ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 199
  • 810
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Е, ум ще ви зайде какви хирурзи има – и млади, и не толкоз.
Знаем Heart Eyes

# 586
Да потретя: Прими искаше свързващото звено между маймуната и човека Simple Smile Получи го. Не казвам нищо лошо за БГ мъжа, него го получаваме във всякакви форми и размери. И даже още му е кеф да може да помогне, обслужи, обгрижи жена, че чувам на Запад и това са му кастрирали.

А плазмода от снимката има такива малки стъпалца, че си представям колко му е малък 🫣
Айдеее, край, да не ми се явяват момъци с пътъци под #45!

# 587
  • Далечният изток
Шсе сетиш ти...
Те и крачетата му къси, това първо ми се наби в погледа.Neutral Face

# 588
Момичета, не така. Най-големият тенис, с който съм била (говорим за наистина огромен - не дълъг само) беше с обувки 42 номер, та недейте така.

# 589
  • Далечният изток
Изключение е бил Joy

Моят огромният честно не съм му гледала номера на обувките Thinking

# 590
  • София
Ох, докторите...
Аз обичам едри мъже. Въпреки че, и малките машини са ми махали главата с размери плюс умения.

# 591
Сексът и форумът, еп.202-ри ...

# 592
  • Обран бостан ;)
Ц.ц.ц.ц.

След видяното отивам да си сложа още 10 пакетчета захар в кафето, а по принцип го пия без захар.

Аз пък си представям една от потребителките ей така:
Скрит текст:

Няма да кажа коя е. Trollface

# 593
  • София
В България има и много добре изглеждащи мъже. А при голяма част от тези, които не са, проблемът е в поддръжката, не в чертите. Като цяло ни е хубав генът на българите, ама не всички го ценят и не всички се грижат за него. Както и с много други неща в милата на държава. Природата давала, давала, ама...

# 594
Ц.ц.ц.ц.

След видяното отивам да си сложа още 10 пакетчета захар в кафето, а по принцип го пия без захар.

Скрит текст:

Шъ ни убидиш.

# 595
по принцип го пия без захар.

Скрит текст:

Винаги без захар, моля.
Е, това е Лъвчето.

# 596
В България има и много добре изглеждащи мъже. А при голяма част от тези, които не са, проблемът е в поддръжката, не в чертите. Като цяло ни е хубав генът на българите, ама не всички го ценят и не всички се грижат за него. Както и с много други неща в милата на държава. Природата давала, давала, ама...
То няма нация с "лош геном". Всички си имат своите плюсове, красота и прочее.
Ниски са ни мъжете, уви, това е недостатък.

# 597
  • Обран бостан ;)
Винаги без захар, моля.
Е, това е Лъвчето.

Нье Wink

# 598
  • София
Не съм, не съм, аз съм синеока Laughing

То няма нация с "лош геном". Всички си имат своите плюсове, красота и прочее.
Ниски са ни мъжете, уви, това е недостатък.

Различават се генетично нациите поради различни фактори. Например в Англия, кръвосмешението е било практика, е това е повлияло доста лошо.

# 599
  • Далечният изток
Ама Лъвице, наистина прилича на теб. Без очите айде.... Grinning Ама по коса и бюст, да.

Общи условия

Активация на акаунт