Азиатска козметика и грим - тема 31

• 71 335
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Може ли да дадете предложение за продукт за врат ,който е насочен към бръчки. Прилагам снимка.
[/quote
Използвам от две години и съм много доволна MEDI-PEEL - Collagen Naite Thread Neck Cream Premium 2.0

# 196
  • София
Уредите на medicube няма да помогнат за хлътване под очите, нали.. Нищо няма да помогне, знам 😞

# 197
Подпухване ли имаш предвид?

# 198
  • София
Не, възрастово хлътване под слъзния канал. Мисля, че няма оправия с уред, но надеждата умира последна.

# 199
  • Prismatica Aerie
Здравейте! Може ли да дадете предложение за продукт за врат ,който е насочен към бръчки.
Dr.G - RTX Into Peptishot Firming Neck Patch + DOMINAS - AtClinic Retinol Neck Shot Serum

Dr.Melaxin - Nexcksphalt ECM Neck Barrier Ampoule +  Nexcksphalt ECM Neck Barrier Cream

Както и някакъв вид AHA, например Isntree - Chestnut AHA 8% Clear Essence.

# 200
Здравейте в yesstyle предлагат ли се тестери?Благодаря!!!

# 201
Здравейте в yesstyle предлагат ли се тестери?Благодаря!!!

Тестери не, но има травъл версии.

# 202
Здравейте, да попитам за мнение за Benton Ceramide Cream 10000ppm 80ml, ако някой го е използвал? ☺

# 203
Benton за мен са нищо правещи.Възможно е да поддържат 20 годишна,мазна кожа,нищо повече

# 204
  • Prismatica Aerie
APR - компанията майка на корейския козметичен бранд Medicube- публикува официално предупреждение към потребителите относно увеличаващия се брой фалшиви продукти, предлагани както от местни, така и от международни търговци.
Фалшификатите са трудно различими, тъй като изключително много приличат на оригинала и обикновено се продават с официалните изображения на продуктите.
APR споделя някои често срещани признаци, които помагат да разпознаете фалшивите продукти на Medicube:
Скрит текст:

Източник.

# 205
  • Prismatica Aerie
The History of Whoo Hwanyu Imperial Youth Contour Eye Cream, 2025.
Луксозна грижа с интензивно действие против бръчки за цялата зона около очите (вкл.клепач).

Линията Hwanyu Imperial Youth на The History of Whoo е създадена с иновативната формула Timeless Longevity™ - наука за дълголетието на кожата, която използва естествените, самовъзстановяващи се свойства на дивия женшен. Дивият женшен е оцелявал напълно самостоятелно в продължение на тридесет години. Преформулираната линия на 5-то поколение Hwanyu Imperial Youth е разработена вследствие на 19 години научни и технологични експертизи, фокусирани върху дълголетието на дивия женшен.
 Използва се див женшен Jeoncho като суровина. Wild Ginseng Jeoncho (전초, 全草) е термин, който обозначава цялото растение - включително стъблото, листата и корена.
Повече за женшена - тук.

Wild Ginseng Jeoncho може да бъде събиран само в малки количества от девствени природни райони, в периода от май до септември - времето от годината, когато Yang Qi достига своя връх. Yang Qi е ключово понятие в традиционната източна медицина и символизира активната, топла и жизнена енергия на природата и тялото. Смята се, че съставките, събирани по това време, са наситени с максимална жизнена сила и естествена енергия.

Линията Hwanyu Imperial Youth на The History of Whoo е формулирана с Wild Ginseng Ginsenoside™ и Seno-Force™ – уникални компоненти с мощно действие, разработени след задълбочени изследвания върху дълголетието на 30-годишния див женшен.

Wild Ginseng Ginsenoside™
Богат на гинзенозиди и се отличава с изключителен стягащ ефект върху кожата. Подобрява еластичността и оставя кожата гладка, стегната и жизнена.

