Азиатска козметика и грим - тема 31

• 71 267
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Ооо, и аз го имам и ползвам, и при мен е много неиконмичен. Много съм доволна, но и аз съм хиперчувствителна и не ми понася никакъв друг вит С, който съм ползвала досега. Просто нищо не мога да сложа, кожата ми веднага пламва.

# 181
Скрит текст:
Здравейте,
В търсене съм от къде най-изгодно да купя любимата си слънцезащита на BOJ и ми попадна сайта skinguru24.bg
До сега не съм го виждала, изглежда легитимен, но да попитам и вас - имате ли отзиви от него? Дали продуктите са оригинални?
В крайна сметка поръчах слънцезащитата, маски, dr althea 345, филъра за коса на Lador и water tint-a на Etude. Ами много съм доволна! Нещата дойдоха бързо, опаковани много добре и най-вече на изгодна цена в сравнение с други български сайтове за козметика. Пуснали са ми 2 мостри, талонче с код за отстъпка при следваща поръчка, стикерче Grinning и пликче с етикетите на български за всички продукти. Със сигурност ще поръчам пак.

# 182
Определено следващия път и аз ще пазарувам от там. Имат голям избор и някои продукти наистина са по-евтини. SPF от Beauty of Joseon е на цена 24 лв, за разликата от другите магазини при нас, където цената започва от 35 лв.

# 183
Благодаря, че споделихте за този сайт. Действително е по-евтино там. Дали може да се добави в първата публикация в темата? Ще е много удобно за всички.
На мен тази слънцезашита също ми е любима, но заради цената ползвам на скин 1004. Скин 1004 разбира се е чудесна, нямам забележки, просто с удоволствие бих взимала boj.

# 184
  • Germany
Дано не забравя, но в следващата тема ще добавя сайта ( за това guru говорите, нали? ☺)

# 185
Момичета може ли да попитам някой има ли впечатления от серията на Medicube Triple collagen. И от кой продукти на марката сте доволни.Аз мога да кажа само добри неща за One day exosome shot pore 7500 и Age-R glutathione,отразяват се страхотно на моята вече нормална,леко омазняваща се през лятото кожа

# 186
Момичета може ли да попитам някой има ли впечатления от серията на Medicube Triple collagen. И от кой продукти на марката сте доволни.Аз мога да кажа само добри неща за One day exosome shot pore 7500 и Age-R glutathione,отразяват се страхотно на моята вече нормална,леко омазняваща се през лятото кожа

Не мога да дам мнение за тази серия. Единствено на марката имам MediCube Collagen Glow Booster Serum, като не съм видяла сякаш кой знае какви резултати, но не го ползвам често. Единствено мога да кажа, че е доста мазничък. За мен не е проблем. Когато го включвам в рутината си някак кожата ми сияе вечерта.

Иначе и аз имам същата ампула, но 2000. Нея съм я ползвала два пъти и честно казано спрях да я ползвам, защото не съм сигурна с какво точно мога да го комбинирам. И двата пъти съм си слагала само околоочен крем, ампулата и след това крем за лице. Вие как го използвате? Ползвате ли други продукти в същата рутина и какви?

# 187
Използвам ампулата на почистено и сухо лице,след това серум и крем, съчетавала съм я с
 Mary&May Houttuynia Codrata + Tea Tree serum
Mary&May Idebenone Blackberry Intense cream+ serum
Mary&May Niaciamide+Chaenomeles Sinensis sеrum
Isntree Onion Newpair Gel Cream
Medicibe Age-R Glutothione glou serum
Jumiso All day vitamin brightening&balancing serum
Не съм имала проблеми с нито един продукт,избягвам само околоочната зона.

