ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 176
  • 810
  •   1
Отговори
# 495
  • Обран бостан ;)
Ти мани, но имам една съседка клюкарка и гледа през шпионката кой минава по стълбите.
Скрит текст:
И ме следи, разбира се. И един ден ми вика в разговор за сметки и водомери нещо – ти моля те да мълчиш, че виждам у вас какви момчета идват.
Ококорвам се.
(защото у дома преди половин година идеше само бившия ми и сега дъщеря ми, която пътува нон стоп и почти не е тук).
Заинтригувана казвам – чакай, чакай, какви момчета идват при мен?
И тя – ами, онова слабото, цялото в черно, той е монах сигурно. – И ме гледа с едни осъдителни очи.
Започвам да се смея.
Казвам:
– А, разбирам. Ами това е дъщеря ми.
 (тя ходи все в черно и с дрехи овърсайзд)
Съседката като взе да възклицава - ахка, охка, развалих ѝ фантазията за публичен дом.
Но това е положението – реалностите понякога не са като фантазиите.

Погледни го от положителната страна - няма нужда да наемаш охранителна фирма Wink

# 496
Бънди, Бънди, чудя се повече на плач или на смях ме избива от последното ти мнение. Нема нужда от клоунада, и едно пълно деколте стига.
Деколтето е за цицомани. Ако си падаш по такиви - права си.
Това беше произволен пример. Има още 101 прийоми, с които да "закачиш" мъжа, който си си набелязала, без да се буташ. И в прекия, и в преносния смисъл.

Всяко мнение е субективизъм, не е там въпроса, а как го ползваме този субективизъм: да споделим опит или да набием канче.  При трети нито едно от двете, те могат от всичко да направят рекламна пауза Joy Та от всички тях избирам четвъртите: рано или късно завиват към вица, майтап, смешката. Ако им се удава, най-добре рано.

# 497
  • Пловдив
Докато не падне сутиена , верю никому Smile Smile

# 498
Сутиенът може и да лъже, клинът никога Simple Smile

# 499
  • София
Интересно в реала така ли си, на 4 очи?
Да, също толкова надменна, само че по- грозна.

Надявам се да разбираш разликата - между моето от онзи ден е, че ти попита изрично, а аз съм започнала с "Бази, еди- кво си". Но няма проблеми , виждам, че те напира да ми рекнеш някои неща и се прехвърляте 2-3ма преко сили да окачествите като прекалено сериозни, непалави, студени и не знам си какви всеки, на когото му е дошло до гуша да чете за телесните ви течности. И то с махленския маниер, който вече споменах - думам ти моме, сещай се снахо.
Мерси за фийдбека, нали така се викаше.

# 500
  • Обран бостан ;)
Сутиенът може и да лъже, клинът никога Simple Smile

Банския - хептен. Wink

Имало нов тренд в клиновете - нещо като деколте, ама на друго място.

Скрит текст:

Леко ми е странно, ама мода - к' о а прайш.

# 501
Всичко ново е добре забравено старо. Такова "деколте", но на гърба на рокля, са носели майките ни.
Бънди, ако влезеш в някой фитнес, свят ще ти се завие от модерните клинчета с набор отзад Simple Smile Добре, че съм жена, та ми е лесно, но не е лесно за младежите, признавам.
Иначе мерси, че върна дискусията в коловоза й Stuck Out Tongue Winking Eye

# 502
  • Пловдив
Всичко ново е добре забравено старо. Такова "деколте", но на гърба на рокля, са носели майките ни.
Бънди, ако влезеш в някой фитнес, свят ще ти се завие от модерните клинчета с набор отзад Simple Smile Добре, че съм жена, та ми е лесно, но не е лесно за младежите, признавам.
Иначе мерси, че върна дискусията в коловоза й Stuck Out Tongue Winking Eye

......е няма такава грозотия като тези клинове. Имам усещането, че съм на пазар ....и всяка е изложила стоката.....цената само се уточнява.

Някаква перверзна жажда за внимание се шири.

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 12:20 от Sun2000

# 503
  • над кукувичето гнездо
Ми, то, като са лесно достъпни жените, им е наложително да се перчат като пауни, за да впечатлят мъжете, които вече се счудват  накъде да гледат. Завъртяха се природните роли тука. Вместо няколко мъжки да се перчат и да се съревновават за една женска, взе да става обратното. А мъжете само се ослушват и не искат да падат в капана, защото после им се изсипват един куп претенции и ограничения. За какво им е...

# 504
  • София
Ми, то, като са лесно достъпни жените, им е наложително да се перчат като пауни, за да впечатлят мъжете, които вече се счудват  накъде да гледат. Завъртяха се природните роли тука.
Бих казала социалните роли се завъртяха. В моето обкръжение на мъжете все още им харесва да има какво да гонят и постигат. Според мен си е вродено това и много трудно може да се изкорени.
Много ясно, че като ти предлагат, ще взимаш и ще ползваш, но не значи, че ще ти доставя удоволствие.

# 505
Абе щом още са си вървежни патешките устни. Явно има търсене от мъжка страна.

# 506
  • над кукувичето гнездо
Търсене за какво?

# 507
И аз не знам Simple Smile)))) Не е като да е корекция, която кара жената да се чувства по-добре. Не виждам какъв комплекс прикрива, ама си е все така популярно нещо сред Източна Европа.

# 508
  • Обран бостан ;)
Ми, то, като са лесно достъпни жените, им е наложително да се перчат като пауни, за да впечатлят мъжете, които вече се счудват  накъде да гледат. Завъртяха се природните роли тука. Вместо няколко мъжки да се перчат и да се съревновават за една женска, взе да става обратното. А мъжете само се ослушват и не искат да падат в капана, защото после им се изсипват един куп претенции и ограничения. За какво им е...

Нищо чудно няма - материален свят. Милионери малко, кандидат милионерки - много.

С'а ше ми кажете, че не е вярно, нали ? Trollface

Написаното не се отнася за потребителката : AIDA_N

Последна редакция: пт, 11 апр 2025, 14:11 от Al_Bundy

# 509
Като цяло не съм съгласна с мнението ти. Първо: красавиците, облечени в клинчета, не преобладават във фитнеса, така че мераклиите пак трябва да се борят за тях. Даже видно го правят.
Второ: жените в мнозинството са суетни, обичаме да привличаме внимание. Някои повече, някои по-малко, някои по-дискретно, други по-крещящо.
Трето: ако мъж падне в капан (a.k.a. в....а) и после му се изсипят там каквото, ами да е избирал по-внимателно ваг... , опа, капана.

Общи условия

Активация на акаунт