Seno-Force™
Стабилизирана формула, съдържаща кверцетин и кемпферол – два активни компонента, идентифицирани при изследвания на дивия женшен Jeoncho. Съставката е създадена да подсилва естествената енергия и жизненост на кожата, като ѝ придава сияен и здравословен вид.

Линията е формулирана и с Aging-RX Technology™  - високоефективна технология, която повишава еластичността на кожата, като действа в дълбочина и осигурява интензивно стягане, съчетано с нежно успокояващо действие.

Това е висококачествен и комплексен околоочен крем с интензивно анти-ейдж действие, който съчетава hanbang (около 70 билкови и коренови екстракти) със съвременни козметични съставки (серамиди, холестерол, фитосфингозин, ниацинамид, антиоксиданти, аденозин, транекзамова киселина и др.). Създаден за зряла кожа, изглажда бръчките, подобрява стегнатостта, дълбоко хидратира и възвръща естествения блясък на околоочната зона. Гладка, кадифена текстура, която осигурява целенасочено действие срещу отпускане, фини линии и загуба на тонус.

Източник.

Оригиналната цена за 25мл е  ₩430,000 ≈ $311.90, разбира се, може да се намери и по-евтино. Има тестери в eBay, както и мини комплекти. Няма смисъл от линкове към еBay, тъй като се чупят, ползвайте търсачка.
 Ето примерен скрийншот - съдържа 4 мл. крем ,4 мл. околоочен и 7 мл.серум:
Скрит текст:
Мостри на околоочен:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 23:48 от Catalano

# 206
Здравейте, направих поръчка от Stylevana ,но не съм видяла, че единия от продуктите ще бъде шипнат до 30 работни дни. Това значи ли, че и отаналите неща ще ги получа с него?

# 207
# 208
  • софия
Мостри на Вълшебния очен крем на HoW се намират на подобна цена и в stylejolly и скед 6 употребени такива, мисля да си спестя 300$:joy:
Но друго да кажа на девойките с петната, с които борбата е денонощна и всесезонна.
(Не с девойките, с петната Stuck Out Tongue Winking Eye)
Бих препоръчала новия(мисля) серум на nineless с коджикова к-на. Съставът му е обещаващ и за краткото време, което го прилагам, мисля че има ефект.
 Комбинирам го с арбутин на the ordinary. Макар, че се препоръчва за сутрин и вечер, аз като видя в някой състав "киселина", автоматично го прехвърлям  за вечерна рутина Blush
Освен това съм събрала и цялата серия 5 на Numbuzin. Вече мисля да въведа и късноследобедна рутина, та да мога да изпонамажа всичко върху тези петна.
БОРИМ СЕ! 😡

# 209
Мостри на Вълшебния очен крем на HoW се намират на подобна цена и в stylejolly и скед 6 употребени такива, мисля да си спестя 300$:joy:
Но друго да кажа на девойките с петната, с които борбата е денонощна и всесезонна.
(Не с девойките, с петната Stuck Out Tongue Winking Eye)
Бих препоръчала новия(мисля) серум на nineless с коджикова к-на. Съставът му е обещаващ и за краткото време, което го прилагам, мисля че има ефект.
 Комбинирам го с арбутин на the ordinary. Макар, че се препоръчва за сутрин и вечер, аз като видя в някой състав "киселина", автоматично го прехвърлям  за вечерна рутина Blush
Освен това съм събрала и цялата серия 5 на Numbuzin. Вече мисля да въведа и късноследобедна рутина, та да мога да изпонамажа всичко върху тези петна.
БОРИМ СЕ! 😡
много моля за линк към продукта с коджикова киселина, тя е единствената съставка,която наистина ми действа избелващо. Няма значение от кой сайт ще цитирате,важно ми е как се изписва, за да го потърся.
Благодаря на Каталано за подробното презентиране на лилавата серия,звучи страхотно като обещания и състав. Но не е моето,много плътен,мазен.
Изпробвах много продукти от различни серии на The history of Whoo,  единствената, която ме впечатлява и ползвам с удоволствие е нощната маска.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 21:22 от Златен ангел

Общи условия

Активация на акаунт