ОпЪтване за работа с мъж.

• 21 088
  • 810
  •   1
Отговори
# 765
  • Out of the Mix
Така става, човек като не чете всичко и всеки...и скипва набързо.

Сега видях и скрития линк...

Ем, млади девойки, кво да кажем...кльощави, шапката повече ме кефи.

Плюс на кльощавите е, че можеш да ги размяташ, както си искаш, и са по-гъвкави и еластични, а тия като ги гледам са 20-25.

# 766
  • По света и у нас
Верно си е. Има едно легълце за йога което циркулира из нета. Има ергономична форма и идва с клипче за нагледно представяне на позите. Ако не сте толкове млади и слаби колкото двойката от клипчето гарантирам ви, че ще се хилите докато правите кекса.
Едно е да си с вдъбнат корем и 48 кила, съвсем друга история е да имате по една възглавничка отпред, с която да се биете.

Но пък това е красотата на възрастта, ще поживеем дано стигнем 90-така да обясняваме на младите как се прави на тая възраст.

# 767
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Има две руси - едната е мухоморка, а другата е пергелче. За пергелчето ли се карате??
За светлорусата, дето е врътнала глава.

Ама тъмнорусата е също зле - дупе и кръстче пак липсват, на две лопатки ли трябва да се радва човек?
Между другото, отново попаднах на статия за Бианка Ченсори. Тази мацка ми е много топ. Не като нищо имащите на Бънди.

Тая ли е топ бе ? Топ по какво ? По виснали СИ СИ ?

Божеее, и вие сте седнали да ми обяснявате какви жени да харесвам и какви не. Взимайте се помежду си и живейте щастливо. Trollface

# 768
Telesilla, не се втрисай пак толкова. И в интернет, както и извън интернет няма как човек да в заобиколен само от хора, които го харесват и одобряват. Предвид, че толкова време прекарваме онлайн, надали са и много хората, които си премислят всеки ход и изказване онлайн. Тия, на които това им е важно, си имат специалисти, които го правят за тях.

И все пак, след една възраст е хубаво да не сме много наивни. Да приемаме за чиста монета всяко ласкателство. Има една порода критични мъжлета, които намират какви ли не недостатъци на жените, които не са с тях. И за младите Памела Андерсън и Чарлийз Терон смятат, че имат какви ли не непреодолими недостатъци във визията, за разлика от жената, която е с тях. До момента, в който я разлюбят и започнат да бълват критики за какво ли не

И мое мнение, ама която смята, че има хубава връзка, по-добре да не скача да показва или да разправя какво писали в бг-мама другите жени и да чака да я четкат каква е в сравнение с другите жени. Ей тъй, по-малко да знаят мъжете къде се губи някаква част от времето, да не се вади после като аргумент. Сещам се Иван на Андрей как намилаше, че Бистра висяла в интернет, макар че и Ирина виси също толкова сигурно, ама дава вид, че е заета с полезни неща. Ето тук как някои форумни мъже са убедени, че техните жени форуми не четат и не си губят времето в социалните мрежи.

# 769
Какво значи да си губи времето жената във форумите.
Тя не е на заплата в семейството. Времето си е мое, аз решавам как ще го разпределя и за какво ще го ползвам.
На който не му харесва или се чувства ощетен, да се оправя.
Смятам, че хората в една двойка са достатъчно интелигентни и се уважават, за да не ощетяват другия или общото им пространство. От там насетне да държи някой сметка отива на токсичност.
--
Онази горната постната от Телесила е кошмарна. Съгласна с Бънди.

# 770
  • Out of the Mix
Всичко може, след като нуждите на връзката и отношенията са задоволени, това е приоритетът и за двамата.

Аз пък никога не съм имал необдохимост от каквито и да е чатове, или странични неща, като съм бил във връзка. Тогава времето се упълтнява по съвсем различен начин, както и динамиката е различна, има хора са си самодостатъчни с партньора, анагажирани с работа, лични неща, хобита, и денят минал. Няма да седнем да си говорим вечерта, да правим секс, да се смеем, да гледаме филм, или каквото, то не е само това, а ще кесим из форуми и Фейс, примерно, е са.