# 188
На medicube  ползвам Collagen Glow Booster Serum, Triple Collagen Toner ,Collagen Night Wrapping Mask ,PDRN Pink Peptide Serum , One Day Exosome Shot Pore Ampoule 7500 , Age-R Glutathione Glow Serumи PDRN Lip Sleeping Mask.
От всичко изброено може би не бих повторила маската за усни освен ако не е на супер цена .
Тонера и Glow Booster Serum-а са с плътна консистенция , не точно мазна и са си за вечерна рутина .Настина си двата сочност и глоу ефект ,нощната маска при мен не успява да остане непокътната до сутринта ,но мисля че супер запечатва продуктите под нея въпреки това и кожата си е озарена на сутринта .
Exosome Shot-а го ползвам с другите изброени продукти ,слагам околоочен преди да го сложа ,понеже има киселини после  тонера на DONGINBI  ,Triple Collagen Toner  ,  PDRN Pink Peptide Serum ,Booster -а и крема на DONGINBI   или нощна маска .
Харесвам продуктите на марката , а понякога в stylevana са на супер цени .
С последните си поръчки от сайна нямам проблеми ,нали се бях оплакала от няколко канселирани след два-три месеца .
Чакам и устройството : )  мисля сутрин да го ползвам Age-R Glutathione Glow Serum ,който вече го е получил би ли споделил с кои продукти го ползва .
А и кологеновата защита на medicube ползвам , за мазни кожи няма да е ок , нея също може би не бих повторила .
Колко често използвате Exosome Shot-а ? Аз може би два пъти седмично .

# 189
Exosome Shot-а използвам го два пъти седмично
Благодаря ви за споделеното за продуктите Simple Smile

# 190
  • Beyond the Frontiers
Exosome Shot всяка вечер слагам. Никакви проблеми. Нямам зачервяване, белене.

# 191
  • София
Exosome Shot всяка вечер слагам. Никакви проблеми. Нямам зачервяване, белене.

2000 или 7500?

Доста време слагах всяка вечер Onion Shot, но много почна да ми се бели кожата и разредих.

# 192
  • Beyond the Frontiers
7500
И смятам, че ми действа много добре. Нямам никакви оплаквания.

# 193
  • София
Това е моята рутина предимно е на Medicube и Skin1004 + уред на Medicube вечер, сутрин нямам време за него, за съжаление. СУТРИН
   1.   Почистване:
   •   Само с вода
   2.   Тонер падове:
   •   Medicube Deep Vita C Pad
7-10 дни в месеца слагам
MediCube Deep Vita C Ampoule 2.0
     3.   Ампула:
   •   Skin1004 Probio-Cica Intensive Ampoule
   4.   Околоочен крем:
   •   Skin1004 Probio-Cica Eye Cream
   5.   Крем с витамин С:
   •   Medicube Deep Vita C Cream
   6.   Слънцезащита:
   •   Skin1004 Probio-Cica Glow Sun Ampoule      Abib Quick Sunstick Protection Bar SPF50+ за обновяване през деня
ВЕЧЕРНА РУТИНА
1. Двойно почистване:
   •   Light Cleansing Oil skin1004
   •   Centella Foam skin1004
2. Екзозоми – ПЪРВИ ПРОДУКТ:
   •   Exosome 2000/7500
3. Тоник:
   •   Triple Collagen Toner
4. Серум пред уреда:
   •   PDRN Pore Peptide Serum
5. Проводим продукт (редуване):
   •   Нечетни дни: Collagen Jelly Cream
   •   Четни дни: PDRN Booster Gel (розова туба)
6. Glow Booster Serum (след уреда):
   •   Collagen Glow Booster Serum
(след уреда, за подсилване на ефекта)
7. Околоочен крем:
   •   Aqua Essence Eye Cream
8. Допълнителен серум :
   •   Triple Collagen Serum
(ако кожата не е пренаситена)
9. Крем:
   •   Triple Collagen Cream
Два - три пъти седмично нанасям нощната маска на Medicube.
Лично аз съм много доволна, но съм със много суха и чувствителна кожа, за много хора според мен ще дойдат тежки и лепкави тези продукти, но при мен е ок кожата ми изпива всичко. Сутрин ако пропусна крема и сложа само слънцезащита , до след обяд вече имам опъване и не приятно усещане. Докато след проба грешка най - накрая намерих моето, поне за сега. Екзозомите понякога вместо на чисто лице ги нанасям след тонера, ако усетя, че кожата ми е много суха и опъната след почистване. Редувам 2 дни 2000 на третия ден слагам 7500.

# 194
  • Prismatica Aerie

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 00:40 от Catalano

Общи условия

Активация на акаунт