere far away
Е като няма да го споделиш, закакво беше този пост изобщо?

# 334
Подобни номера са ми крайно изморителни.
Нищо не правя зорлем, никого не карам насила.
Ако един мъж не те харесва, каквото и да правиш с номерца, преструвки, драми, топло-студено, маукащо гласче – в един момент писва и маските падат, картите се свалят и рулетката се завърта. Но – никой не печели.

# 335
Ок, надявам се никоя да не го приеме лично, защото няма смисъл.

Попита ме дали в анкетата има отговор "Да отслабне". Това обаче може да се сметне за подточка за грижата за тялото.

# 336
  • Somewhere far away
Това с преправянето на гласа си е актьорско майсторство. За който го може супер, иска се и талант и желание, ама да изкарва пари от това - а не да го ползва като стимул за мъже.
Ако човек не ми харесва и не ми чува нормалния глас, то значи много скоро няма да ми харесва и да чува и преправения глас. Такива актьорски номера минават, но само до един момент.

# 337
  • По света и у нас
Втори урок: Никакво викане. Не му викайте или на трети лица в негово присъствие, защото се загрозявате.

Колкото повече грачите, толкова повече ви асоциират с лелката с тупалката, а не с хубавата жена която той си представя в мечтите си.

За тези които се бунтуват на урок 1, не ти казвам да говориш като някакво бебе или малко момиченце или с чужд глас. Всяка жена го притежава този глас на телефонистката, просто не приказваш първосигнално като къртечница, ами си пестиш приказките и не опонираш, не спориш нон стоп, както в момента ми опонирате без да вденали идеята на урока...

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 23:25 от PriMadonna

# 338
  • Somewhere far away
Да отслабне е много относително, сега твоя мъж явно харесва по -слаби,  но много мъже харесват по -пълнички. И като отслабне кво - вие вече сте си прецакали отношенията и това че тя е отслабнала по никъв начин няма да ви спаси връзката.
та да- темата и за това  отново опира до на вкус и цвет  товарищей нет.

# 339
Ок, надявам се никоя да не го приеме лично, защото няма смисъл.

Попита ме дали в анкетата има отговор "Да отслабне". Това обаче може да се сметне за подточка за грижата за тялото.
Пхах. Нищо вярно. И най-красивата и поддържана жена може да бъде приета за даденост. И обратното – при двама партньори, които са дебели или само единия, да си има хубави отношения цял живот.
А ако е било шега – не е много добър с хумора. :>
//
И крещя, и викам, когато съм ядосана.
Някои мъже ми казват, че ставам даже по-секси. Грам им не пречи.
Прими, може да им подариш надуваема кукла в този ред на съвети. Тя и мълчалива, и хубави звуци издава. Smile

# 340
  • София
Явно човекът говори от опит (не визирам Телесила) Laughing

# 341
Съгласна съм, Deathcrush.

Попитах го на майтап най-вече. Иначе, да, харесва по-слаби, но не баш недохранени.

Според него жените масово, след като си хванат сериозно мъж, започват да се грижат по-малко за външността си и се запускат, съответно и напълняват.

# 342
Тука сме все топ, алоуу, не сме всеки. Joy
//
АМи, не е вярно и за масовата жена, всъщност. Точно обратното е. Мъжете стават тюфлеци или папат успокоени на корем.

# 343
  • София
Когато някой се отпусне толкова, не е той взетият за даденост, а той е взел за даденост Wink

# 344
Когато някой се отпусне толкова, не е той взетият за даденост, а той е взел за даденост Wink
Викаш, по коремчето на мъжа се разбира взел ли те е за даденост вече или не Joy

Общи условия

Активация на акаунт