ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 244
  • 810
  •   1
Отговори
# 390
  • Out of the Mix
Босилек, не си жена за един мъж...Joy
Интересно, обаче, че и ти като мен си имала малко (връзки, гаджета много) и все дълги връзки, явно затова сега сме му "отпуснали края"...едва ли не, може би, дали? JoySweat SmileRolling Eyes

Аз съм от поколението на телефоните със шайба, аеро коняка, телевизора Електрон със стабилизатор и програмата Останкино. Стар и износен ,ама в топ форма
Абе, Питоне, то и рекламата ти като от соца. Можеше поне "износен" да си го спестиш. Сега признай и че си "нересурсен" и ни поднеси  харакирито си на тепсия Stuck Out Tongue Closed Eyes
JoyJoy
Елиф, бисерът днес е за теб! Trophy
Направи ми деня. Smile

PITP, минавайте на "parlez-vous français" Smile

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 17:13 от Revoker

# 391
  • София
Аз съм от поколението на телефоните със шайба, аеро коняка, телевизора Електрон със стабилизатор и програмата Останкино. Стар и износен ,ама в топ форма
Абе, Питоне, то и рекламата ти като от соца. Можеше поне "износен" да си го спестиш. Сега признай и че си "нересурсен" и ни поднеси  харакирито си на тепсия Stuck Out Tongue Closed Eyes
Какво да правя -старост нерадост. Още от 20 годишен чета в-к Трета възраст

# 392
Ревоукър, малка поправка – не съм жена за НИТО един мъж. Joy
//
Чакайте сега, вие почнахте с упътването за "работа с жени" – божолета, крем-карамели, сладоледи.

Ресурсите... Елиф, искаш да закриеш темата, признай си.

# 393
  • Далечният изток
Някой ако ще пуска снимки, да пуска, защото усилено вървим към катинара. Звездите ми го казаха...

# 394
А дано, ама надали. Пък и да я закрия, ще се възроди като Феникс. Има теми евъргрийни.

Някой ако ще пуска снимки, да пуска, защото усилено вървим към катинара. Звездите ми го казаха...
Аз предлагам да бъде Питона. Искам да видя като какво е "износен, но в топ форма".

# 395
Аз още чакам да си видя автогола, но не би... измятка се тая шок и бонба и после нищо

# 396
  • над кукувичето гнездо
Не всички мъже обичат мусака хаха.

Верно е. Мусаката е бая демоде и мазна.

Големи сте буквалистки. Избераме произволно ястие тук и наблягаме на любовта. Храната е само прелюдия.

И ми позволете да не се съглася съвсем с вас. Не целя да се рекламирам, но досега не е имало мъж, който да се е съпротивил на мусаката Ми.

# 397
Халче, вярвам ти. Не е спор това.
Само казвам, че има и злояди мъже – те просто хапват съвсем малко и не ги вълнува ама грам храната. Най-издръжливият ми мъж любовно и атлет не ядеше почти. И беше огън в леглото.
Направила съм аз супи, пълнени чушки, десерти. Подскачам гола по престилка. Той – а, остави ми, аз ще ги ям утре.
Казвам – а, да бе, ще стои 2 дни манджа. Мразя да претоплям.
Стояха 2 дни 3 чушки.
На четвъртата нещо се скарахме и аз го "наказах" - изядох ги.
После орева света да се оплаква на всички, че съм като ламя – изяла съм всичко.
Доброто готвене е нож с 2 остриета – приспива мъжовете.
Тези дето обичат да си хапват после и им се доспива, не са много силни в леглото. Моят опит, не го налагам на всички. Кажете вий. Smile

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 18:42 от BasilA

# 398
  • над кукувичето гнездо
Ми, първо го ползваш, после го храниш, щом му се приспива. Smiling Imp

# 399
  • София
Ами, блудният син с евтиното Божоле ги мята на върбата и те се обясняват.

# 400
Бази, съгласна съм на 100%, но зависи и колко е суетен е един мъж.
Моят има завиден апетит за всякаква солена храна, по сладкото хич го няма, но килограмите си го поддържа откакто сме се запознали и спортува.
Аз ту отслабвам, ту дебелея, но съм твърде стисната да си подновявам непрекъснато гардероба и гладувам Laughing
Като вица за циганчето на Центрана гара пред будката за кебапчета: “Бате ги е ял и каза, че са много вкусни” Grin
Гладна кокошка просо сънува.

# 401
Каква мусака?!
От нея се дебелее - само въглехидрати.
Стековете са новата мусака.
АКо ще подмамвате мацки – поне да е с нещо вкусно и протеиново.

Само протеин ли набиваш, Бази?

# 402
  • София
Влизам в темата гладна, а тия за манджи си говорят.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 19:36 от Rockstar

# 403
  • над кукувичето гнездо
Манджи, ама друг път. Само от любов преливаме тука. Blush

# 404
  • Out of the Mix
Ако ви интересува мъжко мнение, съм съгласен с на Босилека наблюденията.
Злояд не съм, но съм режимен от години.
Не ям всичко, и ям достатъчно, нито се издувам и подувам, като шопар, нито гладувам. Не смятам да променям нищо, работи при мен, харесвам си тялото, имам енергия, чувствам се добре. Няма как да допусна от храна и обездвижване да проимам девети постоянен, абсурд. Кореми във фамилията ми двупосочно никой не е имал. А и съм си свикнал с упражненията, което допълнително поддържа в кондиция всичко.

Общи условия

Активация на акаунт