ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 144
  • 810
  •   1
Отговори
# 690
  • Далечният изток
Не знам как някой може да прави секс с такъв, който не го кефи външно, аз не мога. Очите харесват първо.
Кефи ме. Много. Най-прекрасното и най-красивото същество на света е! Най.

# 691
  • Out of the Mix
За мъжа ти ли говориш...епа живи и здрави. Simple Smile

Не знам, при мен са се препокривали двете, застъпват, а след време излизат някакви неща, обръщащи каручката, несходствата в характерите и т.н.

То това е номерът, че като не излиза нищо и всичко е гладко и сте си ок, връзката си върви, както и животът, а годините и календарът превъртат, като стрелката на часовника.

# 692
Умилявам се от всички, които виждат във всеки мъж или жена връзка. Завиждам ви за времето, с което разполагате.

# 693
  • Далечният изток
Не, нямам мъж.
В смисъл съпруг. Никога не съм имала... Grinning

Ами точно това казах на Роки - харесваш външност, останалото няма как да е също толкова прекрасно. Правиш компромис или с външността, или с вътрешното...
Сега, моето момче е от малкото изключения, защото е прекрасно във всяко отношение. Sunglasses

# 694
  • София
Това с онлифенса си е чиста проба сводничество, брррр ...
Да.
Не е фетишист, Лъвичке. И за секс ставаше дума, Бази.
Той просто е дребно човече, искащо да измуфти отвсякъде келепир.

# 695
Хахаха, ами обръщаш го на шега или ебавка.
Лично аз така правя.
И се забавлявам.
Бившият ми ми е казвал, че никога няма да позволи, защото е ревнив, и няма да позволи други да ме зяпат, не заради друго. Иначе иска онли фенс канал.
Това е тренд сега просто. Не го приемам лично аз. Плямпат си.

# 696
Скрит текст:
Ели, тва се едно е еквивалент на жените и шпековите салами, палките, иска ви се, ама като се покаже, и 9 от 10 се отказват да го поемат. Joy

Иначе, егати кръстчето има тая.
Болките в гърба и дискомфортът, неудобството в ежедневието са сигурни.
Но ми е прекалено и на мен.
Навярно ще я помачкам, няколко пъти "ще се престраша", но надали за постоянно.
Мога да си завра и главата. Joy
Чак толкова алчен не съм, a не големи натурални, че и стегнати да не съм мачкал. Mr. Green
Телесила, какво мислиш за Зоуи Салдана... Smirk
Имам чувството, че от 15+ години не е мръднала.
Марготка и тя ми е любимка, ама преди 5-10 години, вече е бракувана.
Най-готина беше в The Wolf of Wall Street, на 23 г.
Марго Роби за мен е по-скоро добра актриса, хубава е, но не ме кефи. Зоуи повече ми харесва.

Иначе и двете се водят за секс символи, но и двете не ги намирам за изключително секси. Обаче не съм мъж.

Аня Тейлър-Джой виждам като новата Роби, а Зендая като Зоуи.

# 697
  • Somewhere far away
Зендая ми е прекалено кльощава, не че някой ме пита. Не харесвам такава физика нито на мъже , нито на жени.

# 698
Марго Роби е топ. Излъчва сексапил и с поглед дори. Препоръчвам с нея и Лео ди Каприо и Брад Пит - Имало едно време в Холивуд. Страхотна е там. Гореща и добра като актриса.
Зендая ми е типична латина с това ниско чело. Бля. Нищо впечатляващо.

# 699
За мъжа ти ли говориш...епа живи и здрави. Simple Smile

Не знам, при мен са се препокривали двете, застъпват, а след време излизат някакви неща, обръщащи каручката, несходствата в характерите и т.н.

То това е номерът, че като не излиза нищо и всичко е гладко и сте си ок, връзката си върви, както и животът, а годините и календарът превъртат, като стрелката на часовника.
Битовизмите обръщат каручката, скоро май вече дискутирах това, но не помня в коя тема Grinning

Като си доскучаят и поомръзнат хората, като свалят розовите очила, на преден план идва прозаичният натоварен напрегнат живот, който трябва да го живеете заедно. Ако там няма синхрон, идва мъка с край или мъка безкрай.

BasilA, гледала съм филма, Брад Пит ми хареса повече. Обаче някакси тъжен филм, като знаеш истинската история.

# 700
Марготка и тя ми е любимка, ама преди 5-10 години, вече е бракувана.
Най-готина беше в The Wolf of Wall Street, на 23 г.

Да бе, ако не беше направила грешката да се бракува, сигурно щеше да опре до теб.

# 701
# 702
  • София
JoyJoyJoy
Чувала съм, че е аристократка.

# 703
Аристократките са най-големите мръсници.

# 704
  • Out of the Mix
Знам.

Телесила, в I, Tonya за мен прави най-добра роля.

Към сексапила й вкарваме и секси гласчето.
Акцентът й е много забавен на моменти.
Не знам, ама бритиш акцентът на жена ми е много секси, в случая Марго и Кейт Бекинсейл, да кажем.

Общи условия

Активация на акаунт