Азиатска козметика и грим - тема 31

• 30 287
  • 329
  •   5
Отговори
# 165
  • Русе
Преди време някой беше питал за впечатления от MediCube Age-R Booster Pro. Използвам го от 2 седмици, сутрин и вечер. Вечер слагам повече продукти по лицето си и трябва да призная, че на сутринта кажата ми е прекрасна. Не знам как се справя с бръчките, но определено кожата усвоява продуктите по-добре с него. Освен това изглежда по-стегната и гладка. Определено смятам, че покупката ми си заслужава, особено като знам на каква цена го взех.

# 166
Може ли снимка, аз се чудих да си го поръчам ли. Онзи ден си поръчвах от Stylevana.

# 167
  • Русе
GoSSipSs, предполагам искаш мои снимки? Ще ти пусна на лична.

# 168
И аз само ви чета напоследък, но нищо ново не съм пробвала.
От големите намаления в Barecare напазарувах доволно и сега само вадя.
Сега приключвам тази пяна и вече съм се запасила с нова

Много е нежна и почиства добре. Приготвила съм и тонера от серията, крема също е много хубав, но ми е по-лек и ще ги изполвам лятото.

# 169
Аз съм единственият човек, който пропусна тези големи намаления 🥹🥹🥹🥹🤣 нито чух, нито видях. Естествено разбрах като свършиха...

# 170
Здравейте,
В търсене съм от къде най-изгодно да купя любимата си слънцезащита на BOJ и ми попадна сайта skinguru24.bg
До сега не съм го виждала, изглежда легитимен, но да попитам и вас - имате ли отзиви от него? Дали продуктите са оригинални?

# 171
Най изгодно съм я купувала от yesstyle, и даже от Нотино но трябва да се следи да е изгодна по намаления или с кодове когато пускат.

# 172
  • софия
Здравейте,
В търсене съм от къде най-изгодно да купя любимата си слънцезащита на BOJ и ми попадна сайта skinguru24.bg
До сега не съм го виждала, изглежда легитимен, но да попитам и вас - имате ли отзиви от него? Дали продуктите са оригинални?
Поръчах от тях и аз бустера на dr Althea, на чудесна цена.Вече е изпратен, бързички са.
Мисля, че идват от Румъния, пишат, че работят в няколко страни, та вярвам, че не са ментвта.

# 173
Момичета, кой крем на dr. Althea за мазна кожа препоръчвате: 345 или 147?

# 174
Кой е този бустер на Алтея?

# 175
  • софия
Ей този, който хвърчи просто, макар че само сутрин мажа.

# 176
Хубав ли е този серум? Заглеждам го отдавна ама не смея на сляпо да поръчам..

# 177
  • софия
Каквото и да кажа, за Вас все ще е на сляпо. Аз  го харесвам, макар че съм много избирателна към аскорбиновата киселина.Той е дериват, маслен, но лек разтвор, попива отлично и уж се бори с петна Blush, като е допълнен и с вездесъщия ниацинамид. Blush

# 178
На мен този серум с витамин Ц ми е много икономичен даже.

# 179
Аз само плахо да запитам къде се покриха доайените в тая тема. Знаете кои сте. Всеки път плахо надничам, като видя нови мнения, но вас ви няма.

Общи условия

Активация на акаунт