Пам беше най-секси около 30 годишна, около и малко след като роди синовете си.

Телесила, дроби се лаф-моабет на общо основание, много се впрягаш.

# 771
Всичко може, след като нуждите на връзката и отношенията са задоволени, това е приоритетът и за двамата.

Аз пък никога не съм имал необдохимост от каквито и да е чатове, или странични неща, като съм бил във връзка. Тогава времето се упълтнява по съвсем различен начин, както и динамиката е различна, има хора са си самодостатъчни с партньора, анагажирани с работа, лични неща, хобита, и денят минал. Няма да седнем да си говорим вечерта, да правим секс, да се смеем, да гледаме филм, или каквото, то не е само това, а ще кесим из форуми и Фейс, примерно, е са.

Пам беше най-секси около 30 годишна, около и малко след като роди синовете си.

Телесила, дроби се лаф-моабет на общо основание, много се впрягаш.

То, ако е така, значи ти перманентно не си във връзка, щом си уплътняваш времето толкова редовно тука.

Базила, не че някой има право да държи сметка как си оползотворява човек личното време, ама редовен ентусиазъм от типа "Показах на мъжа си/гаджето какво пише в един-коя си тема в бг-мама, да си каже мнението и той каза еди-какво си..." е леко излишен. По-добре да не се показва, да няма вид, че чак някакъв отделен форумен живот се води и той е толкоз важен, че чак дава отражение върху реалния.

# 772
  • София
Таман вчера си говорихме с дъщерята, че не трябва да се говори за онлайн живота офлайн, а особено с половинката.

# 773
  • Out of the Mix
Колко редовно, Кукич, 4 дни не бях влизал...
Сега ще ме следиш и ще ми броиш минутите ли...Joy
Мани ме мене, аз съм млад пенсионер Smile, мога всичко, гледайте себе си. SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

Айде, че имам работа...

# 774
  • София
Памела Андерсън е с къси крака и изразен брич още от едно време. И тогава не я харесвах, Кармен Електра беше в пъти по- харизматична и съразмерна телом.
То също си доста критична, Куку, не са само мъжете.

# 775
  • София
Те жените попринцип са доста по-критични една към друга. Никога не съм разбирала тази нужда да се намери и изтъкне дори най-малкият недостатък на иначе супер изглеждащи жени.

А обикновено мъжете, които правят подобни неща, го правят с цел да доминират или да намалят акциите на жената, ерго увеличат своите. Тоест, при тях е по-скоро инструментално.

# 776

То също си доста критична, Куку, не са само мъжете.

Ами, нее бях забелязала. От теб разбирам. А пък аз все имам чувството, че съм доста безкритична. Като вляза в бг-мамата или фб, в някоя тема или под снимка, където обсъждат колко са хубави или грозни жени, на които им плащат да ги снимат, и като се сетя, че на мен трябва пари да ми искат, за да се съгласят да ме снимат... и съм доста ласкава и безкритична в сравнение с повечето коментиращи.

# 777
  • София
Явно съм се заблудила, че онзи ден като адресирах "критичните", си ми отговорила.

На мен ми стана по- интересно критичните към себе си така критични ли сте? Забелязвате ли си недостатъците от-до?

Не, аз лично недовиждам, но очила не слагам,  не се гледам в увеличително огледало и пр. Трябва да е нещо много фрапиращо, че да го видя.

# 778
  • Обран бостан ;)
Те жените попринцип са доста по-критични една към друга. Никога не съм разбирала тази нужда да се намери и изтъкне дори най-малкият недостатък на иначе супер изглеждащи жени.

Така е защото нямате полов нагон, тоест не ги виждате като полово-привлекателни.

# 779
Явно съм се заблудила, че онзи ден като адресирах "критичните", си ми отговорила.

На мен ми стана по- интересно критичните към себе си така критични ли сте? Забелязвате ли си недостатъците от-до?

Не, аз лично недовиждам, но очила не слагам,  не се гледам в увеличително огледало и пр. Трябва да е нещо много фрапиращо, че да го видя.

Де факто, да - приблизително еднакво съм критична към себе си и околните за аспекти, които не могат да се променят.

Общи условия

Активация на акаунт